Зодиите, които ще преуспеят през м. Април

Зодиите, които ще преуспеят през м. Април
Астрология

Зодиите, които ще преуспеят през м. Април

Независимо какъв е вашият зодиакален знак, всеки  непременно ще има своите възходи и падения през месец Април на 2022 г.  Въпреки това, в зависимост от позициите на звездите, някои зодии просто получават по-добри карти от други. Макар че по-добрата ръка не гарантира успех, тя го прави по-вероятен.

 

 

 

Има три знака, които се открояват от останалите и могат да очакват допълнителна небесна помощ, за да преуспеят през месец Април на 2022 г. Ето и кои са те

 

 

 

Дева – умение за продължаване напред.

 

Девите стриктни към подробностите и обичат да изпипват всичко в живота си по план. Оценяването на всеки незначителен детайл обаче невинаги предлага яснота и възможност за решаване на проблема, като това тяхно качество бърз може да се превърне от полезно във вредно. Месец Април 2022 г. ще помогне на представителите на този знак да мислят глобално, като това ще помогне за тяхното духовно израстване. Девите са свикнали да контролират нещата с логика и разум, но тази година ще бъде за слушане на сърцето. Не се опитвайте да промените всичко и всеки, защото не можете и така натоварвате самите себе си. Научете се да подминавате незначителните неща и да продължавате напред.

 

Риби – вяра на собствените възможности.

 

Рибите са известни мечтатели и са склонни сте да бъдат подвластни на фантазията, което неизбежно води до разочарование. Тяхната управляваща планета Нептун само изостря този навик допълнително и има способността да ги откъсне от реалността в един паралелен свят. В същото време обаче, през месец Април 2022 г. Юпитер ще бъде в техния дом, помагайки им да изчистят част от влиянието на Нептун. Юпитер влияе върху позитивното мислене и късмета. Този небесен гигант ще лети бъде в знака на Риби от януари до май и отново от октомври до декември. Считайте това за астрологичен талисман за късмет, който да носите със себе си през цялата година. Освен това, ориентирана към детайлите Дева седи срещу вас във вашия управляващ дванадесети дом. Точно както Девата може да се възползва от вашия състрадателен начин на живот, вие също можете да научите много от нея, тъй като тя ще предложи така необходимата яснота и прозрение за хаоса в живота ви. Следователно Април 2022 година ще бъде месец за изграждане на самочувствие, голям емоционален напредък и постигане на целите си. Просто вярвайте в себе си.

 

Рак – триумф на любовта.

 

Раците обикновено са малко по-емоционални от останалите знаци през повечето време. От гняв до любов – чувствата им са все така дълбоки и истински.  Просто тези хора горят във всичко, което правят. В същото време те обичат стабилността и рутината и държат изключително много на близките си. Понякога обаче цената е голяма, тъй като по този начин те пренебрегват своите собствени нужди и желания. През Април 2022 г. обаче Плутон предлага контраст с обичайното им нежно сърце, тъй като тази бивша планета е известна с липсата на емоции. Именно заради това през новата година Раците ще мислят доста по-рационално и ще могат да правят трезва преценка за случващото се около тях. Именно това ще им позволи да се насладят истински на една нова любов, която ще имат в живота си.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе