Как да направите една жена щастлива според зодията

най-голям к
Астрология

Как да направите една жена щастлива според зодията

Много е лесно да направите една жена щастлива – достатъчно е да знаете под кой зодиакален знак е родена. Астролозите твърдят, че много от нашите желания зависят от това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

Ето как да направите една жена щастлива

 

Овен

За да направите жената Овен щастлива, уважавайте нейната свобода, оставете я сама да реши какво трябва да прави. Подарете й плодовете на вашия успех, нови впечатления и емоции. Бъдете приятел и любовник едновременно. Бъдете леки, весели и в същото време целеустремени като нея. Подкрепете нейните амбиции и желания, общувайте като равни и никога не позволявайте на приятелката ви да скучае.

Телец

За да направите жената Телец щастлива, трябва да се опитате да задоволите всичките й земни желания. Жената от тази зодия ще бъде развълнувана от реални действия заради нея. Дайте й усещане за надеждност, постоянство и стабилност и тя ще бъде най-щастливата жена на Земята. Разберете за какво мечтае тази жена и сбъднете желанията й. Ще отнеме много време, но завинаги ще спечелите нейната любов и ще направите представителя на тази зодия щастлив.

Близнаци

За да направите жената Близнаци щастлива, постоянно я изненадвайте и радвайте с вашата непредсказуемост и лекота. Изслушайте я, бъдете силни, дайте й усещането, че е зад каменна стена. Интересувайте се от нейния свят, споделяйте интересите си с нея, забавлявайте я. Не ограничавайте по никакъв начин жената Близнаци и й дайте възможност да общува с много хора, не я вкарвайте в ограничения и не й оставяйте възможността да почувства пълнотата на живота.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

 

Рак

За да направите жената Рак щастлива, давайте й всеки ден усещането, че е обичана, желана и важна. Тази жена се нуждае от постоянно потвърждение, че е необходима и полезна. Щастието на жената Рак се крие в творческата реализация и любовта. Ако се чувства обичана и може да прави това, което й носи удоволствие, тя ще бъде най-щастливата жена на света.

Лъв

За да направите жената Лъв щастлива, винаги я оценявайте и хвалете, правете й комплименти, водете я на различни събития. Жената Лъв винаги трябва да блести, да бъде център на вниманието. Този красив човек не може да бъде оставен вкъщи, тя трябва да се забавлява. Не забравяйте да създадете около нея ореол на лукс и красота, подарете й бижута. Поканете жена Лъв на театър, на купони, на гости. Тя ще бъде най-щастливата жена на света, ако животът й е пъстър и разнообразен.

Дева

За да направите жената Дева щастлива, бъдете честни с нея, дайте й чувство за надеждност и спокойствие. Дайте на жена Дева романтика и любов, но в същото време не забравяйте за лоялността и предаността. Поддържайте ред и чистота във всичко, бъдете внимателни към нейните думи, подкрепяйте нейните стремежи. Жената Дева ще бъде щастлива, ако има до себе си верен, всеотдаен и трудолюбив мъж.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Везни

За да направите жената Везни щастлива, създайте й усещане за комфорт, спокойствие и хармония. Поемете решението на повечето житейски въпроси и не натоварвайте жената от тази зодия с излишни отговорности. Подкрепете интересите на своя избраник, бъдете добър събеседник и слушател, обградете жената Везни с красота. Представителите на тази зодия обичат романтиката и красотата около себе си.

Скорпион

За да направите жената Скорпион щастлива, трябва да й дадете усещане за сигурност и комфорт, както и да сте не по-малко силни и успешни от нея. В отношенията с нея трябва да се придържате към принципите на равнопоставеност, не се опитвайте да я подчините на себе си, но и не й позволявайте да вземе надмощие над вас. Важно е да подкрепяте нейните стремежи, не се опитвайте да я променяте, уважавайте правото й на лично пространство. Бъдете умен, щедър и честен партньор, споделяйте общи интереси с жена Скорпион и тя ще бъде щастлива във връзката ви.

Стрелец

За да направите жена Стрелец щастлива, бъдете лесни и позитивни, уважавайте правото й на свобода, водете интересни разговори с нея и поддържайте равенство в отношенията. Приемете избрания си такъв, какъвто е, създайте атмосфера на хармония и взаимно разбирателство, бъдете интересен събеседник и приятел. Ако внесете разнообразие в свободното си време и също така постоянно забавлявате жената Стрелец, тя ще бъде много щастлива.

Козирог

За да направите жената Козирог щастлива, подкрепете нейните амбиции и цели, бъдете лоялен, надежден и сериозен партньор, дайте й чувство на увереност в утрешния ден. Създайте комфортна, спокойна среда за избрания от вас, поддържайте мир и взаимно разбирателство в отношенията. Не забравяйте да правите комплименти на жената Козирог и да й разказвате за чувствата си, никога не я критикувайте, а напротив, хвалете я по-често.

Водолей

За да направите жената Водолей щастлива, уважавайте правото й на свобода и лично пространство и не забравяйте да поддържате мир и хармония във връзката си. Представителят на тази зодия не толерира конфликти, ограничения и заяждания. На първо място, тя се нуждае от приятел, който ще бъде добър събеседник и интересен, необикновен човек. Проявете интерес към интересите на жената Водолей, подкрепете нейните стремежи, отнасяйте се с уважение към нея и вашият партньор в живота ще бъде щастлив във връзка с вас.

Риби

За да направите жената Риби щастлива, бъдете истински рицар и защитник за нея, а също така създайте приказка в живота й. Представителите на тази зодия обичат ухажването и романтиката, както и чувствителното и внимателно отношение към тях. Никога не критикувайте избраната от вас и я приемете такава, каквато е. Жената Риби търси емоционална близост и специално разбиране, затова, за да направите този красив човек щастлив, бъдете винаги близо до нея и споделяйте нейните чувства.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе