Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта
Мода

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Пролетта е тук. Заобиколени сме от много цветове, много настроение и в дрехите, и в стила. Тази година отново са модерни сака, блейзъри, тренчкоти, жилетки и якета.

Новият сезон носи промяна както в живота, така и в нашия гардероб. Времето варира всеки ден от студено към по-топло и се чудим какво да облечем. Пролетта е време, когато се налага да носим връхни дрехи. Все още не може да излезем по къси ръкави, а зимните якета са твърде топли за пролетните дни.

Особено модерно е, ако облечете дънково яке в съчетание с други дрехи.

Денимът не излиза от мода и сега!

Прибирайки зимните дрехи, може да запазите някои по-топли блузи, които да комбинирате с пролетни или летни елементи. Носете цветни аксесоари като шалчета и чанти, които да освежат визията ви.

Висшата мода в Париж 2023 – изненади на модния подиум

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Ето 5 топ модни трендове за пролетни дрехи:

Дънково яке

Как да носим любимото дънково яке?

Дънковото яке е перфектната трета част от облеклото. То създава завършен и цялостен външен вид, като добавя още един допълнителен слой. Слоевете са модерни. Наистина, почти няма дреха, с която не може да носите дънково яке.

Има толкова много варианти дънкови якета и те всички се комбинират съвършено с всичко.

Може да носите дънково яке върху:

цветна рокля

тениска

бюстие

риза

Добре е само да го наметнете и пак да изглеждате стилни и небрежни.

Носете дънково яке с черни дънки, други обикновени панталони или черен клин. Дънковото яке върви чудесно с рокля, къси панталонки и гащеризон за по-слънчевите дни. Супер интересна комбинация е да облечете двоен деним (деним върху деним), наричан „канадски смокинг“ (дънкова риза и дънки или дънкова рокля и дънково яке). Дънковото яке лесно преминава от ежедневно в бизнес облекло. Ако имате изискана рокля, просто добавете дънково яке и маратонки и незабавно ще превърнете офис роклята в рокля за разходка. Дънковото яке е универсално. Ако го облечете заедно със спортни панаталони, ще получите прекрасен тоалет в уличен стил. Дънковото яке е страхотно и може да го съчетавате с различни дрехи от гардероба.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Ярки костюми

Неонови свежи цветове. Дамският костюм е често срещана дреха, но тази пролет той ще бъде в ярки цветове. Най-модерни са:

електриковозелено

синьо

жълто

фуксия

Може да използвате двете части на костюма отделно и да направите супер завладяващи тоалети от тях. Комбинирайте горната част с нещо различно или долната част с интересно горнище. Нека да има повече цветове в дрехите: оранжево, лилаво, розово. Повече флорални мотиви и весели щампи. С тях ще създадете свежо пролетно настроение.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Миди и макси поли

Сезонът на полите настъпи. Вече спокойно може да носите красиви, дълги до земята поли. Ако сте любителка на минималистичния стил, облечете едноцветна пола, а отгоре сложете жълта, бяла или синя тениска. Това ще повдигне духа ви и ще ви накара да засияете от радост.

Полите носят женската енергия и е добре да имате различни модели и дължини от тях в гардероба си. Дългите поли доминират тази пролет. Цветовете са много важни през преходния сезон, за да преминем по-леко от зимата в пролетта. Избирайте цветове, които силно свързвате с пролетта като зелено, бяло, розово. А елементите нека да са цветя, клонки и пеперуди.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Панталон под коляното

Панталоните са супер шик този сезон. Няма нужда да носите дълъг панталон. Изберете вариант до коляното или до глезена. Може да ги комбинирате с елегантни високи обувки или да ги носите в спортен стил. За работа може да изберете дълъг панталон от по-лека материя. Цветовете да са наситени пастелни, а може и в най-модерния цвят – бежово.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Рокли

Най-добре е да изберете рокля на цветя. Дължината може да варира от средна до дълга рокля. За офиса комбинирайте с подходящо сако. Дантелата носете само при официални поводи. Много модерни са роклите без ръкави (сукман), които внасят много женственост. С тези дрехи ще възвърнете доброто си настроение и красота.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Модните тенденции за пролетни дрехи са наситени с цвят и комфорт. След дългия зимен период сме в очакване на топлото време и свежите, пролетни дрехи.

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта6 идеи за бюджетна промяна в банята

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе