Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

упражнения за красива фигура
Добра форма

Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

Упражнения за красива фигура и стегнато дупе представят специалисти. В тази статия ще научите как една малка топка ще ви помогне значително да подобрите фигурата си. Бъдете красиви и здрави! Ако мечтаете за красива фигура – тези упражнения са за вас! За да изпълнявате упражненията, ще ви е необходима малка топка с диаметър 25-26 см. С помощта на такава топка е лесно да тренирате всяка част от тялото.

Топ 5 упражнения за бедрата

5 упражнения вместо изтощителна диета

Преобразете тялото си за 4 седмици с тези 7 упражнения

Така че вижте тези лесни упражнения за красива фигура и стегнато дупе – те са досатъчни, за да имате привлекателни форми:

Работете с кръста, лактите и коленете.

За целта е необходимо да направите следното: в легнало положение поставете ръцете зад главата и затворете пръстите си; огънете коленете си под прав ъгъл; захванете топката с коленете си; погледнете нагоре, вдишайте дълбоко и докато издишвате, стиснете силно топката, издърпайте корема си и дръжте ръцете си в напрежение.

По време на занятията трябва да се усети мускулно напрежение в подмишниците. След това бавно издишайте (на прекъсвания) за пет до шест секунди, като продължавате да напрягате мускулите на тялото. Вдишайте отново, облекчавайки мускулното напрежение. Повторете всичко отначало пет до десет пъти.

Упражнението може да се усложни по следния начин. Началната позиция е същата. Но докато издишвате, придърпайте корема си, стегнете ръцете си и бавно повдигнете горната част на тялото. Издишайте бавно, като държите мускулите в напрежение. След това вдишайте, освободете напрежението и се върнете в първоначална позиция. Повторете всичко пет до десет пъти.

Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

Работете легнали настрани

Легнете на лявата си страна на пода, протегнете лявата си ръка и я поставете под главата си. Поставете топката под лявото бедро (малко под талията), погледнете напред и поемете дълбоко въздух. Бавно издишайте и повдигнете горната част на тялото с акцент върху ръцете (без да пускате топката). Издърпайте стомаха си до пъпа, бавно и издишайте на прекъсвания за пет до шест секунди, като поддържате мускулите в напрежение. Докато вдишвате, отпуснете напрежението и се върнете в първоначална позиция.

Повторете всичко отначало пет до десет пъти, след това се обърнете на дясната страна и направете всички стъпки пет до десет пъти от другата страна.

Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

Оформяне на красива форма на задните части

Легнете по гръб на пода, протегнете ръцете си покрай тялото, огънете коленете си и поставете топката под стъпалата си. Погледнете нагоре и поемете дълбоко въздух.

Издишвайки, повдигнете бавно задните си части, така че раменете и коленете ви да са на една линия. Дръжте топката здраво притисната към повърхността на пода. Издърпайте корема си и започнете бавно да издишвате за пет до шест секунди, като поддържате мускулите в напрежение.

След това вдишайте, освободете мускулното напрежение и се върнете в първоначална позиция. Повторете всичко пет до десет пъти.

Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

Упражнения с топка у дома и в офиса

По време на всяка дейност, независимо дали е работа на бюро или хранене, можете да поставите малка топка под задните части. Този метод значително ще подобри състоянието на гръбначния стълб за кратко време. Освен това в тази позиция стойката ви ще бъде идеално изправена.

Виждате, че упражненията не са сложни и не изискват много време, така че практикувайте ги, за да постигнете красива фигура и стегнато дупе. Упражнения за красива фигура и стегнато дупе

infomax-logo-50-15-HW Нина Добрев: Нова година, нов континент. Антарктида 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Григор Димитров пусна снимки от стаята си в „Бурдж ал Араб“, където Николета Лозанова пие „златно“ кафе

infomax-logo-50-15-HW  Кристиано Роналдо се похвали с подарък от шейховете за $780 000 – часовник от бяло злато и каишката от кожа на алигатор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе