Ако някой ви липсва, може ли да го усети? Да, и ето защо
Любов и партньорство

Ако някой ви липсва, може ли да го усети? Да, и ето защо

Да ти липсва той – твоята любов. Да, това е доста болезнено. Да не си с човека, когото обичаш се случва на почти всеки. Това е нещастна, но неизбежна част от живота. Хората се местят, нещата се променят или просто не можете да намерите време един за друг в натоварените си графици.

За съжаление, понякога сте разделени по причини, с които не е лесно да се справите, но има едно общо чувство, което всяка раздяла има: копнежът. Степента на това колко силно се чувствате може да се промени, но липсата на хора в нашия живот е естествена реакция, когато сме разделени. Често се случва и в двете посоки, така че не е неуместно да попитате: „Ако някой ви липсва, може ли да го усети?“

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ако някой ви липсва, може ли да го усети – признаци

И двамата се сънувате

Да сънувате някого, за когото мислите често, не е необичайно. Да ги сънувате често, когато не сте мислили за тях, от друга страна, означава, че трябва да знаете нещо за тях. Ако винаги сте в сънищата им, дори и да сте далече, може да почувстват, че ви липсват достатъчно, за да ги посетите в сънищата им.

 Бляновете

Докато вършите домакинска работа, умът ви се лута и изведнъж се сещате за някого и какво може да прави и бавно го виждате да си върши деня. Може да мислите за мечтите като за фантазии или истории, които си разказвате, но винаги има причина умът ви да се отклонява към определени неща. Един от тях може да бъде, че можете да почувствате, когато някой ви липсва. Същото е и за някой, на когото му липсваш.

Искаш връзка, защото си сама или искаш връзка, защото си готова? Внимавай, има разлика

Любовта не може да компенсира липсата на уважение. За щастлива връзка са нужни и двете

Всичко ви напомня за тях

Където и да отидете, случайно попадате на някой, облечен като тях, виждате любимата му храна в менюто или някой ви препоръчва книга, която знаете, че обича да чете. Може да разговаряте с някого и внезапно да си помислите, че той прилича на човека, който ви липсва, въпреки че не е така.

Когато на някого му липсвате, количеството енергия, което той изпраща, е огромно и навлиза във вашата среда, отразявайки се във всичко около вас. Това върви и в обратната посока.

Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги

Да излизаш с безчувствен мъж е болезнено и безсмислено

Чуване на гласа им

Когато някой ви липсва, той го усеща, но може да не осъзнае, че това се случва. Всичко, което знаят, е, че те мислят много и изглежда, че си навсякъде.

По същия начин, по който виждат лицето ви в другите хора, те също чуват гласа ви – гласовете на другите хора звучат като вашите. Те гледат телевизия и могат да се закълнат, че са ви чули или си мислят, че сте вие по телефона, когато говорят с някого. Изпитвате същото, когато на някого му липсвате.

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Съществува ли идеалната жена? Ето как да се превърнеш в такава

 Чувате ги да ви викат

Винаги се обръщате, за да видите дали са зад вас и се опитвате да привлечете вниманието ви, защото можете да се закълнете, че сте ги чули да ви викат. Работата е там, че се обаждат. Сърцето им се протяга и ви зове и само вие можете да го чуете. Същото се случва, когато някой ви липсва: те чуват да се обаждате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Съществува ли истинската любов? Онази, която завинаги остава

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко

Семейството, приятелите и любовта – нещата, за които си струва да живеем

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе