5 признака, че той се опитва да ви съблазни
Любов и партньорство

5 признака, че той се опитва да ви съблазни

Като жени, вие имате много добра способност да усещате кога един мъж се опитва да ви съблазни. Този процес използва дискретни и невзрачни похвати. Ето защо някои хора падат в капана. Има си обаче и някои правила, за да работи ефективно съблазняването.

След като разберете как да усещате дали ви съблазняват, ще станете неподатливи на чара им и лесно ще прозрете мотивите на един мъж да ви съблазни.

Както казахме, има специфична формула, която ухажорите използват, за да разгърнат своя чар.

5 признака, че той се опитва да ви съблазни

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Но каква е тази специфична формула? Ще ви запознаем с нея, за да усетите кога един мъж се опитва да ви съблазни, като започнем с етапите:

Приятелският етап

Етапът на „приятелство“ е предпоставка някой да ви съблазни. Разбира се, ухажорите първоначално не се държат толкова свободно, защото в противен случай това може да ги провали. Това е и причината те първо да опитат да се сближат с жената, която харесват, като й бъдат само приятели или поне така опитват да изглежда. В този етап включеното взаимодействие е непринудено и приятелско, затова е още рано да се открият белезите на съблазняването.

Етап на обезоръжаване

Етапът на обезоръжаване е най-дългият и най-важният етап, когато някой се опитва да ви съблазни. Тук съблазнителят никога не намеква, че се опитва да бъде с вас. Вместо това той апелира към вашите емоции, интереси и страсти. Манипулира ви, за да си помислите, че иска и се наслаждава да прекарва времето заедно с вас.

Търпеливият съблазнител не бърза, докато целта му не повярва, че тя е тази, която е започнала да харесва съблазнителя. След като това се случи, тя лесно може да приеме покана за среща от този, който се опитва да ви съблазни, когато той ви покани.

Атаката

Ако етапът на обезоръжаване е изпълнен перфектно, може дори да не се наложи съблазнителят да бъде директен при инициирането на среща. Понякога тези хора залагат перфектния сценарий при осъществяване на атаката.

Те правят първата очевидна крачка, която несъмнено ще доведе до вечеря, където той да се опита да ви съблазни.

5 признака, че той се опитва да ви съблазни
5 признака, че той се опитва да ви съблазни

Ето и 5 признака, че той се опитва да ви съблазни:

Ако имате съмнения, че някой се опитва да ви съблазни, следете за тези признаци. Понякога инстинктът ви може да ви подскаже за случващото се, дори ако в действителност другият не ви го показва твърде явно.

Получавате много внимание от него

Първият очевиден признак за съблазняване е получаването на нетипично много внимание определен човек. Дори повече внимание, отколкото от другите хора около него. То може да бъде проявено по най-различен начин, но с цел да спечели симпатиите ви, без дори да го осъзнавате.

Ще общува често

Ако си разменяте много текстови съобщения, обаждания и взаимодействия в социалните мрежи, бъдете предпазливи. Възможно е да сте под прицела на човек, който иска да ви съблазни.

Винаги е около вас

Ако забележите, че въпросният човек все по-често посещава местата, където вие прекарвате свободното си време, да се среща с приятелите ви и може би да споделя сходни хобита с вас, той вероятно иска да ви съблазни и затова се опитва да е близо до вас.

5 признака, че той се опитва да ви съблазни
5 признака, че той се опитва да ви съблазни

Забелязва всяка промяна в лицето ви и често ви прави комплименти

Независимо дали на живо, или в социалните мрежи, той ще е първият, който ще коментира, ако сте отслабнали, имате нова дреха или прическа. Сякаш изведнъж имате свой отдаден фен номер едно.

Представя се по различен начин във ваше присъствие

В опита си да ви съблазни, той ще направи всичко възможно, за да изглежда желан във вашите очи. Ще положи неимоверни усилия, за да ви сваля и да спечели вниманието ви, като това може да стане, както с външен вид, така и с очарователни жестове.

Човекът, който се опитва да ви съблазни, ще се облича добре и ще полага усилия изглежда по-добре, когато е с вас. Човек, който се опитва да ви съблазни, ще ви предлага да ви помага в делата, да ви носи покупките, да се грижи за кучето ви, докато ви няма или пък да ви закара някъде, ако бързате. Това са само примери, но мислим, че схващате идеята. Той ще играе мъж за пример, но не забравяйте, че това може да е заради скрит мотив, защото просто се опитва да ви съблазни и евентуално да ви вкара в леглото си. Докъде ще го допуснете, зависи от вас.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Tagged , ,
на горе