месечен хороскоп лъв май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Лъв май 2023: Според месечен хороскоп Лъв, за вас звездите предвещават успех, ако поемете ролята на лидер. Повярвайте, че този успех много ще ви зарадва. Не се притеснявайте, но не поемайте повече, отколкото можете да понесете. Бизнесът, който решите да започнете със съмишленици, ще бъде успешен и полезен за всички. През май числото 3 ще окаже силно влияние върху вас и отношенията ви с хората. Желанието ви ще се сбъдне, но не съвсем по начина, по който първоначално сте го замислили.   

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Лъв май 2023

месечен хороскоп лъв

Оставете звездите да ви обичат, отвръщайте им със същото без колебание. Слънцето, управляващо вашите лични и обществени дела, остава в знака Телец до 20 май и това е подходящо време за задоволяване на кариерни амбиции и укрепване на репутацията ви. Бъдете уверени в себе си, в своите сили и възможности, дори ако препятствията се опитат да блокират пътя ви. Осъзнайте неизменната истина: духовните стремежи не променят земните обстоятелства, но силният може да промени отношението си към тях.

Месечен хороскоп Лъв май 2023: Здраве

Във всичко, което се отнася до здравето, бъдете бдителни. И въпреки, че това може да не повлияе на общото настроение, обръщайте внимание и на най-малкия признак на неразположение. Небрежността вече е недопустима.

По отношение на останалите грижи за тялото и ума всичко ще бъде нормално. Особено полезни сега са всякакви водни процедури и масаж (традиционен и акупресура). Кардиналните промени във външния вид са нежелателни – изчакайте юни, когато Венера ще се настани във вашия знак.

Месечен хороскоп Лъв май 2023: Любов и взаимоотношения

месечен хороскоп лъв

Според месечен хороскоп Лъв, не бързайте със заключенията – всичко може да се окаже напълно различно от това, което мислите. Месецът е благоприятен за романтика, но не ви предпазва от изкушения и грешки. Партньорът може да прояви повишен интерес към вас и да разкаже много за себе си, но не бива да вярвате на всичко.

Отличен период за любовна среща или ново запознанство – може да донесе не само ярки впечатления, но и да повлияе на живота или съдбата ви. Звездите ви обещават радост и неочакван набор от обстоятелства, които ще ви донесат големи ползи в бъдеще. Пазете се от прибързани заключения – емоциите могат да излязат извън контрол.

Месечен хороскоп Лъв май 2023: Работа и финанси

През първата половина на месеца може да се притеснявате, че професионалните дела са като замразени, дори най-простите работни въпроси не са решени и като цяло няма правилно или грешно. Концентрирайте се и говорете по-малко, оставете другите да вървят по собствения си път. Именно в знака на Телец, където се коренят вашите работни обстоятелства, Меркурий влияеше, давайки ви време да коригирате нещо и да коригирате грешки, които може би сте допуснали през втората половина на април. Ако всичко е подредено правилно, работният живот ще започне да се съживява през втората половина на май.

Паралелно с това ще се определят и задействат финансовите въпроси, чиито планове бяха начертани още през март-април.

Месечен хороскоп Лъв: Таро съвет за май 2023

Картата на месеца, ви казва да сте готови да отстоявате себе си. Може би в миналото сте били наранявани много и това ви е принудило да заемете отбранителна позиция. И това е точно сега, защото ще трябва да се борите за правата си. Въпреки факта, че ситуацията ще изисква действие, вашата позиция е стабилна, така че не се отказвайте, търпеливо преодолявайте препятствията, твърдо се придържайте към убежденията си. Не забравяйте, че имате силата на ваше разположение да разрешите всеки проблем и че понякога истинската мъдрост се крие в способността да се върнете назад във времето и да анализирате.

Мотивираща мисъл за зодия Лъв за месец май 2023:

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Владимир Леви: „Усмивката не само се ражда от удоволствието, но и го ражда. Не е нужно да създавате усмивка специално за никого – усмихнете се за себе си: само истинската усмивка, която идва отвътре, има добър ефект върху другите хора. Нирвана – състояние на блажено откъснато спокойствие – има мимическо изражение, наподобяващо лека усмивка (усмивката на Буда).

Щастлив месец май, скъпи Лъвове!

infomax-logo-50-15-HW Монета на римския император Констанс II e открита в крепостта „Кале Широково“

Кратък Интериорен хороскоп

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Tagged , ,
на горе