месечен хороскоп стрелец май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023: Според месечен хороскоп Стрелец, звездите ви съветват да погледнете какво влиза и излиза от устата ви в буквален и преносен смисъл. Откъде идват думите и храната? Къде е вашият източник на храна и кого храните? Вземете казаното и направеното, за да можете да подхранвате новото в себе си и другите. Подхранвайте надеждите им, осигурете нуждите им. Помислете повече за тези неща и ще намерите отговора на въпроса си. Небето и земята хранят всичко наоколо. Мъдрият човек култивира добродетелта и я разпространява сред другите. Можете също да го направите.

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023

Според месечен хороскоп Стрелец, дори да ви е малко тъжно и дискомфортно, ще го помните с лекота и дълго. Така че, изразете чувствата си на воля. Няма смисъл да се принуждавате да бъдете щастливи. Това само ще ви закара в задънена улица. Въпреки това, според неизбежния закон на махалото, за да се върнете към способността да изпитвате радост и щастие, трябва да преминете и през моментите на тъга. И тогава оставете радостите да влязат, оставете ги да разцъфтят. Не унищожавайте нежните издънки, отворете душата си за техните наченки – слушайте, наблюдавайте и се наслаждавайте на всеки миг от живота.

Месечен хороскоп Стрелец май 2023: Здраве

Вашият майски хороскоп ви съветва за внимателно отношение към вашето здраве или по-скоро към поддържането му чрез дисциплинарни мерки и стриктно спазване на хигиенните правила. Това е време, в което умереността е жизненоважна във всичко, което няма да е особено лесно за постигане.

По отношение на външния вид няма специални препоръки, въпреки че същата позиция на Юпитер в знака на Телец насърчава повишена грижа за тялото по отношение на детокс процедури.

Месечен хороскоп Стрелец май 2023: Любов и взаимоотношения

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Според месечен хороскоп Стрелец, езикът на любовта ще проправи пътя към сърцето на любимия човек през този месец. Тези нежни звуци биха могли да отведат до края на света, но хороскопът уверява, че в момента любовта вълнува представителя на този зодиакален знак много повече от пътуването.

Утешавайте се с мисълта, че страстният възторг от новостите пламва за кратко, оставяйки пепел след себе си, докато малките радости растат непрестанно и знаят как да се поддържат.

Месечен хороскоп Стрелец май 2023: Работа и финанси

Освен здравето, работата и парите ще бъдат сред приоритетните теми през май. Меркурий е отговорната планета за вашите професионални въпроси, която ще се движи ретроградно в знака Телец до 14 май. Извлечете максимума от това обстоятелство: консолидирайте резултатите, получени по-рано, коригирайте целите, подредете нещата в документи, особено финансови.

И като цяло, обърнете най-голямо внимание на финансовите въпроси, както и на практическата страна на работните дела. Звездните условия са такива, че всичките ви усилия трябва да имат солидна материална основа. Не правете нищо без да сте го обмислили внимателно. Именно този подход към края на месеца ще има положително въздействие върху вашето благосъстояние.

Месечен хороскоп Стрелец: Таро съвет за май 2023

Всички дела и начинания на месеца са покровителствани от благоприятната карта на Четворката пентакли. Тя отговаря за финансовата сигурност и осигурява отлични условия за различни видове умножение и дава шансове за забогатяване.

Щастливите индикации на картата обаче могат да бъдат възпрепятствани от консервативни вярвания, скъперничество и нежелание за риск. Поради страха да не загубите това, което сте спечелили с работата си, може да пропуснете възможностите да успеете още повече финансово. Но дори и в този случай вашите финансови дела ще бъдат наред.

Мотивираща мисъл за зодия Стрелец за месец май 2023:

Късметче за вашата зодия Стрелец

Киану Рийвс: „Лесно е да избягаме и да се скрием, когато трагедията влезе в живота ни. Тайната да продължиш по пътя си е да използваш опита си – както добър, така и лош – за да създадеш по-добра версия на себе си.“

Щастлив месец май, скъпи Стрелци!

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Дева май 2023

Месечен хороскоп Везни май 2023

Месечен хороскоп Скорпион май 2023

Месечен хороскоп Стрелец май 2023 Акустични панели URSA – отлична звукоизолация и визия за съвременни интериорни решения

Tagged , ,
на горе