Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част втора

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част втора
Любов и партньорство

Истинската любов те бележи завинаги. Но по красив начин – част втора

Не се страхувай да обичаш. Защото има и любов без болка. Истинска любов. Споделена. Красива. Неповторима. Тази, която оставя след теб отпечатък. И тази, която те бележи завинаги. Но по красив начин.

Десетки са начините, които показват истинската любов на мъжа към жената. Представяме ти останалата част от тях.

Иска да си добре

Мъжът, който обича жената, винаги иска тя да е добре. И прави всичко възможно да се чувства по този начин. Той се старае да ти угоди и винаги отстъпва. Не се дразни от трудния ти характер, а дори му харесва. Не се притеснява да прави компромиси в името на любовта. Не му пука дали ще изглежда в очите на хората като „мъж под чехъл“. Той е готов на всичко за щастието на жената до него. И само това има значение.

Винаги ти прави изненади

Всеки път, когато се чудиш дали ще иска да излезе на вечеря и на разходка, той се появява неочаквано и ти казва, че вече е направил планове за вечерта. Не спира да ти прави изненади, комплименти и да ти подарява постоянно подаръци. Той прави всичко това, защото си важна за него и иска да изрази това, което чувства, защото думите понякога не са достатъчни, за да покажеш на някой колко го обичаш.

Разказва на всички за теб

Не те крие от неговите близки и приятели. Напротив – иска да те покаже на целия свят. Гордее се с теб и това, което си. Никога не би те накарал да се промениш или да се правиш на друг човек пред неговото семейство. Той те приема такава каквато си. И с усмивка на лице разказва за теб на всички.

Внимава за теб

Последното нещо, което иска е да те разочарова. Той внимава много със своите действия, защото не желае да те нарани и да страдаш. Вярва в теб и във възможностите ти. Насърчава те да следваш мечтите си и да се бориш за това, което искаш. Той е най-добрият мотиватор и най-голямата опора. Не прави всичко това, защото просто е добър човек. Този мъж е лудо влюбен в теб и неговата любов е истинска. Действията му ясно показват искреността в чувствата му.

Съобразява се с твоите планове

Мъж, който истински обича една жена, познава добре света на компромисите, уважението, доверието. Той е готов да промени своите собствени планове, за да може да съвпаднат с твоите. Да пренебрегне мечтите си, заради теб. Защото няма нищо по-важно от това да е с неговото момиче. Тази, в която е лудо влюбен. И тази, която е целият му свят.

Ревнува те

Може би това няма да те изненада. Там, където има любов, задължително присъства и ревността. Той те ревнува и дори да иска да го скрие, за да не разбереш – невъзможно е. Сам се издава с поведението си и погледът, който хвърля на мъжете, които те заглеждат. Не иска никой друг да те докосва и мисълта, че може да бъдеш в нечии чужди ръце го побърка. Ревността е сладка и полезна, но само, когато не прекрачва границата с обсебването. Защото тогава вече се превръща в проблем, който се разраства и завършва фатално.

Грижи се за теб

Винаги, когато имаш нужда от помощ или не се чувстваш добре е този, който ще ти помогне. Независимо дали има възможност или не, той ще бъде до теб. Ако те види, че си тъжна, ще направи всичко възможно, за да те развесели и да накара красивата ти усмивка отново да се появи на лицето ти. Знаеш, че той не се интересува особено от хората. И това трябва да те кара да се чувстваш наистина специална и избрана. Да бъдеш неговата истинска любов и жената, за която е готов да свали света в краката ѝ.

Той е най-големият ти фен

Обожава всичко, което правиш. Няма значение дали става въпрос за вечерята, която си приготвила или играта, която спечели. Той ще те аплодира и ще се радва така, сякаш е спечелил от лотарията. Прави всичко възможно да те подкрепя и да те накара да повярваш в себе си и качествата, които притежаваш. Той обожава всичко в теб – дрехите, прическата, дори и маникюра, който ти не харесваш. И ако имаше възможност, би искал да ти даде очите си, за да погледнеш през тях и да видиш колко красива си всъщност.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе