Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк

Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк
Лайфстайл

Топ моделът Джиджи Хадид и Седмицата на модата в Ню Йорк

Джиджи Хадид предпочете небрежния стил  на шоуто на Michael Kors при представянето на колекцията есен/зима 2022 по време на Седмицата на модата в Ню Йорк вчера.

Джиджи Хадид излезе в небрежен, но стилен вид по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

26-годишният супермодел беше видян да напуска шоуто на Майкъл Корс за есен/зима 2022 във вторник, пише списание People.

Хадид  заложи на ежедневната визия, като се облече в дълго кожено яке, пуловер, бели панталони и кафяви ботуши. Тя завърши своята визия с маска за лице и слънчеви очила.

Актриса от хитовия сериал „Клюкарката“ също присъстваше на шоуто. Тя изуми всички със зашеметяващата си визия, но какво ли друго да очакваме от красивата Серина, която винаги е изглеждала съвършено. Блейк Лайвли заложи изцяло на белия цвят, като се появи с изрязан бял топ, бяло сако и бяла пола, като обувките отново бяха в бял цвят. Единствения цвят, различен от белия, бе червеното червило, което пасваше перфектното на стилната визия, като я караше да изглежда още по-очарователно.

Преди шоуто, което включваше изпълнението на живо от певеца на „Sure Thing“ Мигел, Корс сподели видео съобщение със своите поддръжници в Instagram, разкривайки, че се очаква „много блясък на големия град“, пише People.

Миналия септември Джиджи Хадид се завърна на пътеката на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Почти точно една година откакто роди малката принцеса Кай, Хадид отново изуми своите почитатели и публика, дефилирайки и изглеждайки перфектно на модния подиум на шоуто на Proenza Schouler. Супермоделът представи един от най-нестандартните тоалети – рокля с щампа, носена под жилетка с полуцип, докато се разхождаше в шоуто на открито, пише списанието.

През март 2021 година, тя излезе на първото си модно ревю, след като роди дъщеря си Кай. Красавицата се появи изненадващо на подиума на представянето на модната колекция на Versace есен/зима 2021, която се предаваше на живо в социалните мрежи, поради пандемията.

Хадид откри „онлайн“ шоуто с шикозно късо бюстие, пола и блейзър. Втората визия бе още по-интересна, като се появи облечена с мини рокля, чоропогащник, който бе като моден аксесоар, високи обувки на платформа и широк колан, който подчертаваше тънката талия на модела.

След представянето на двата красиви тоалета, тя закри събитието с прозрачна черна рокля с дълги ръкави, покрита с изтънчен монограмен мотив.

Въпреки личните проблеми, които споходиха Джиджи и драмата около нейната майка и партньорът на Хадид, певецът Зейн Малик, това не попречи на русокосата красавица да се включи в седмицата на модата в Ню Йорк и отново да демонстрира своите перфектни моделски умения, както и да накара публиката и нейните фенове да се възхитят за пореден път на нейния талант, чар и красота.

Джиджи Хадид е един от най-успешните световни модели. Тя е известна от и като ангел на популярната марка за бельо „Victoria`s Secret“. Като дете страда от наднормено тегло и често се превръща в обект на подигравки от своите съученици. Нейната трансформация изумява всички, а днес тя има зад себе си стотици модни ангажименти и краси кориците на едни от най-популярните списания в света.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе