Искаш връзка, защото си сама или искаш връзка, защото си готова? Внимавай, има разлика

Искаш връзка, защото си сама или искаш връзка, защото си готова? Внимавай, има разлика
Любов и партньорство

Искаш връзка, защото си сама или искаш връзка, защото си готова? Внимавай, има разлика

Самотата е най-голямото табу за жената. Тя я приема като нещо срамно и обидно. И винаги я свързва с физическите си характеристики. Когато една жена е сама и няма партньор до себе си, а иска да има такъв, започва да се мисли за недостатъчно красива, добра и достойна за любов.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Самотата кара жената да се съмнява в себе си и качествата си. И това се отразява на нейното самочувствие, настроение и съответно начин на живот.

Но бъдете внимателни дами. Помислете добре защо сте сами. И още повече, защо искате мъж до себе си. Вие желаете партньор, защото се чувствате самотни и защото всичките ви приятелки вече са отдавна обвързани или защото наистина сте готови за сериозна връзка.

Не позволявайте на факта, че нямате мъж до себе си да ви влияе на настроението и да срива психиката ви. Доверете се на Бог. Той най-добре знае какво и кого да ви изпрати, когато настъпи подходящият момент. А до тогава се отдайте на себе си. Научете се да се обичате и да се грижите за себе си. Защото никой друг освен вас няма да го направи.

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Един ден и вие ще срещнете онзи мъж, за който така дълго и силно сте мечтали. И няма да са нужни много думи, нито ще ви се налага да го убеждавате в чувствата ви към него, защото той ще знае, че вие го обичате. И още повече, ще отвръща на вашите чувства. Любовта ви ще е красиво споделена, а животът ви щастлив. И не, това не е приказка, а реалност, която един ден вие ще я изживеете.

Да се почувства обичана, красива и щастлива е най-съкровената мечта на жената

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Да, и този момент ще дойде. Рано или късно в живота на всяка жена се появява един мъж, който ѝ показва защо с останалите не се е получило. И този мъж остава плътно до нея. Хваща здраво ръката ѝ и никога не я пуска. Защото тя е неговото момиче. Ти ще си негова. Ще принадлежиш на този мъж. И животът ти ще придобие смисъл. Защото любовта е всичко на този свят. Споделената красива любов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Tagged , , , , , , ,
на горе