Внимавай да не загубиш себе си, докато преследваш някой друг

Внимавай да не загубиш себе си, докато преследваш някой друг
Любов и партньорство

Внимавай да не загубиш себе си, докато преследваш някой друг

Разделила си се с него. Но въпреки това не спираш да го обичаш. Повече от всичко съжаляваш за случилото се. Не знаеш как и защо се стигна до раздяла. Това беше последното нещо, което искаше за вас двамата. Мечтаеше за още мигове, прекарани с него. За общо бъдеще, семейство, дом.

Искаш да бъде отново част от твоя живот. Искаш отново да целунеш устните му. Да го погалиш. Да го прегърнеш. Искаш отново да се събудиш до него и всяка сутрин, неговото лице да е първото нещо, което да виждаш. Не трябваше да става така. Беше твърде рано. Твърде несправедливо. Искаш да си го върнеш на всяка цена. Но нима е възможно? Трябва да знаеш, че докато се страхуваш да опиташ, никога няма да това. И помни, че няма невъзможни неща. В крайна сметка има разлика от „Не мога“ и „Не, мога“. И колко много казва една простичка запетайка.

Представяме ти някои съвети за това как да върнеш бившия си отново при теб. 

Не общувай известно време с него

Като за начало е нужно да последваш правилото за бившите. След раздялата ти с него, остани известен период напълно сама. Не допускай грешката да го потърсиш или да действаш под влиянието на емоциите ти. Още повече ако сте се разделили със скандал или лоши чувства, по този начин и двамата ще имате достатъчно време да преодолеете това, което изпитвате.

Помисли добре какво искаш занапред и изясни чувствата си. След като вече си наясно със себе си, тогава си готова за следващата стъпка.

Избягвай я

Тук е моментът, в който да подчертаем за влиянието на социалните мрежи. Когато се разделиш с него, спри следването му във Фейсбук и Инстаграм за известно време. Защото в момента, в който видиш негова снимка, ще се изкушиш да го потърсиш отново. Знаем, че е трудно и ти липсва. Знаем, че това е единствения начин, по който може да разбереш как е и какво става с него. Но сега трябва да запазиш спокойствие и да имаш търпение. Много скоро ще настъпи моментът, в който ще го потърсиш. Но за сега трябва да стои далеч от него.

Осмисли връзката ви

Как би описала връзката си с него? А самият него? Беше ли щастлива? Как се чувстваше тогава и как сега? Кое е нещото, което най-много ти липсва? Защо се стигна до раздяла? Възможно ли е ако отново се съберете, нещата между вас да се променят? Кой обичаше повече? Кой беше двигателят на връзката ви? Имаше ли компромиси, разбирания, доверие? Струва ли си да се бориш? Този мъж заслужава ли всички усилия, които правиш?

А той би ли направил същото за теб? Беше ли достатъчно обичана? Въпроси, на които трябва да отговориш. Може би не на всичките ще знаеш отговора веднага. Ще трябва време. Но след като разбереш всичко това, ще ти бъде много по-лесно занапред.

Погрижи се за себе си

Само внимавай, докато се бориш за някой друг да не загубиш себе си. Защото ти си си най-важна. И никой друг не е като теб. Нито някой ще оцени, че си пренебрегнала себе си, заради него. Дори и да ти е тъжно, не забравяй за собствените си нужди. Запиши се на спорт, отиди на шопинг, излизай с приятелки. Не забравяй да живееш. Защото никой друг няма да го направи вместо теб. А времето така неусетно се изнизва.

Не говори лошо за него

Дори и той да е решил да се разделите. Дори и да си си тръгнала от него със скандал, не говори нищо лошо за него. Не го обиждай пред приятелите си, не издавай тайните, които ти е споделял. Не постъпвай подло. Защото ако се съберете отново, няма да може да понесеш вината, която ще изпитваш. Ще се чувстваш, че си го предала и това ще усложни много повече възстановяването на отношенията ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе