13 неща, които мъжете не обичат да правите
Любов и партньорство

13 неща, които мъжете не обичат да правите

Във взаимоотношенията ви с партньора рано или късно ще разберете, че има неща, които мъжът ви не обича да правите. Сърцевината на всяка връзка се крие в сладките, влюбени моменти, които двойката споделя – но кой е казал, че тези моменти винаги трябва да са романтични? Докато лоялността, грижата, ангажираността и доверието са здравите основи на една любовна връзка, нещо друго държи скуката в живота на двойката настрана. И това е игривостта и радостта във връзката. С течение на времето двойката започва да губи интерес към дейностите, които някога са карали сърцата им да трептят. Но закачливото дразнене на партньора ви може да свърши работа за вас и да върне искрата във връзката ви.

Не бързайте, момичета, тъй като този материал е точно за това как да не минавате границата в опитите си да се закачате с него. Тук ще ви обясним няколко неща, с които в опита си да привлечете вниманието му, всъщност започвате да го ядосвате.

13 неща, които мъжете не обичат да правите

 

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Надявам се да се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Превъртете, за да видите кои са част от нещата, които те не искат да правите, колкото и да ви се струва забавно:

Не спирате да говорите, докато гледате филм заедно

Този вариант изглежда наистина забавен, но и дразнещ. Ако планирате да гледате филм заедно, но вие започнете да задавате колкото се може повече въпроси, докато го гледате, това няма да им хареса. Те не обичат да правите това.

Ако сте двойка, която живее от разстояние, също можете да го дразните, дори когато сте на километри от него. Това става като му пускате случайни съобщения всеки път, когато планирате да гледате филм заедно – това със сигурност ще го подразни.

да правите
13 неща, които мъжете не обичат да правите

Използвате грим, за да рисувате по лицето му

Дали е изпаднал в дълбок сън? Чудесно – тогава всичко е готово! Просто взимате червилото и очната линия и рисувате лицето му. Или ако нямате тези неща под ръка, развихряте въображението си и просто използвате брокат или химикалка, за да нарисувате лицето му. Когато се събуди и види лицето си в огледалото, реакцията му ще бъде смешна…, но не и за него. Мъжете не харесват да правите това, но все пак има някакъв шанс след първоначалния шок ще падне доста смях.

Критикувате го за нещо, в което е добър

Партньорът ви умее да шофира или да готви? Всеки път обаче, когато прави нещо, в което е добър, го критикувате. Например, ако любимият ви човек готви добре, можете да му кажете, че ястието му изобщо не е вкусно. Сигурно той няма да очаква да правите това и ще бъде много изненадан и леко подразнен. И на вас няма да ви е приятно, нали…

Изяждате цялата му храна

Приготвяте нещо специално за любимия си и след това изяжте цялата му храна. Мъжете не обичат да правите това, като вариантът да се реванширате, е все пак да не забравяте да го почерпите по-късно, за да компенсирате това.

Изпращате му загадъчно съобщение

Изпращайки му странни съобщения, за които той няма никаква представа, и не му казвайки какво означават, може да го притесните. Това е сигурен начин да подразните гаджето си и нещо, което мъжете не обичат да правите.

Продължавате да го питате дали ви обича

Един от най-добрите начини да подразниш гаджето си е чрез съобщение да го питаш дали те обича по десет пъти на ден. Мъжете мразят да правите така.

да правите
13 неща, които мъжете не обичат да правите

Дразните го, когато е зает

Да си играете с косата на гаджето си или да го дразнете, когато е зает с нещо, не е приятно също. Това важи, особено когато използвате този метод, когато той има натоварен график на работа и в този случай това може да доведе до кавга.

Скривате дрехите му

Ако обичате да правите номера на половинката си, може да решите да скриете любимите му тениски и дънки и да не казвате къде са. Това може да е забавно за кратко, ако той не бърза за някъде и рискува да закъснее. В противен случай е идеален начин да го ядосате.

Промените някоя от паролите му

Как да подразниш гаджето си е лесно, ако имаш достъп до паролите му. Просто ги сменяте и виждате как той се ядосва за това. Преценете обаче дали това е удачно, защото може да се заформи голям скандал. На вас също няма да ви хареса.

Записвате го, докато спи

Много хора не се чувстват комфортно да бъдат записвани, когато спят – ако вашият мъж е един от тях, определено ще го раздразните, като го запишете, докато се наслаждава на дълбок сън.

Сърдите му се заради глупава причина

Представете си, че го виждате да ви изневерява в съня си. После се ядосвате на него точно по тази причина, сякаш е виновен наистина. Мъжете определен не обичат да правите това.

Вдигате шум, когато той спи

Да правите това със сигурност може би ви се отдава. Ако му се спи, наистина е досадно да вдигате шум и го молите да поговори с вас, вместо да се наспи добре.

Отменяте плановете в последния момент

Можете да накарате лицето на партньора си да почервенее от гняв, като първо съставите план с него, помолите го да направи всички приготовления, а след това го отмените в последния момент. Така че просто избягвайте да го правите.

Вижте още:

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Tagged
на горе