Ако тя е жената на живота ти, давай! Бори се за щастието си
Любов и партньорство

Ако тя е жената на живота ти, давай! Бори се за щастието си

Тя е тази, чиито очи така влюбено гледаше. Тя е причината за твоята усмивка. Тя е тази, в която се влюби безрезервно. Безусловно. Защото това е истинската любов. Не искаш нищо в замяна. Просто обичаш. Силно. Страстно. Истински.
Тя е тази, която те кара да вярваш в красивото. Тя е тази, която придава смисъл на живота ти. С нея ти живееш. А без нея – просто съществуваш. Твоето момиче е специално. И така красиво.

Твоето момиче е най-големият ти фен. Най-добрият приятел. Най-силната подкрепа. Тя е тази, която върви до теб рамо до рамо. И дори целият свят да е срещу теб, тя е до теб. Защото тя не е просто партньор. А твоето момиче. Целият ти свят.

Животът ни сервира понякога сурови ястия. Ордьоври, които дори и да не харесваме – трябва да ги приемем. Защото са част от менюто. Задължителна част преди десерта. Който е така сладък. Също като живота след изпитанията.
Дори и истинската любов търпи промени. Болка. Раздяла. Но е толкова силна и така бързо се съвзема. Ако животът ви е сервирал раздяла – запазете спокойствие. И не позволявайте на трудностите да попречат на щастието.
Защото един ден може отново да бъдете заедно. И ще сте. Всичко зависи от вас. И силата на любовта. Защото тя е водеща в света. И без нея нищо няма смисъл.

Представяме ти начините, които ще ти помогнат да върнеш жената, която обичаш в живота ти.

Потърси я
След като е минало време от раздялата ви и добре си осмислил ситуацията, вече е време да предприемеш следваща стъпка. Достатъчно дълго чака. Надяваме се да си наясно със себе си и исканията от живота занапред. Настъпи моментът, в който трябва да я потърсиш. Разбира се, ще се развълнуваш, когато чуеш отново гласа ѝ.

Но вече е минало доста време и знаем, че може да владееш емоциите си. Пиши ѝ съобщения или се обади. Покани я да излезете като приятели, защото имаш недовършен разговор. Ако тя приеме, бъди напълно откровен с нея. Признай си колко много ти липсва и кажи, че съжаляваш за раздялата ви. Когато види искреността в очите ти, шансът да ти прости е много по-голям.

Признай си, че грешиш
Понякога да признаеш грешките си е много по-лесно, отколкото да ги отричаш. Когато тя види, че си искрен с нея и осъзнаваш всички грешни действия, които си направил и си готов да се промениш, тогава има надежда за вас. Има надежда тя да ти прости и да ти даде още един шанс. Но този път трябва да си много внимателен. И да докажеш думите си с действия. Иначе е въпрос на време след като се съберете, историята да се повтори.

Накарай я отново да се влюби в теб
Преди да предприемеш някои от нашите съвети, трябва да внимаваш и да правиш всичко умерено. Целта е да изглеждаш като мъж, който иска да върне бившата си, защото я обича и е осъзнал какво е загубил, но не и да изглеждаш като крайно отчаян и нуждаещ е. Това ще те накара да се чувстваш слаб и несигурен, а определено този тип мъже не се харесва изобщо на жените.
Върни пеперудите отново в стомаха ѝ.

Накарай я отново ти да си причината за нейната усмивка. Когато един човек е обичал, вероятността тази любов да не си отиде напълно от него е много голяма. Със сигурност това момиче все още има чувства към теб. Просто трябва да положиш малко усилия и да ѝ припомниш колко щастливи бяхте заедно. Върни блясъка в очите ѝ. Покани я на среща, купи ѝ подарък, посвети стих на нея. И всичко, всичко в името на любовта!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе