Никога не ти се получава с мъжете? Ето защо
Любов и партньорство

Никога не ти се получава с мъжете? Ето защо

Грешка е да свързваш всеки провал с липса на късмет.

Понякога ние сами сме си виновни за несгодите,

които ни се случват.

Но разбира се е много по-лесно

да търсим вината някъде другаде,

а не в самите нас, нали?

 

Искаш връзка. Искаш любов. Искаш човек до себе си. Но уви – ти си сама. Винаги си била сама. Никога не ти се е получавало. Независимо на колко срещи ще излезеш, не прерастват в нищо повече. Само флирт. Мимолетно увличане. Да, за теб не е било мимолетно. Защото ти се влюбваш бързо. Лесно. И се привързваш. Но не и твоите партньори.

Питаш се защо? Всичко това с отхвърлянето се отразява върху самочувствието ти. Влияе и на психиката ти. И след всяка една провалена среща, ти все повече започваш да се съмняваш в себе си. В красотата си и в качествата си. Питаш се изобщо дали си достойна за любов? О, мила, всеки е. Всеки заслужава да изпита любовта. Всяка жена заслужава да срещне мъж, който да е до нея. И да я направи истински щастлива. Да, мила. И ти го заслужаваш. Но може би не ти се получава, защото допускаш една и съща грешка всеки път.

Ето някои от причините защо не ти върви с мъжете 

 

Високи изисквания

Анимациите на Дисни фатално промениха и продължават да променят представа за мъж и любов. Скромното и невинно момиче среща мъжа на мечтите си (който съвсем случайно е принц) и заживяват щастливо до края на живота си. Та така и до днес и представите на съвременната жена – богат и успял мъж, който да има всичко. Млад (може и да не е), красив и с успешен бизнес. Да има очи само за една жена и да иска да свали света в краката ѝ. Но е добре, когато имаме подобни изисквания да се запитаме дали ние сме достойни за такъв мъж и какво бихме му предложили насреща.

Скъпа, съвършенството е илюзия. Високите изисквания са хубави, но понякога и може да доведат до големи разочарования.

Повтаряш едни и същи грешки

Ако всеки път излизаш с един и същи тип момчета, не се надявай да се случи нещо различно. Ако искаш да ти се случи нещо различно, трябва да направиш нещо различно. Защо не пробваш да отидеш на среща с някой, който е коренно различен от типа момчета, с които излизаш? Може би това ти е грешката. А и няма нищо лошо в това да опиташ нещо ново. Дори е полезно за теб.

Падаш си по играчи

Лошото момче се влюбва в доброто момиче само във филмите – ето още една изкривена представа, която бележи женската психика. Ако мъжете, с които излизаш не искат сериозна връзка, а си падат играчи и обичат да разиграват жените и да си играят с женското сърце, какъв е шансът с теб те да са различни и да се влюбят? Мислиш ли, че тези мъже изобщо са способни на любов? За тях ти ще си просто поредното красиво момиче, с което са разнообразили сивото си ежедневие. Но на кого се сърдиш? На тях, че са такива или на себе си, че допускаш това да се случва с теб?

Големи очаквания

Не е задължително всеки, който флиртува с теб да има сериозни намерения към теб. Не е задължително след първата ви среща да има още следващи. Не е задължително той да полудее по теб и да се влюби силно. Забрави за това. Забрави за големите очаквания. Хубавите неща се случват тогава, когато най-малко ги очакваш. А когато се надяваш за това, често пъти то не идва. Защо? За да ти покаже, че може би не го желаеш чак толкова силно или не е сега моментът. Спокойно, мила. Има време за всичко.

Бог си знае работата. И ако в този момент ти си сама и нямаш партньор до себе си – така трябва да бъде. Всичко в този живот се случва с причина, която не разбира веднага, а впоследствие. Любовта ще те споходи, когато изобщо не я очакваш. И повярвай това ще се случи. Някой ден.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе