Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин
Мода Празници

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Февруари. Любовта е във въздуха!

За да празнувате любовта, ще ви трябват няколко модни идеи за Свети Валентин.

Ще зарадвате любимия не само с шоколадови бонбони, но и с перфектна визия.

Каква е модата в месеца на влюбените?

Ще носим ли червено и тази година, и какви аксесоари в червено да изберем?

Исторически погледнато, червеният цвят е бил считан за цвят на енергията, страстта и саможертвата. В древен Рим, булката е носела червен шал. Дори в българските традиции червеното се свързва с любовта и брака. Червеният цвят е много разпространен и предпочитан за вечерно официално облекло. Днес някои дизайнери като Валентино, не могат да покажат нова колекция за сезона, без тя да включва червен тоалет.

Знаем, че цветовете носят определена символика. Червеното е цвят на любовта и страстта.

Според психологията на цветовете, червеното силно привлича очите и изразява мощна енергия. Освен това, в месеца на любовта, свързваме червения цвят и с виното.

Огънят също се свързва с червеното и съответно носи неговата топлина. Затова червените дрехи са предпочитани за романтични срещи.

Съвети от астролога: Как да зарадвате половинката си за Свети Валентин според зодията

СВЕТИ ВАЛЕНТИН: 5 СЦЕНАРИЯ, КОИТО ДА ПОДГОТВИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Тук ви предлагаме 5 модни идеи за Свети Валентин:

Обувки

Чифт класически високи дамски обувки са задължителна част от всеки женски гардероб. Сложете един чифт огненочервени лачени високи обувки и ще блеснете под светлините. Страхотни предложения за обувки има в колекцията на известната марка Джанвито Роси.

Официалните дамски обувки на италианскта марка са с токчета до 13 см., а цветовете варират от бяло до черно. Известната Ким Кардашиян също е влюбена в тази марка и смело носи най-популярния модел: сандалите „Джанвито Роси Портофино“.

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Рокля

Понякога простотата е най-добрият начин да изразиш себе си.

Обикновена, едноцветна червена рокля е умен начин да добавите малко промяна към обичайното си черно облекло. Ще избягате от омръзналото ви черно и ще блеснете в елегантна червена рокля.

Може да разгледате роклите на Ралф Лорън, известен моден дизайнер, които са създадени да се обличат лесно и са с изчистена визия.

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Палто

Червено дълго подплатено палто! Ще изглеждате внушително! Това палто е перфектен избор за студеното време и начин да влезете драматично забелязани във всяко едно заведение!

Марката Мошино предлага супер варианти за палто с подплата в червено. Използвайте тези 5 модни идеи за Свети Валентин, за да привлечете вниманието на любимия.

Чанта

Ако сте смели, революционно настроени, изберете супер модерен клъч в червено. Той ще бъде перфектна добавка към целия ви тоалет. Марката Александър Маккуин предлага супер изчистени и секси варианти на дамски чанти-клъч. Много известен модел на Маккуин е портмоне с напръстник.

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

Сако

Как да завършите визията си по супер стилен начин?

Облечете сако от червено рипсено кадифе! Този червен блейзер ще отговори на всички ваши изисквания и ще ви стопли точно толкова, колкото бихте желали. Известната марка MAX&Co. има превъзходни идеи за такова червено сако. Моделите на марката за дрехи предлага богат избор от сака в червено. Някои от тях са от еластично памучно кадифе и са идеални за парти. Те предават отлично настроението и са вдъхновени от елегантното облекло на 60-те години. Перфектни са за вечери, прекарани в града или за романтична вечеря в ресторант. Придават нежен, издължен силует.

Страстно червено: 5 модни идеи за Свети Валентин

С тези изключителни предложения сте готови за романтичния празник.

Ще се почувствате желани и елегантни с тези 5 модни идеи за Свети Валентин.

Какво още е подходящо за една романтична среща?

Да! Панделки и сърца!

Използвайте сърчица като допълнение, десен или аксесоар. Вържете панделка на косата или като колан. Сърцата и панделките ще ви помогнат да влезете в настроението на Свети Валентин. Подчертайте романтиката с много подходящи за празника елементи.

Празнувайте февруари месец с визия, към която сте добавили всички тези символи на любовта. Те ви напомнят за такива чувства като страст, вярност и нежност! Любовта определено витае из въздуха около вас!

На 7 плюса – 1 минус: правилото на хармоничните връзки

7 причини, поради които един мъж иска да ви защитава

4 зодии, които обичат да глезят партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе