Съществува ли истинската любов? Онази, която завинаги остава

Съществува ли истинската любов? Онази, която завинаги остава
Любов и партньорство

Съществува ли истинската любов? Онази, която завинаги остава

Истинската любов – къде е Тя? Любовта съществува. И всеки има различни представи за нея. Истинската любов е тази, която остава. И устоява на времето. Преминава през трудностите и става все по-силна. Не е задължително истинската любов да е непременно към мъж. Тя може да бъде приятел или кариера, например. Чували сме от много артисти, че киното е тяхната истинска любов. Както и музиката, за певците.

Единствената истинска любов е тази между родител и дете. Любов, която продължава вечно.

Любовта е усещане. Не може да я предизвикаш, нито да си я купиш. Тя просто идва. Връхлита те и променя живота ти. Променя и самата теб. Истинската любов остава. Завинаги. Някъде. Някога. Ще се случи. И на теб. Ще я срещнеш. Тя ще дойде. Кафяви очи. Черна коса. Една усмивка. Устни, които ще допрат твоите. И ти ще полетиш. Високо. Ще мечтаеш. И ще се влюбиш. Истински. В него. В момчето, с кафявите очи. Ще обичаш. И ще бъдеш обичана. Защото това е смисълът на любовта. Тя трябва да е взаимна. Истинската любов е споделена. Останалата – несподелена. Неизживяна. Невъзможна. Тъжна.

Истинската е различна. Кара те да сияеш. И да вярваш. В него. В нея. В себе си. И те прави по-добър човек. Изпълнен с мечти.

Защото истинската любов е тази, която остава. Тя е безценна. И може би не на всеки е отредено да я срещне. Но аз ви го пожелавам от сърце. Пожелавам ви един ден и вие да изпитате това чувство. Да се почувствате щастливи. Защото това е незаменимо усещане. Е, може би не ви описах истинската любов много добре, но не се сърдете. И аз също не съм я срещнала. Все още. Чакам я. Ще я чакаме заедно. Може би някой ден, далечен или не, Тя ще дойде. Бог ще ни я изпрати. Като подарък. За нас.

Аз вярвам. Вярвам във вкусната храна. В добрите хора. И в любовта. И знам, че един ден всеки един от нас ще я изпита. Пожелавам ви го. Пожелавам го и на себе си. А до тогава – не забравяйте да се обичате. И да се наслаждавате на живота. Защото той е прекрасен. Усмихни му се, за да ти се усмихне и на теб.

Представяме ви някои от знаците, които показват истинската любов.

Липса на ревност

Ревността е неизменна част от една връзка, факт. Но доверието, което си имате, вярата в другия и спокойствието, са доказателство за истинската ви любов. Защото ревността е токсична. И прекалено много се обича, за да позволите на нея, както и на скандалите, да повлияят на обичта ви.

Много често двойките се разделят, поради прекалената ревност от едната страна. Ненужна паника и задушаване. Не може да затвориш един човек в клетка, за да ти е верен. Изневярата е избор. И винаги идва с причина.

Разликата в истинската любов е, че сте толкова заети да се обичате и толкова щастливи заедно, че на нито един от двама ви не би ви хрумнала идеята за изневяра.

Той е винаги до теб

И в добро. И в лошо. Той е този, който винаги е до теб. Подкрепя те и те пази. Не позволява на никой да те нарани. Гледа те като писано яйце. Защото те обича. И любовта му е истинска. И още по-хубаво е, че ти също се отнасяш така към него. Винаги го подкрепяш и си най-големият му фен. Окуражаваш го и не спираш да му показваш колко го обичаш и държиш на него.

Не може да мразиш

Забелязала ли си как всичката омраза, която си изпитвала преди, изведнъж се е изпарила. И как виждаш доброто в хората. И само хубавите им качества. Както и гледаш на живота позитивно. Усмихваш се все по-често. И навсякъде виждаш любов. И започваш да се държиш по-добре с хората. Става все по-мила. Това е така, защото човек дава на останалите това, което носи в себе си. А ти си изпълнена с любов. И не пропускаш нито миг, да я предадеш на хората около теб.

Борите се заедно

Приемаш неговите битки за свои и обратно. Преминавате заедно през всички трудно, независимо дали става въпрос за него или теб. „Моите проблеми са и твои проблеми“ – често си повтаряте. Ти го обичаш не само заради самия него, но и си влюбена в начина, по който той е преминал през всички трудно, с които животът го е срещнал. Възхищаваш му се и искаш да му покажеш, че вече не е сам. Има спътник, който ще е винаги до него. И той ще е винаги до теб. Защото това е истинската любов. Заедно във всичко. Завинаги.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе