месечен хороскоп телец май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023: Телци, според месечен хороскоп Телец, през по-голямата част от месеца ще бъдете в отлично настроение. Вашите близки и приятели ще ви отрупат с подаръци и поздравления по случай рождения ви ден, така че ще имате безчет причини за страхотно настроение и радост. Само, когато трябва да решавате работни въпроси, действайте разумно и прагматично. Живейте живота си искрено и щастливо, осветявайте всичко около вас с радостта си, споделяйте своите мили и светли чувства с околните. 

Месечен хороскоп Телец май 2023

Какво е SEO? Да погледнем отвътре

Месечен хороскоп Овен май 2023

Нумерология на любовта: как да изберем подходящия ден за сватба по дата на раждане

Късмет с парите: Кои зодии удрят финансов джакпот през м. Май

Месечен хороскоп Телец май 2023

месечен хороскоп телец 2023

Месец май ще премине в енергиите на привличането. Някои проблеми остават неразрешени, но успехът ще ви съпътства, ако действате в сътрудничество с партньори в брака и работата. Не пренебрегвайте задълженията си, бъдете верни на себе си, уважавайте чуждата гледна точка. Вслушайте се в съветите на приятели и хора по-възрастни по възраст или положение, защото до голяма степен от това зависи изпълнението на вашите желания.

Месечен хороскоп Телец май 2023: Здраве

Що се отнася до здравето, бъдете бдителни и внимателни към най-малките признаци на неразположение. Спазвайте умереност във всичко, не прекалявайте с нищо – нито с почивка, нито с работа.

Избягвайте козметични процедури, които включват горещи материали. Организирайте нежни почистващи процедури за кожата на лицето и тялото. Прекарвайте повече време на открито. Релаксиращият масаж ще окаже изключително благоприятен ефект върху тялото като цяло.

Месечен хороскоп Телец май 2023: Любов и взаимоотношения

Месечен хороскоп Телец май 2023

Според месечен хороскоп Телец, месец май ви е приготвил вълнуващи изненади в любовните взаимоотношения. Независимо, дали сте необвързани или излизате с някого от дълго или кратко време, важно е сериозно да помислите за бъдещето. Препоръчително е да отделите известно време на този въпрос, защото е важно да се опитате да си представите следващите няколко години.

По отношение на личния и семейния живот почти пълен ред, без изненади и непланирани събития. Вероятно вече сте се адаптирали психологически към звездните условия, които са се променили във вашия хороскоп от края на март. Напомняме, че планетата на вашето партньорство Марс е в знака Рак – на мястото на вашите активни и ползотворни контакти, включително роднини. Вашата грижа и внимание към близките ще намерят топъл отговор и взаимност.

Месечен хороскоп Телец май 2023: Работа и финанси

Във всичко, свързано с работата, бързайте бавно, особено ако дейността ви е свързана с интелектуално творчество. Меркурий – вестителят на вашето вдъхновение – ще остане в ретроградно настроение до средата на май и няма да посмее да предприеме нищо ново. Въпреки това, тъй като е от зодия Телец, той ще се разбира добре с твърдия ви характер. Ще имате мъдростта, без да бягате от задълженията, да направите точно това, което е необходимо и колкото е необходимо.

След 21 май ситуацията ще започне бавно да се променя, ще се появят нови печеливши идеи, които ще задоволят, както професионални, така и финансови амбиции в близко бъдеще.

Месечен хороскоп Телец: Таро съвет за май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

През целия май ще трябва да живеете и работите под картата Умереност, която ви насърчава да бъдете скромни и, ако е необходимо, дори да се самоограничавате. Околните очакват от вас благоразумие, търпение, честност и уравновесен, безпристрастен поглед към всички възникнали ситуации. Сега трябва да намалите темпото, да преосмислите позицията си и да сте готови за компромис.

Картата предупреждава за моментно изпитание. Избягвайте крайностите, придържайте се към средата и неутралната позиция във всичко. Умереността и мъдрият подход към разрешаването на трудни ситуации ще ви доведат до успех.

Мотивиращ цитат за зодия Телец за месец май 2023:

“Много малко неща са необходими за живота. Истинското щастие трябва да се търси в дълбините на собствената ни душа. Веднъж Буда е казал: „Няма път към щастието. Щастието е пътят!“ Така че, продължавайте напред и в един момент по пътя ще разберете, че щастието е тук, до вас и във вас.

Щастлив месец май, скъпи Телци!

Месечен хороскоп Телец май 2023 Избор на мебели за двора

4 зодии, за които четенето на книги е терапия

Tagged , ,
на горе