Как да носим блейзър – 6 пролетни предложения

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения
Мода

Как да носим блейзър – 6 пролетни предложения

Блейзър или сако с елегантна кройка и свеж цвят е главният герой на модната сцена тази пролет. Магазините греят като букети с пъстри цветя. Ярко зелено, оранжево, розово, жълто, лилаво, червено, праскова и бяло. Заедно с цъфналите дръвчета, на витрините разцъфтява палитра от нежни цветове.
Блейзърите са едни от най-предпочитаните дрехи, заради комфорта, който осигуряват. Вечер през пролетта ни дават топлина, а през деня – безупречна визия. Носете сако с всякакви дрехи, подбирайте стила си и комбинирайте внимателно.

За разлика от обикновеното сако, блейзерът е по-дълга дреха, с по-спортен модел и от по-лека материя.

Тук можете да видите : Дневен хороскоп

Вашето късметче за деня

Съвет към всяка зодия

Има два модела блейзъри, които се носят в различни случаи:

За официален повод

Това е тесен модел, който ще следва извивките на тялото и ще подчертава фигурата ви. Ще изглеждате перфектно с него и на работа.

За небрежна визия

Това е широк модел, в който се чувствате леко, комфортно и свободно. Отличен избор за спортно-елегантен стил.
Блейзърът се носи с всичко – панталон, дънки, къси панталонки, къси рокли и поли, гащеризон. Може да се съчетава с всякакви дрехи, което го прави универсален.

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Цветни дрехи и настроение: 4 лесни идеи

Осем модни съвета, за да сте винаги стилни

Тук ще ви представим 6 идеи как да носите блейзър:

Блейзър с колан на талията

Много елегантно и изискано. Колан на талията излъчва финес и женственост. Винаги е било интересно да носим такъв костюм. Ще имате визия, която привлича. Която издава чар и вкус. Блейзър с колан отива перфектно на дънки. Добър вариант е блейзър с дънки и бяла риза.
Ако искате да разнообразите монохромния вариант, изберете флорално, цветно сако или каре към вашия костюм. Едноцветен топ под него ще бъде модерно, елегантно и страхотно.

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения

Едноредов блейзър

Сако само с едно копче. Супер модерено, то се носи за всеки повод и подхожда на всякави фигури.
Кадифе или велур е много подходяща материя за тази кройка. Добре е да е по-дълго. А ако искате да сте неустоима, сложете под сакото само бельо.

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения

Сако с набрани ръкави, което се носи отворено

Идеален избор за всеки ден. Зеленият и оранжевият цвят ще му придадат настроение. Моделът с набрани ръкави се съчетава добре с деним. Носи се с къса пола, рокля или панталон. В ежедневието, този модел ще ви даде небрежен стил, свобода и размах.

Двуредов бейзър

Двуредното закопчаване е подходящо за сако и изглежда много елегантно. Блейзър с две копчета се носи за официални случаи. Този модел е по-дълъг и покрива добре дрехите ви отдолу. Някои модели сака имат големи метални копчета, които напомнят за моряшки стил.

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения

Черно сако

Работна елегантна визия ще имате с черно сако – една вечна класика.
Ако ви предстои среща или интервю, заложете на официален черен блейзър. Няма да сгрешите.
Сако в черно стои добре с дънки или клин и бяла обикновена риза. Черното сако е идеално, за да излезете на кафе с приятелки или за уикенда. Стремете се да го носите по-разчупено.
Вечер може да носите сако в по-тъмни нюанси или още по-добре, в цвят различен от основния тоалет. (Например: черен панталон-бежово сако).

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения

Късо сако

Късите сака може да са най-често едноцветни, каре или пепит. Изключително добре изглеждат с къса рокля. А ако носите късо сако върху бяла тениска или едноцветен топ, ще имате страхотна визия. В допълнение, носете елегантни обувки и нежни бижута за една завършена визия.

Блейзърът е много популярна дреха от много години и сега се предлага в богата цветна гама. Обикновено се носи в по-небрежен стил, придава спортно-елегантен вид и подчертава женския чар. Сакото носи леко чертите на мъжката елегантност, но когато се съчетае добре, представя дамите в една блестяща, модна светлина.

Тази пролет сакото е модерно във всякакви кройки, дължини, цветове, материи и стилове. Може да носите ретро стил, бохо стил, класически стил, тип блейзер, тип рокля. Модните тенденции тази година разкриват ралични комбинации и стилове на носене на блейзър, но е добре да не изневерявате на собствения си стил и предпочитания.

Как да носим блейзър - 6 пролетни предложения4 стаи в зелен цвят – изберете една

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе