Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част първа

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин - част първа
Любов и партньорство

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част първа

Истинската любов не е мит. Нито илюзия. Тя съществува. И винаги се откроява от всички останали любови. Истинската любов не вдига много шум. Нито иска много. Тя просто дава и не иска нищо в замяна.Истинската любов лесно се разпознава. В някои думички като „гладна ли си“, „студено ли ти е“, „пиши ми като стигнеш“, „карай внимателно“, „пази се“.

Истинската любов е загриженост, уважение, доверие. Тя е тази, която влиза в живота ни неочаквано, дори и цял живот да сме я чакали. Защото човек се надява да я срещне, но не вярва, че тя ще почука и на неговата врата.

Истинската любов трябва много да я пазиш. Като живота си. Защото тя е живота ти. Тя те кара да се чувстваш уникално. Да вярваш в красотата на живота и в добротата, която крепи този свят. Истинската любов не е клише. Тя е уникална. И всеки, който е имал късмета да се докосне до нея, знае това.

Ти си неговата истинска любов. Единствена и неповторима. Той е избрал теб. И винаги ще избира само теб. Ти си неговият свят. Не се страхувай да обичаш. Защото има и любов без болка. Истинска любов. Споделена. Красива. Неповторима. Тази, която оставя след теб отпечатък. И тази, която те бележи завинаги. Но по красив начин.

Представяме ти знаците, които показват, че той те обича истински.

Той спазва дистанция

Може би ще ти се стори странно и по-скоро ще тълкуваш подобно поведение по различен начин, но не всичко е така, както изглежда. Когато човек е объркан и изплашен от чувствата си, съвсем нормална човешка реакция е той да се отдръпне от човека, в който е влюбен за известно време. Така че ако той се е отдалечил от теб, не го притискай. Остави го да изясни чувствата си със самия себе си. И когато ясно осъзнае какво изпитва към теб, това ще улесни много бъдещите ви отношения.

Винаги на първо място

Един доста по-ясен начин, който показва, че той е влюбен и държи на теб е, когато се превърнеш в негов приоритет. Независимо от ангажиментите, които има и работата, винаги освобождава време, в което да е само с теб. Знаеш, че е до теб и във всеки момент можеш да разчиташ на помощта му. Дори и да му се обадиш през нощта с най-абсурдната молба за помощ, ще дойде на минутата при теб. Това е истинската любов, мила. Той би поел куршум за теб. И би направил всичко, за да види усмивката ти.

Винаги се допитва до теб

Поредното доказателство, че си важна за него е това, че всеки път се допитва до твоето мнение за всичко. От работата, която са му предложили до цвета на вратовръзката, който да избере. Твоето мнение е много важно за него. Ако не те обичаше, изобщо нямаше да се интересува какво мислиш ти, нито да се съобразява с мнението ти.

Ти си в плановете му за бъдещето

Все още ли имаш опасения, че любовта му към теб не е истинска? Когато един мъж прави планове за бъдещето си и включва жената до него, то несъмнено е влюбен в нея и иска да е част от живота му завинаги. Ако той нямаше сериозни намерения към теб и чувства, дори нямаше да споменава и дума за това какво иска да прави занапред с живота си. Забелязала ли си, че всеки път, когато говори за бъдещето казва „ние“, а не „аз“? И все още ли си мислиш, че не те обича?

Помни малките детайли

Той помни всичко, което казваш, до най-малката подробност. Дори и да си споменала нещо, което не е чак толкова важно, той ще го запомни и ще му обърне внимание. Мъжете доста често са разсеяни по време на разговор. Те не изпитват чак толкова дълбока нужда да говорят с някой, така както жените. Но когато един мъж запомня всяка една твоя дума, това означава само и единствено, че си важна за него и е показател за истинската любов.

Защитава те

Един от най-сладките и мили знаци, че той те обича истински е, когато те защитава. Независимо какво е станало, винаги ще се отзове на помощ. Пази те и те закриля така, сякаш си най-специалният човек за него. Е, може би наистина е така. Мъжете подлудяват, когато някой може да нарани жената, която обичат. И са готови на всичко, за да я защитят. Знаем, че си достатъчно смело, за да се пазиш сама, но не го отблъсквай, ако иска да ти помогне.

По този начин иска да ти покаже, че те обича и докато си с него няма да позволи на никой да нарани.

Комплиментите

Комплиментите са донякъде и объркващ признак, защото много мъже ги правят, за да си легнат с жената. Но има разлика в комплиментите, които изричат те и тези, в които е намесена любовта.

Ако той забелязва твоите качества и вътрешна красота, със сигурност не гледа на теб като на сексуален обект. Иска много повече от това да си легнете заедно. Този, който цени качествата на една жена е същият, който се влюбва в нея, заради тях. И тази любов съществува дълго след това. Защото е истинска. А не просто страст или временно увлечение.

Следва продължение…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе