Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото
Астрология

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Хората се разделят по различни причини в днешно време. Проблемите в спалнята обаче често са основен проблем, с който се сблъскват двойките. Често той създава дистанция между тях с течение на времето. Въпреки че никой не иска да бъде хванат в капана на брак без любов, много двойки го правят. Те избират да са във връзки, в които нямат почти никаква интимност помежду си. И все пак има и хора, за които това не е така. За тях е много важно доброто представяне в леглото, но често не са сигурни в собствените си способности. Тази тяхна несигурност до някаква степен се корени и в зодиакалния им знак.

И така, има три зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото. Дори и партньорът им да ги хвали, в действителност те непрекъснато мислят, че не са се справили добре.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте и кои са тези знаци и какво казва астрологията по този въпрос:

Рак

Ракът е несигурен по природа и съвсем естествено, това негово чувство дава отражение и в любовния му живот. Този знак има способността да пренесе своята несигурност в спалнята. А когато такива мисли се прокрадват в двойката, те предизвикват разрив между партньорите. Ако сте любопитни как се случва това, веднага ще ви обясним. Ракът често разпитва партньорите си за връзките им с бившите им любовници. Неговата цел би била да разбере дали неговото представяне в леглото е по-добро от това на предишните партньори на човека до тях. Това обаче далеч не е здравословно, защото превръща правенето на любов в конкурентно състезание, което е жалко. А и поставят в неудобна ситуация партньора си. Няма лошо някой път двойката да проведе такъв разговор, за да се опознае повече. Но когато единият постоянно пита другия как са били бившите му в леглото, това определено идва в повече и вреди на връзката.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Скорпион

От всички водни знаци на зодиака, Скорпионът демонстрира огромно самочувствие в леглото. Всъщност тяхната самоувереност граничи с нарцисизъм. Те обичат да знаят, че доставят удоволствие на партньора си по всяко време. Те се наслаждават на гръмогласно правене на любов, където радостта на партньора им отразява тяхната собствена по време на интимност. Ще се запитате какво прави той в тази класация. Самочувствието, което демонстрират, често е само привидно. Те искат да изглеждат уверени в очите на партньора, но вътрешно се терзаят за своето представяне в леглото. Затова Скорпионите винаги се стремят да се справят по-добре следващия път. Ето защо не са щастливи или спокойни, въпреки че често нямат повод за подобни терзания.

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Близнаци

Близнаците имат малко его, когато става дума за въпроси, свързани с тяхното представяне в леглото. Следователно те са склонни да свързват голяма част от собствената си стойност с другия. А именно това зависи от количеството удовлетворение и радост, които могат да осигурят на партньорите си в леглото. Въпреки че това е интересна гледна точка, тя облагодетелства повече партньорите им, отколкото самите тях. Това е така, защото ако партньорът им е недоволен, тогава Близнаците започват сами да се критикуват. Те оказват натиск върху себе си да се справят по-добре следващия път.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе