Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023
Мода

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Розовото – цветът на цикламата, на любовта, на Барби. Едновременно нежен и силен, енергичен, интензивен! Всичко е в розово и лилаво! Цветът на радостта.

Сега е сезонът на розовото, според института за цветове Pantone. Наричаме го Viva Magenta. Самото име носи своята могъща сила, живот и активна енергия. Не остарялото розово, а розово с ярък оттенък! Пълно със сила и живот! Чиста радост и пълно себеизразяване на всички. Приемете неговата мощна прегръдка.

Как да носим цвят Magenta?

Кои са супер модерните дрехи, които да носите в новия цвят?

Най-стилните зодии, от които да взимате съвети за модата

Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Ето 3 начина как да мислите за розовото през идващата пролет и лято:

Бански костюм

Защо не бански в розово? В модните дефилета сега се забелязват много изрязани силуети на рокли, поли и ризи. Ще продължаваме да ги виждаме, но вече на неочаквани места. Прорезите са модна тенденция в момента.

Представете си дамски бански костюм, който поставя асиметрията на едно ново ниво. Бански само с едно рамо, разрез на талията и с висока долна част. Нюансите на розовото са три: оранжево, розово и маджента. Цветовете са смели, но галят и радват окото. Печелите бонус точки с него: може да го носите като боди през студените месеци. Този свеж модел бански на Joyse ще намерите в Tres Blue Boutique. Да живее розовото!

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Ултракъса микро-мини рокля

Супер късите мини рокли са истинско бижу сами по себе си. Цветът е това, което наистина ги прави да блестят. Маджента е уникален цвят, който се забелязва от всички! Ако се притеснявате да носите толкова къса рокля, опитайте да я наслоите с клинове или шарени чорапогащи и бяла риза с копчета. Ще бъдете супер в модния тренд и като цвят, и като стилна визия.

Специален модел на Aries Dress в розово може да намерите в онлайн бутиците на марката.

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Аксесоари

Защо не обеци или колие, чанта или портмоне за аксесоар в розов цвят? Обеците винаги са страхотен вариант за акцент върху тоалети с по-неутрални цветове. Чудесни варианти са бижута с цвете и скъпоценен камък. Те ще напомнят за пролетта, ще носят силната енергия на Маджента.

Друг добър избор ще бъдат обеци със скъпоценен камък с флорален мотив. Ще ги намерите в бутик Zia или обеци халки – отново в бутик Tres Blue Boutique.

Какъв друг лесен начин имате да изпъкнете с розовото? Чанта или портфейл в този мощен цвят ще бъде чудесен избор. Кожата и текстурите все още са в модната тенденция и могат да бъдат идеалният начин да покажете ярки цветове и текстури, като същевременно оставате в класиката.

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

Модните предложения са: чанта със специална текстура за през рамо от марката Monkee’s of Wilmington или дамски клъч в цвят Маджента на Hobo Lauren.

Цветът Маджента е по-близо до лилавите оттенъци и е познат отдавна. Той се доближава по-скоро до червеното. Модерни са всички нюанси на розовото, лилавото и люляка, от по-бледи до по-ярки. Цветът се свързава с власт, със сила, с могъщество и мощна енергия, с която да движим света.

Не спада към бонбоненото или бебешко, сладко розово, а носи силата на живота и движението.

Багрилото е известно отдавна и се е наричало фуксин или розеин.

Избраният от институт Pantone цвят на годината оказва огромно влияние върху модата и дизайна във всички аспекти: дрехи, мебели, обзавеждане, стилисти и дизайнери.

Розовото ни зарежда с енергия, води ни към смели успехи и промяна.

Ако добавите розови акценти в дома си, ще добиете по-жив интериор и ще вдъхнете живот на къщата си.

Цветът Маджента може да бъде забелязан в тоалетите на много известни личности: Хари Стайлс, Зендая, Кейт Мидълтън. Най-популярни дефилета с този цвят са моделите на Valentino.

Нашият призив към вас: Да живее розовото! Да вдъхва сила и смелост! Носете цвят Magenta!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе