жената
Психология

Величието на жената е вечно

Вижте колко много качества и таланти имате

Вижте себе си като Жената, която Бог обича безкрайно, като най-любимо скъпоценно творение. Който те приема каквато си, във всяко състояние, с всички качества. И тази част от Него живее в теб, така че имаш абсолютната любов към себе си и приемане. Вие сте самият диамант, който Бог реже всеки момент от вашето съществуване.

Вижте себе си като Жена, която е благословена от Небето за този живот, която е подкрепяна през цялото време и която носи това благословение в себе си и благославя другите.

Гледайте на себе си като на Жена, която е преминала през много, постигнала е немалко, която всеки път е правила единствения възможен правилен избор, която е търсила щастието и не само за себе си, но и за много други.

Вижте колко много постижения има в живота й. Колко много е учила, какви прекрасни качества има в нея, които са достойни за възхищение. Вижте колко красиви и чисти са нейните мечти. Вижте колко добро е направила за другите в живота си.

Вижте колко много способности има, тя може да направи толкова неща! Вижте какви качества има, какво знае, от какво се интересува, какви планове има, какво е постигнала, през какво е преминала, как се отнася към света, към природата, колко е талантлива, многостранна, колко книги е прочела, колко моменти е открила в себе си, колко много е изработила в себе си, колко красиви стремежи има нейната Душа.

Всичко това предизвиква дълбоко уважение към Нея.

Но тази жена си ти!

Това е Жената, която гледате всеки ден в огледалото и не отдавате уважение на нейното страдание, нейните мечти, всичко, за което тя иска, мечтае. Гласът й идва от Вечността, наситен е с дълбока мъдрост. Време е да ѝ дадем всичко, от което се нуждае, всичко, което Душата ѝ иска, за което шепне.

Ти си толкова красива, че е невъзможно да не те обичат. Ти си същата Жена, която търси щастието, която заслужава всичко най-красиво на този свят, чиято душа трепти, но тя върви напред с доверие и надежда, защото вътре в себе си знае точно какво иска и че то й принадлежи по право, защото това иска Душата ѝ. А Душата винаги знае истината и, че всеки момент в живота й може да влезе онова дългоочаквано нещо, което се е опитвала да скрие от себе си толкова дълго.

Имаш всичко, за да бъдеш най-великата жена на нашето време и да получиш онова, което искаш в този живот, ако го искаш.

Вие не само носите Чудото Божие в себе си, но и продължавате чрез себе си великата Женственост, умножавайки и украсявайки я със себе си, като нейн изразител, сливайки се с нея в безкрайно красив танц, пренасяйки се във всички пространства с меки модулации.

Ако можехте да нарисувате душата си, как бихте я изобразили?! Това е много дълбоката любов към себе си, която живее във вас. Дори мисълта да нарисуваш душата си се възприема много благоговейно, като нещо свято. Ценете себе си, това, което сте и ще бъдете!

Бъди онази жена, която мъжът се страхува да загуби 

Как да направите една жена щастлива според 

Как да обичаме себе си?

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе