Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023
Мода

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Тази пролет ще има много нови модни тенденции, които ще бъдат хит.

Модните дефилета през миналата година показаха повече връщане към класиката.

Но тази пролет модата ще бъде истинско изкуство! Инригуващи, нови, свежи и ярки модели!

Завръщането на кожените якета е спомен от 70-те и 80-те години. Панталоните ще бъдат отново на мода, а също и вечният деним.

За да имате визия в тренда на сезона, разгледайте кои са ной-новите модни тенеденции за пролетта.

Висшата мода в Париж 2023 – изненади на модния подиум

6 топ модни тенденции в грима за 2023

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Ето кои са 7 хита за пролет 2023:

Облекло

Бомбър якета или мотористки якета са супер шик тази пролет. Извадете ги от гардероба, те не са забравени! Супер леки и удобни дори и за лятото. Може да изберете яке от еко кожа или да добавите аксесоари от този вид.

Денимът изгравя на сцената! Той е не само универсален, но основната му съставка памук го прави удобен за пролет и лято. През 2023 се завръщат дългите поли и рокли от деним.

Полите са както А-образни, така и в класически прав вариант. Роклите плуват в уникално разнообразие: от прави и тесни или тип риза до такива с дълги ръкави. За по-секси визия са модерни къси панталонки от деним или мини поли и рокли от дънков плат.

Както перата, така ресните и воланите ни връщат към отминалата епоха на миналия век. Те са най-модерната визия за сезона.

Още варианти: дънкови бюстиета, дънкови сукмани, дънки с ниска талия или с широки крачоли. Дори дънкови обувки.

Панталони

Карго панталонът

Най-предпочитан тази година. От няколко години карго панталоните са постоянно на мода. Те са подходящи за всеки повод, ултра удобни и стилни. Имат много джобове, вериги, копчета, ципове. Джобовете са много и навсякъде. Цветовете се сменят от по-тъмните сиво, черно, жълтеникавo към по-ярките розово, синьо, лилаво, дори оранжево.

Панталони с ресни са супер модерен вариант през пролет-лято 2023.

Още варианти: панталони с драперии, волани долу на крачола, които са много симпатични. Те изглеждат като пижами, но са супер модерни. Сатенени панталони с волани са супер хит в много страни в момента. Особено интересен е моделът с цвят мадженда, с овърсайз волани на крачола. Цвят мадженда (Viva Magenta) е цветът на 2023 според Pantone.

Материи

Ето какви модни тенеденции има при материите:

Златисти материи

Носят се дрехи със златисти пайети, текстил с ламе и всякакви платове, които блестят! Свръхмодерни материи, които блестят като злато и излъчват богатство са в центъра на модните тенденции. Много дизайнери като Гучи и Шанел създават модели в златист цвят.

Прозрачни материи

И през този сезон ще доминират прозрачните материи и дантела.

Дрехите от празрчани материи са много секси. Дизайнери като Валентино представят рокли, под които прозира бельо. Черното преобладава, но не скучно черно, а екперимент с големи обеми, разнообразна прозрачност, различни кройки и много блясък. Леките и блясакви материи са хит за сезона.

Плетива

Много жени се занимават с плетене и това личи в модата. Силно нараства тенденцията за носене на ръчно изработени дрехи, включително и плетени.

Пачуърк

Дизйнерите изработват модели от съшити заедно различни парчета от платове или дънки.

Тенденцията за екологични материи и начин на изработка продължава в модата и сега.

Цветове

Нежно синьо

Синьото завладя модния подиум тази пролет. Различни нюанси на синьото – пастелно синьо или бебешко синьо, изпълват колекциите на Прада и Емпорио Армани.

Неонови цветове

Ярки, силни, заслепяващи очите цветове! Цветове, с които ще ви забележат.

Колекциите за пролет-лято 2023 греят в оранжево, синьо, жълто, зелено и в техните флуоресцентни багри.

Цветовете на залеза

Топли, нежни цветове, които ни напомнят на лятото край морето, когато сме били под лъчите на слънцето. Какво е лятото без съзерцаване на красивите залези, обагрени в топли цветове. Много любов и топлота в цветовете: червен, оранжев, лилав.

Бежово

Дизайнерите представиха много модели в различни нюанси на бежовото. Роклите бяха в класически кройки, а цветовете се комбинираха в гамата на бежовото, което ще остане и през следващата година.

Цвят на годината 2023 Viva Magenta

Цветът Маджента е създаден от силни, червени тонове. Когато го носим, той ни дарява усещане за вдъхновение, сила, изобилие, вяра в живота. Дълбоко съврзан е с природата и естественото оцветяване.

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Грим

Най-модната тенденция при грима е:

Опушен грим

Гримът трябва да е тъмен, опушен, но не в черен цвят. Изберете за негов заместител кафявия цвят.

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Сатенено покритие

За завършване на грима изберете сатенено покритие. Купете крем или фон дьо тен с влажен ефект.

Това ще накара лицето ви да блести, да засияе, да изглежда здраво и жизнено.

Контуриране

Контурирането е част от модни тенденции пролет-лято 2023. Много се говори за контур на устни, на скули, на лице, но трябва да се спазват няко основни правила.

Контурът на устни пак е модерен, но е по-добре само да подчертаете устните си с плътно червило или гланц. За парти вечер може да се използва по-тъмен молив, но специалистите препоръчват в ежедневието да се избягва.

Обувки

Балеринки, пантофки

Обувки тип балерини се комбинират с всичко. С тях може да вървите дълго без да се уморите.

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Мрежести обувки

Мрежести обувки са подходящи за лятото и са тренд за 2023 година.

Каубойски ботуши тип „Челси“

Този модел е най-актуален тази година. Подходящ е за всяка визия. Те се комбинират с всичко: с рокля, с пола, с панталон, с костюм, с гръндж елементи. Ще изглеждате супер модерни с каубойски модели ботуши.

Прически

Октопод

С тази прическа ще бъдете в топ тренда. Трябва да се оформи тънък бретон и косата да се направи в горната част на слоеве. В долната част да има повече дължина. Задължително краищата трябва да бъдат много дълги, за да приличат на пипалата на октопод.

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Пеперуда

Тази прическа става модерна от платформата TikTok. Косата ви е подстригана на пластове, което и дава живост, като много прилича на крило на пеперуда. Може да я носите с бретон, разделен на две, което ще я направи още по-елегантна.

Бикси

Бикси е прическа за къса коса. Тя е в топ тенденциите за 2023. Това е комбинация от прическа боб и пикси („бикси“). Отзад косата стига до врата, а отпред е до средата на лицето. Ако ви е страх да отрежете дългата коса, може да изпробвате този вариант.

Цветовете за оцветяване на косата са много и разнообразни: маслено русо, платинено с перлен блясък, шоколадова мока, деликатна ягода, амбър, лавандула, червено дърво.

Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023Модни тенденции: 7 хита за пролет 2023

Много от тези модни тенденции бяха представени на дефилетата на Седмицата на модата в Италия, Париж, Лондон.

4 зодии, които правят най-много компромиси във връзките

4 зодии, които нямат предпочитан тип в любовта

Чията е еликсир на младостта и здравето

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе