месечен хороскоп риби май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Риби май 2023

Месечен хороскоп Риби май 2023: Според месечен хороскоп Риби, това, за да получите това, което искате, трябва да дадете нещо от себе си. Вселената ви предоставя страхотни възможности да промените животът си към по-добро. Време е да заявите желанията си. Успехът безспорно ще ви споходи, ако сте достатъчно упорити. Бъдете авторитетни и старателни. За да откриете грешки или да предотвратите ненужни конфликти, ще трябва да забавите темпото, да подишате дълбоко и да се успокоите. Ако усещате излишък от енергия, насочете я към това, което наистина искате и харесвате.

Месечен хороскоп Риби май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Риби май 2023

Месечен хороскоп Риби май 2023

Според месечен хороскоп Риби, се очаква емоционално наситен месец и само от вас зависи в каква посока ще поемат нещата относно чувствата – положителни или отрицателни, нагоре или надолу, в тъмната или в светлата страна на нещата. Чувствайки твърда почва под краката си, съзнателно ще се издигнете до високите вибрации, временно откъсвайки се от реалността. Все пак, не пропускайте момента, в който трябва да слезете на земята.

Нека вашето мото бъде: „Аз съм в хармония!“

Месечен хороскоп Риби май 2023: Здраве

През месец май 2023 нямате сериозни причини за безпокойство за здравето и за да не се появят такива, придържайте се към здравословен начин на живот. Хранете се здравословно, бъдете умерени във всяко едно отношение. Важно е да се грижите не само за правилното функциониране на тялото си, но и за доброто настроение. Последното може би е още по-важно.

Сега за вас твърдението е по-актуално и по-вярно от всякога „здрав дух в здраво тяло, както и „здраво тяло със здрав дух“. Всякакви духовни практики, четене на съответната литература, медитация и молитва ще имат лечебен ефект върху цялостното благосъстояние на тялото.

Месечен хороскоп Риби май 2023: Любов и взаимоотношения

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Според месечен хороскоп Риби, в семейните и любовни отношения предстоят емоционални дни. Между вас ще се поддържа добра комуникация, задушевни разговори и хармония. Като техен инициатор ще бъдете, както вие, така и вашия партньор. И тук би било хубаво да не приемате присърце това, което чувате по ваш адрес. Просто разберете и приемете, че каквото и да казват хората, те говорят само за себе си. И дори не се опитвайте да заемете мястото им.

Опитайте се да анализирате какви думи и при какви обстоятелства излизат от вас. Ще бъде страхотно, ако успеете да се спрете по средата на изречението (и още по-добре при мисълта), осъзнавайки, че тя не е адресирана към вашия събеседник, а към вас. Следвайте тези съвети, връзката ви ще бъде обогатена.

Месечен хороскоп Риби май 2023: Работа и финанси

Риби, през този месец не се очакват значителни промени в работата. Ретроградният Меркурий ще отклони цялото внимание към себе си, като ще ви насочи вниманието към допусканите грешки. Не се съпротивлявайте, веднага коригирайте това, което ви хваща окото или някой друг ви посочва неточността.

При решаването на материални въпроси е важно да поддържате баланс между личните амбиции и способността да ги задоволявате. За всеки случай леко понижете летвата на претенциите, изчакайте малко с финансовите искания към ръководството.

Месечен хороскоп Риби: Таро съвет за май 2023

Атмосферата на май ще бъде повлияна от картата Пет меча. Има вероятност във вашето обкръжение да има хора, които са недоволни от поведението ви и осъждат действията ви. Може би някой ви ревнува много и разпространява неприятни слухове и клюки. Не доказвайте нищо на никого, но се опитайте да угасите гордостта и егоистичните стремежи. Мислете със собствената си глава, а не разчитайте на мнението на другите. Бъдете мъдри, съзнателно приемете това, което не можете да промените. Не обвинявайте себе си или другите за грешките си, не търсете победа на всяка цена. Само по този начин ще можете да реализирате плановете си.

Мотивираща мисъл за зодия Риби за месец май 2023:

Късметче за вашата зодия Риби

Усмихвайте се… Усмихвайте се, колкото се може повече!

Повярвайте, благата, широка и искрена усмивка не само ще направи хората около вас по-дружелюбни, но и ще ви развесели. Усмивката може дори да бъде първата стъпка по пътя към нещо невероятно добро и приятно – например към намирането на истинската любов. Не подминавайте човека, който наистина харесвате, с кисело лице. Усмихнете му се! Усмивката е естествено средство, което ни кара да се чувстваме по-добре и няма абсолютно никакви странични ефекти, така че усмихвайте се, колкото можете по-често.

Щастлив месец май, скъпи Риби!

Месечен хороскоп Риби май 2023 Как да изберете картини за кухня

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Дева май 2023

Месечен хороскоп Везни май 2023

Месечен хороскоп Скорпион май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Месечен хороскоп Козирог май 2023

Месечен хороскоп Водолей май 2023

Tagged , ,
на горе