Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си
Астрология

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Често се казва, че повечето деца намират първия си най-добър приятел у дома в братята и сестрите си. Това обаче не е така за всички, тъй като на някои хора им е трудно да се разбират с тези свои роднини. Основната причина за проблема често е ревността. Просто има такива, които са склонни да изпитват дълбока несигурност поради прекалено успешен брат или сестра. Те винаги ще живеят в сянката му.

Също така може би ще имат сериозни колебания дали не са по-малко обичаното дете от братята и сестрите си. Това би могло да разруши детството им и да нанесе трайни проблеми в бъдеще. Ако винаги тези хора са лошият пример и олицетворения как нещата не трябва да бъдат правени, това би разтърсило всеки.

Ролята на родителите също е важна. Едното  дете може непрестанно получава награди за своето добро развитие. А другото може да е наказвано за своето поведение и чува реплики от сорта „защо не си като сестра си“. Тогава нещата няма да се развият добре. Тези признаци на ревност може да се проявят от ученическите години, когато едното дете изкарва много по- добри оценки от другото. Могат да продължат и до зряла възраст, когато кариерата на единия е много по-успешна.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте кои са тези зодии, които могат да бъдат болезнено ревниви от братята и сестрите си:

Рак

Децата от зодия Рак са склонни да бъдат дълбоко свързани с майките си. Те жадуват за родителска обич и се стремят да са в сянката на майките си по цял ден, ако могат. В такава обстановка наличието на брат или сестра често пречи на времето им насаме с нея. Когато това се случи, те са склонни да негодуват срещу братята и сестрите си. Това е особено очевидно в случаите, когато по-малък брат или сестра се ражда по-късно. Тогава Ракът е достатъчно голям, за да пожелае умишлено родителско внимание. Като всяко едно бебе то ще получава по- голямото внимание, защото има нужда от него в развитието си. Това обаче не може да се приеме от по-голямото дете. Ще му трябва доста време и разговори с родителите, за да осъзнае, че трябва да приеме присъствието на своето братче или сестриче в семейството.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Дева

Има определени случаи в живота на Девата, когато те може да не се разбират с братята и сестрите си. Например, повечето Деви се разбират идеално, когато имат такъв роднина от противоположния пол. Въпреки това, когато е от същия пол, те често изпитват нужда да се състезават с тях, вместо да им помагат или да ги насърчават. Момиче Дева може дори да мрази сестра си. Докато мъжът Дева може да се стреми да направи повече в кариерата си от своя брат.

Скорпион

Това е воден знак, който лесно се поддава на прекалено мислене и притеснение. Скорпионът се чувства разочарован доста бързо. Той често намира извинения, за да успокои собствените си чувства. Може сам да се убеди, че братята и сестрите му са по-слаби по природа. Именно поради това те получават цялата любов и внимание от родителите си. Състезателната природа на Скорпиона обаче никога не им позволява да живеят в хармония с брат си или сестра си.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе