Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги

Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги
Любов и партньорство

Колкото и силно да обича жената, реши ли да си тръгне – то е завинаги

Любовта не търпи осъждане, няма дневен ред, няма пристрастия и фанатизъм. Любовта е любов без конкретно определение. Тя премахва границите, стените и задръжките. И то без усилие. В отношенията любовта изисква работа. Но това е предназначено да бъде ритмичен танц на лекота и грация. За съжаление, когато танцът не е лесен, връзката често завършва катастрофално. Точно в тези моменти някои жени питат: „Какво се случи?“

Най-трудната част от раздялата обаче често включва въпросите без отговор. И мълчанието, което наранява повече от думите.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо жената си тръгва от мъжа, когото обича

 Тя се чувства сама

Една жена трябва да чувства, че има значение. Ако мъжът ѝ не е там, за да я подкрепи, няма причина тя да продължи връзката. Жените са възпитатели и поради това, когато са във връзка, те фокусират цялото си същество върху мъжа, когото обичат. Обратно, мъжете са склонни да се отделят бързо, когато се чувстват удобно (дори във връзка).

За жена, която се справя със самотата да бъде с някой, който не присъства емоционално, шумът е оглушителен. Тя може да се събуди един ден и да осъзнае, че не заслужава чувството на безполезност, което продължава да се появява поради отбягването, което изпитва. Когато любовта и вниманието не са реципрочни, една жена ще разбере, че не е нужно да остава в тази връзка.

Не усеща уважение

Няма нищо по-нараняващо за една жена от усещането, че не присъствате напълно, когато тя говори. Една жена се трогва от думите. Тя трябва да чувства, че е разбрана, приета, уважавана и подкрепяна. Когато тя разговаря с половинката си, това е, защото трябва да почувства връзка с него. Жените обичат простите актове на комуникация в една връзка. За нея това общуване е синоним на любов.

„Какво искаш от жена, която не обичаш?“ – Елин Пелин

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Те вече не се чувстват привлекателни

Мъжете са сексуални създания. Когато искат да си легнат с теб, те са готови. Една жена, от друга страна, има нужда от интимност. Тя може да жадува за любовна игра, която може да осигури усещането, че е напълно желана от мъжа си. Рутината е целувката на смъртта. Една жена иска спонтанност – тя жадува да бъде романтична.

Има значителна промяна в живота

Средната възраст удря всеки по различен начин. Повечето жени не се нуждаят от нова кола или луксозни дрехи. В същото време те трябва да знаят, че са привлекателни и желани от своите мъже. Менопаузата започва да се прокрадва в картината и това, което някога се понасяше лесно, вече не е така.

Животът се променя. Жените могат да изпитат трудност, променяща живота им, като преодоляване на рак или някакво друго заболяване, което служи като бутон за нулиране, който изтласква мъжете от живота им.

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част първа

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част втора

Жените не харесват някой, който е предвидим

Мъжете попадат в удобни рутинни процедури. Колкото по-възрастни стават, толкова по-малко искат да участват в нещо, което не е за тях. Ето защо някои мъже преминават през масивна криза на средната възраст.

Жените имат нужда от случайни моменти. Те трябва да знаят, че имат значение. Дори малка бележка върху чаша за кафе е достатъчна, за да внесе признателност в една връзка. Познаването не е нещо, което се чувства добре на средна възраст. Чувства се скучно. За една жена мъжът не е приспособление. Той е другар. Тя иска да чувства, че е същата за мъжа в живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Да целунеш бившия: Добра или лоша идея

Не мога да те накарам да ме обичаш, но мога да обичам себе си

Внимавай да не загубиш себе си, докато преследваш някой друг

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе