Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

любовен хороскоп за 12 февруари
Астрология

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Любовен хороскоп за месец февруари 2023: През този месец ще имате всички шансове да разберете какво все още можете да дадете на връзката си и как това да се вкорени в душата на любимия ви човек. Въпреки амбициозните ви желания, дори и в любовта, понякога трябва да мислите не само със сърцето си, но и с главата си. За да можете след това да насочите събитията в правилната посока.

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, обаче, не трябва прекалено да бързате в любовните отношения. Затова трябва да поспрете в средата на периода и да обмислите реда на бъдещите си действия. Може би трябва да разделите усилията си на няколко етапа. Нека планът ви отнеме няколко дни, но това ще ви помогне да не пропилеете старанието си напразно.

Месечен хороскоп за февруари 2023 – всички знаци на зодиака

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

КАК МИСЛИТЕ РАЗБОЛЯВАТ?

Как и защо избираме родителите си, при които да се родим?

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Как знаците на Зодиака разпознават своята сродна душа, без да я объркат?

Душата ти ме повика

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Овен

любовен хороскоп за месец февруари 2023

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, за да събудите интересна на вашата сродна душа, бъдете по-общителни, както с него (или с нея), така и в компанията, в която сте заедно или се засичате. Способността да поддържате комуникация, да задавате въпроси навреме и да се смеете заразително с „правилните“, т.е. тези шеги, които той (тя) харесва.  По този начин ще предизвикате интереса на обекта на обожание. Може би мълчанието е „злато“, но в този случай ще бъде обратното. Защото може да не ви забележат. Или ще бъдат разочаровани, че не сте се показали по никакъв начин.

Това, от което Овните трябва да се въздържат, е хвалбите и преувеличаването на способностите им. Бъдете смирени, не се срамувайте да признаете, че не знаете нещо или не умеете как да направите нещо. И то веднага. В противен случай може да се изискват доказателства, които не можете да предоставите. Или вашето мнение, обяснението ще бъде твърде повърхностно, което няма да се отрази на репутацията, която сте изградили в очите на противоположния пол.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Телец

любовен хороскоп за месец февруари 2023

Месец февруари ще внесе по-голямо разбирателство и спокойствие в отношенията на Телците. Всичко ще бъде, както преди, независимо от излишните тревоги, които напоследък изпитвахте. По-важното е, че вашият партньор изглежда е доволен от всичко. И според него само по този начин можете да постигнете това, което искате, да се поддържате отношенията  „в добра форма“. Или може би, след като помислите, ще се съгласите, че е така?

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, новият любовен романс, който през този месец ще започнат част от необвързаните Телци, ще бъде успешен. Вярвайте във факта, че ще успеете да срещнете някой, който заслужава вашето ценно внимание. Затова не се колебайте да отделите необходимото време и внимание. Ако не сте доволни от поведението на партньора си, особено от отношението към домакинството, този месец е подходящ да обсъдите това. Не забравяйте, обаче че трябва да дадете добър пример.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Близнаци

любовен хороскоп за месец февруари 2023

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, през месец февруари Близнаците ще получат всичко онова, което им липсва и от което се нуждаят. Любимият човек ще си припомни колко сте желани, но само след като демонстрирате към него или нея повишен личен интерес.

Нов любовен романс? Да, по-близо е, отколкото можете да си представите. По-нататъшното развитие на събитията е изцяло във ваши ръце и ще зависи от това доколко сте готови за флирт, любов и развитие на отношенията. Ще бъдете изправени пред избор – да  игнорирате новия си обожател и да забравите за него, или да направите решителна крачка към него.

Първата половина на месеца е подходяща за подготвителни действия, втората – за конкретни. Февруари е подходящо време за изграждане на отношения с по-възрастни членове на семейството (както близки, така и далечни).

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Рак

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, през февруари Раците ще бъдат твърде нерешителни, поради което ситуацията (която може да се нарече пикантна) изобщо няма да се развие, както би им се искало. Ето защо, прекалената лековерност е напълно забранена. Този съвет може да бъде полезен и за онези Раци, които вече са създали семеен съюз.

Близък до вас човек може да се окаже опитен манипулатор. Не можете да рискувате щастливия семеен живот и да се спуснете по спиралата, само защото сте се превърнали в марионетка на циничен човек. Слушайте по-често какво съветва вашият партньор. Докато е във вашата двойка, той (тя) ще бъде най-силната връзка, „главата“, която взема основните решения.

Тези Раци, които наскоро са се разделили с някого, трябва да се вгледат добре в себе си. Не се изкушавайте да отмъщавате за провалите в любовта, като използвате нечие добро отношение към вас, поемате голям риск. Като най-малкото, че съвестта ви няма да може да забрави за това.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Лъв

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

За Лъвовете месец февруари ще бъде период, в който любовният аспект ще заеме далеч не централно място в живота им. Също така е възможно много от вас да се абстрахират от това, което се случва в личната ви любовна сфера, вярвайки, че времето ще постави всичко на мястото си. В това решение има някакъв здрав разум, но не трябва да си затваряте очите за такъв важен въпрос.

Малко по-благоприятна ситуация ще се развие в любовните дела през втората половина на месеца.  Негативното влияние на небесните тела постепенно ще отслабва. Много ще зависи от това кога ще се появи човек, създаден за истински и дългосрочни отношения.

В края на месеца много от семейните Лъвове ще започнат да забелязват, че мирът и спокойствието се завръщат в огнището. Не пропускайте да отбележите постигнатия резултат. Отделете повече време за романтика.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Дева

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, февруари за Девите ще бъде белязан от романтика и изблик на силни чувства и емоции. Като в по-голяма степен това ще се отрази на дълготрайните връзки, които съжителстват заедно от дълго време.

Като цяло ще бъдете готови да защитите своя малък свят до последно, но съдбата е предопределена да се разпореди по различен начин. Човекът, който се появи до вас, както с думи, така и с действия, ще докаже, че е способен да ви даде несравнимо щастие. Не се страхувайте от такава любов, не се опитвайте да бягате от нея. Това, което се случва по волята на планетите, е почти неизбежно. Във вашия случай звездите предвещават, че романът, от който първоначално се опитвахте да се дистанцирате, ще продължи дълго време.

Първата половина на месеца ще донесе много приятни моменти на тези, които вече имат връзка. Няма смисъл да търсите някаква уловка, семейни Деви, ако вашия партньор е станал по-нежен и романтичен. Това не е опит от страна на страстта да се оправдае за някакъв епизод. Възраждането на страстта, което не може да бъде пренебрегнато, ще се случи по по-положителни причини. По-специално, партньорът е осъзнал, че все още представлявате голям интерес за противоположния пол.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Везни

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

През този месец Везните ще плуват в топлото море, изпълнено с любов. Ще имате шанс да премахнете някои вътрешни задръжки и наистина да разширите хоризонтите си. Дали рискът ще си струва? Ако сте заедно от дълго време, направете този месец възможно най-наситен със събития: не отказвайте покани и предложения, дори да са направени в последния момент. Впечатленията обещават да бъдат ярки и вълнуващи. Особено за вашата двойка.

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, втората половина на месеца със сигурност ще зарадва Везните, които мечтаят за изгаряща и истинска любов. Човекът, който се появява във вашата съдба, обикновено няма да бъде референтен представител на противоположния пол, но това няма да навреди да се вземат предвид неговите най-ценни качества. Вие сте много мъдри, което означава, че няма да си позволите безсмислено да се потопите в нова страст.

И така, ключовият момент за този месец за родените под знака на Везни е балансът, който най-накрая можете да намерите, като разберете себе си. Всичко най-добро предстои, а вие сте тези, които градите това светло бъдеще.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Скорпион

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 ви съветва да не настоявайте любимия човек да поема цялата отговорност за решенията. Първо, защото след това може да се изкушите и да решите, че е постъпил погрешно, за което няма да се уморите да му напомнят.

Основното нещо, от което Скорпионите, които мечтаят да изградят любов, трябва да се откажат, е да сравняват човека, който планирате да допуснете в личния си живот, с този, който ви е оставил неприятен спомен. Не бъдете предубедени относно това, което ви предстои. Ако все още не сте готови за нова романтична връзка, бъдете честни с някого или някой, който искрено се интересува да продължите да се опознавате.

През първата половина на месеца много представители на вашия знак ще са склонни да видят някаква уловка в личния си живот. Например семейните Скорпиони ще започнат да подозират партньора, че мами. Прекомерната ревност все още не е довела никого до нещо добро. Като начало разберете себе си. Какво ви кара да се чувствате несигурни. Може би причината за това се крие в ниското самочувствие. Звездите ще ви покажат пътя да върнете всичко обратно по местата.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Стрелец

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, Стрелецът не трябва да бездейства. Би било много разумно да поемете пълен контрол над ситуацията в личните дела. Стрелците са лидери по природа и сега е време да демонстрирате най-добрите вродени качества. Например, няма смисъл за необвързаните да чакат обектът на симпатия да „узрее“ за романтична връзка. Действайте с инициатива, смелост, упоритост. И кой каза, че не е възможно да се стигне до местоположението дори на този човек, чието сърце е преследвано от тълпи от почитатели? Трябва да започнете да реализирате тази мечта в началото на месеца.

Средата на периода може да се превърне в ориентир за тези, които вече са изградили любов, но не всичко ще намери хармония в брака. Семейните Стрелци се насърчават да обсъждат ключови въпроси със сродната си душа (например закупуване на дом, предложение за преместване и т.н.). Не се страхувайте да правите компромиси. Със сигурност намисленото ще бъде постигнато, като вие ще определите най-важните точки, а партньорът ще подкрепи всичко това.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Козирог

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, най-важният момент в личните отношения на Козирога няма да бъде това, което казвате, а това, което правите. Разбира се, всеки би се радвал да чуе комплимент или запомнящо се обяснение в любов. Но, ако не са подкрепени с действия, тогава ефектът от изречените думи няма да продължи дълго. Основното ще бъде проявата на грижа и разбиране. Подкрепете любимия човек в начинанията му, обградете го с внимание. Когато се върне уморен от работа, нека не се тревожи за нищо друго.

По принцип желанието да оставите ситуацията да се развие от само себе си, е донякъде оправдано. Първата половина на месеца ясно ще се покаже, че не всичко и не винаги зависи само от вас. В това ще се убедят преди всичко семейните Козирози, които се намират в труден етап на отношенията. Не е нужно да правите нищо, докато партньорът сам не реши какво е бъдещето на тази връзка. Приемете това решение с уважение, дори и да не ви харесва.

Ако откажете да вземете решения относно бъдещата си съдба, тя може да се обърне по грешен път или да заседнете в точка, която не ви устройва. Направете си изводите. Не забравяйте, че животът се състои от малки човешки радости.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Водолей

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Чувствата ще завладеят всичко наоколо и вие просто няма да можете да устоите на тази магия. Кой ще бъде: нов избраник или ще започне втори меден месец с някой, който е наоколо от дълго време – зависи от вас. Мислите ли, че не може да се повлияе? Как иначе! Основното нещо е да се настроите на „правилната вълна“. Това, което Водолеите трябва да избягват, е непроверена информация за сродната душа. Докато не сте 100% сигурни, че ви е казана истината, не си правете изводи и не обвинявайте никого.

Като цяло, всички Водолеи, без изключение, трябва да признаят, че най-добрият начин за взаимодействие с близките ви хора не са полунамеци, които никой освен вас няма да разбере, а разговор, по време на който звучат обективни аргументи. Именно чрез такъв диалог можете да решите какво бъдеще очаква брака или романтиката, как виждате семейното огнище, какво не искате да виждате в навиците и поведението на любимия човек. Резултатите от такава откритост със сигурност ще ви изненадат и ще ви помогнат да направите реалността по-хармонична.

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – зодия Риби

Любовен хороскоп за месец февруари 2023 – всички зодии

Според любовен хороскоп за месец февруари 2023, за зодия Риби месецът на любовта ще започне с избор. Търсете нови интереси. За щастие през този месец животът ви ще бъде в разгара си. Предвиждат се вълнуващи пътувания, запознанства с необикновени личности, море от общуване на живо и, разбира се, флирт.

За семейните Риби е възможно да възникнат дребни недоразумения. Ако човекът, с който сте в семейни отношения, има властен и ревнив характер, по-добре не му давайте повод. Въпреки че … разумна доза ревност, понякога е голям стимул за поддържане на връзки. Търсете деликатен баланс между такава мотивация и благоразумие.

Случващото се трябва да ви насърчи да разберете себе си. Когато се окажете на кръстопътя между миналото и настоящето, бъдете изключително честни със себе си. Това, което е категорично неприемливо, е опитът да се седи на два стола.

Tagged , ,
на горе