Месечен хороскоп Овен май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023: В началото на май може да ви се стори, че всичко е в застой, а изпълнението на мащабните априлски проекти се движи с бавно темпо. Всъщност, това са само проекции на вашето възприятие. В духовен план има голяма, но невидима работа, която в крайна сметка ще доведе до реални и мащабни резултати. Бъдете бдителни и спокойни. Бъдете наясно какво трябва да се направи и то ще бъде направено. Когато познаете истинската си природа, животът ви ще бъде благословия за всички. 

Месечен хороскоп Овен май 2023

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Как да носим блейзър – 6 пролетни предложения

Късмет с парите: Кои зодии удрят финансов джакпот през м. Май

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

За да постигнете успех в повечето начинания трябва да бъдете търпеливи и да се научите да чакате спокойно. Сега най-доброто действие за вас е търпеливо да изчакате. Но не губете време напразно: трупайте сили, отпуснете се, разработвайте планове. Но и не се отпускайте прекалено много, за да може при евентуално възникване на непредвидени обстоятелства да реагирате навреме и да вземете адекватно решение.

Интересни хора ще се интересуват от вас, от тях ще получите неочаквана подкрепа. И винаги помнете: само ако действате внимателно и бавно, в крайна сметка ще постигнете изпълнението на вашите планове, както в бизнеса, така и в приятелството и в любовта.

Месечен хороскоп Овен май 2023: Здраве

Въпросите касаещи здравето все още ще са актуални. Позицията на Сатурн в Риби, е вероятно да повлияе по не най-добрият начин на вашето психическо състояние. Възможно е обостряне на някои хронични състояния. Би било добре да се вземат превантивни мерки за повишаване на имунитета. Не натоварвайте ставите и гръбначния стълб прекомерно.

В тази връзка е по-добре да водите спокоен начин на живот. Внимателното отношение към здравето ще даде положителен ефект върху настроението ви, а състоянието на вътрешната хармония ще бъде нормално. Ще блеснете отвътре, затова не са необходими много външни накити.

Месечен хороскоп Овен май 2023: Любов и взаимоотношения

месечен хороскоп овен

Според месечен хороскоп Овен, през месец май любовната сфера ще бъде наситена, в добрия смисъл на думата. Ако се поддадете на пристъпи на ревност, тогава съществува риск да окажете натиск върху сродната душа. От друга страна, има възможност да избягате от проблемите, които може са дори пресилени и да прекарате една приятна вечер заедно, забравяйки за всичко и всички.

През първата половина на май свободният Овен е планиран да се срещне с човек от миналото, освен ако, разбира се, това вече не се е случило в края на април. Има шансове за възстановяване на предишните отношения, но на качествено различно ниво. Звездите препоръчват да разчитате повече на рационални изчисления, отколкото на диктата на сетивата. Това е трезва сметка, която предвещава за щастливи и стабилни отношения на по-късен етап.

Месечен хороскоп Овен май 2023: Работа и финанси

В професионалните дела си поставяйте реалистични цели, спокойно наблюдавайте случващото се, ако е възможно, без да се намесвате в хода на събитията. Съсредоточете се само върху най-спешните задачи, които могат да бъдат решени бързо и без усилия.

Меркурий ще се движи в обратна посока в зодиака до 16 май, така че се въздържайте от важни решения, отложете начинанията до края на месеца.

От финансова гледна точка месецът ще бъде благоприятен, може да се каже, дори щедър. Слънцето до 21 май се радва на плодородните енергии на знака Телец, където се трупат парите ви. Ще имате възможност за солидно възнаграждение за свършената по-рано работа.

Месечен хороскоп Овен: Таро съвет за май 2023

месечен хороскоп овен

Прекрасният месец май ще мине под знака на щастливата карта Десетка Пентакли. Тя предвещава семейно благополучие, финансова стабилност, печеливши инвестиции. Предстоят сериозни и благоприятни промени в семейния живот. Възможен е успешен брак и начало на семеен живот.

През този месец условията за реализиране на сделки с недвижими имоти ще бъдат отлични. Добри перспективи се очертават и в професионалните дела. Не е изключено и откриването на семеен бизнес, който трябва да ръководите.

 

 

 

Мотивиращ цитат за зодия Овен за месец май 2023:

Популярна мисъл на китайският философ Конфуций: “Скъпоценният камък не може да бъде полиран без натиск, нито човек може да бъде усъвършенстван без изпитания.”

Щастлив месец май, скъпи Овни!

Месечен хороскоп Овен май 2023 Избор на мебели за двора

Шкаф за спомени – Ивайло Петков

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

23 начина да откриете щастието (без да го преследвате)

Tagged , ,
на горе