Най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия

Най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия
Астрология

Най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия

Няма да заобикаляме и ще ви дадем ясни факти за това коя е най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия. Вероятно бихте искали да разберете какво има на вас конкретно.

В действителност всички ние имаме свои недостатъци още по рождение, така да се каже. Тези черти донякъде идват от разположението на планетите в деня, в който сме се родили.. Да, вие не сте 100 процента отговорни за всичко. Вие просто сте жертва на вашия зодиакален знак. Сега, когато знаем, че виновникът е самата астрология, а понякога дори и вашият хороскоп, нека разкрием какво наистина, сериозно не е наред с вас.

Ето коя е най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия:

Овен.

Напорист, арогантен, отбранителен. Да, Овенът е воин, но от онзи вид, който е много яростен, ако не стане на неговото. Той смята, че мнението, което заслужава да се уважава, е едно и това е неговото. Да сте Овен за вас означава, че винаги сте прави и че няма да го оспорите никога. Вие сте най-решителният знак на зодиака и ще минете през всеки, за да стигнете там, където искате. Това, което не е наред с вас, е, че наистина мислите, че сте прави – без въпроси.

Телец.

Прекалено упорит. Телецът има репутацията на най-упоритото живо същество в света. Е, вярно е и е отвратително. Дори да мислите, че сте сладки, вие просто сте този, който се надува и мрънка постоянно, просто защото не приема друго мнение . Това може да ви върши работа, но определено не се харесва на останалите.

Близнаци.

Нерешителност. Стегнете се, Близнаци, защото цялото това „не мога да реша“ започва да ни изтощава. Всички знаем, че Близнаците имат двойствена природа и съответно се колебаят повече от другите, когато трябва да вземат решение. Това, което не е наред с вас, Близнаци, е, че всъщност никога не взимате това решение и докато чакаме и чакаме, вие сякаш ни игнорирате така или иначе. Вие живеете в свой собствен свят и няма място за никой друг, което е най-лошата и отрицателна личностна черта за вас.

Рак.

Лъжа. Това, което не е наред с теб, Рак, е, че си лъжец и всички го знаем. Опитвате се да убедите останалите, че сте този перфектен човек, който се състои от любов и светлина и мехурчета. Истината обаче е, че сте като всички останали. За съжаление понякога сте толкова фалшиви, че никой не ви вярва.

Лъв.

Той се хвали прекалено много. Да, Лъвът има репутацията, че обича светлината на прожекторите и привлича вниманието. Никой обаче никога не е казал, че имат талант, който да покажат на останалите. Това, че се интересувате от изкуствата, не означава, че сте художник. Вие се заблуждавате – това е, което не ви е наред. Мислите, че си по-добри, отколкото сте.

Дева.

Осъдителност. Това, което не е наред с вас, Деви, е, че вие сте прекалено големи съдници. Изолирате и изключвате всички в живота си и рано или късно дори на тези, които ви обичат и обожават, в крайна сметка им омръзва от това. Може да искате да спрете да осъждате всички и всичко, което виждате, но отново не можете, просто защото сте Дева.

Везни.

Пасивно-агресивност. Пасивно-агресивен до самия край е нашият приятел Везни, който ще ни убие, само за да ни затвори устата. Това, което не е наред с вас, не е, че сте прекалено мили. Става дума за това, че сте твърде нечестни с останалите. Разбираме, не искате да спорите. Ще избягате от сцената, за да се измъкнете от конфликта. Това, което останалите не могат да понесат е, че не можете да кажете това, което наистина мислите. Още повече, когато е важно за вас.

Скорпион.

Истината е, че просто сте твърде много от всичко. Да, да, разбираме го. Ти си привлекателен, подъл и егоцентричен. Сега, какво ще кажете да бъдете нещо повече от стереотипния Скорпион… за един ден? Не може ли? Не можете да се промените. Заседнали си в пътя си. Решили сте, че изповядвате своя собствена религия и че това е вашият път или магистрала. Време е да отворите очите си и да погледнете всички хора, които просто не искат да ви следват безусловно.

Стрелец.

Изолация. Защо просто не ви оставим на мира, за да можете най-накрая да бъдете щастливи? Не бихме казали, че нуждата да бъдете сам непременно е погрешно нещо. Обаче да човек, който сериозно не иска да има нищо общо с другите, става малко досадно след известно време. За съжаление, това прави типичният Стрелец. Именно това не е наред с вас – вие сте скучни. Толкова сте потънали в своя личен свят на чудеса, че забравяте простите неща в живота като приятелството… или връзката с друго човешко същество изобщо.

Козирог.

Потискате емоциите. Това, което не е наред с вас, е, че потискате чувствата си отново и отново. И тогава, накрая, един ден всичко излиза наяве, когато чашата прелее. Вие сте разрушител на приятелства и ще го направите по прищявка. Когато искате да задоволите някой свой каприз, не ви пука кой ще бъде наранен. Истината е, Козирог, че обичате да чувате звука на собствения си глас твърде много и ви харесва, когато унижавате някой друг. Мислите се за прекалено умни, нали?

Водолей.

Манипулатор. Обичате да мълчите. Всичко това е добре, докато другите не разберат, че всъщност през това време сте планирали своето отмъщение. Водолеят е този, който лъже, за да постигне целта си и именно това е най-лошата и отрицателна личностна черта. Вие сте лъжецът, който се кикоти и се преструва, че е невинен. Всъщност обаче той е манипулатор, който работи в сянка. Това, което не е наред с вас е, че не сте честни. И за да продължите напред, отново ще излъжете – смело и с ясно съзнание.

Риби.

Твърде чувствителни. Всички обичат Рибите, но защо? Защото Рибите са най-чувствителният от всички знаци. Те понякога са смятани за една от най-глупавите зодии, като често стават обект на шеги и закачки. Вие сте астрологичният слабак, този, който всички познаваме като „твърде чувствителен“ и „твърде емоционален“. Познайте какво? Не само е вярно, но и тъпо. Животът така или иначе е труден и няма да стане по-лесен, ако наоколо имате такъв тип човек, който не спира да плаче и да привлича вниманието.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе