седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023

Седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023

Седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023: Добре дошли в новата седмица – от 24 април-30 април 2023 г., която звездите ви съветват да започнете възможно най-оптимистично. Вашият ежедневен режим и навици може да изискват много повече усилия от обикновено. Следователно трябва да имате достатъчно време, за да разперите крилата си. Ще направите добро впечатление на важни хора в професионален план. Ще имате много страхотни и революционни идеи. Запишете ги всички, за да не пропуснете нещо. Приятели ще ви разкажат история, която ще ви накара да се замислите сериозно.

Седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023 Акустични панели URSA – отлична звукоизолация и визия за съвременни интериорни решения

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Предстои ползотворен период за представителите на зодия Овен. Не се страхувайте от иновативни решения и гледайте към бъдещето с оптимизъм. Това е добър етап и за създаване на нови приятелства и придобиване на популярност. Ще ви се иска, да излезете извън рамките на ограниченията. Контролирайте разходите. Въпреки че, ще се сблъскате с някои трудности, периодът ще бъде успешен като цяло. Не се тревожете твърде много за реалността около вас. Вместо това, просто предприемете действия. Нека мечтите ви бъдат ваш верен водач. Не се отклонявайте от пътят, дори когато възникнат огромни препятствия. Имате достатъчно сила, за да преодолеете всички от тях.
Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Първата половина на периода може да бъде трудна. Това е момент, в който ще ви е трудно да подредите собствените си чувства. Намирането на общ език с другите – това няма да е лесно, неразбирането може да доведе до негодувание. Но ще се опитате да разрешите ситуацията възможно най-скоро и ще успеете. Хармонията в отношенията скоро ще бъде възстановена и като цяло ситуацията ще се промени към по-добро, тъй като положителните тенденции ще набират скорост. В средата на периода ще имате време да направите дори повече, отколкото сте планирали. Много неща ще ви се получат лесно. Ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили и всички ще се радват на успеха ви.
Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Правете това, което е в душата ви: именно в такива неща ще постигнете най-голям успех през предстоящите дни. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате, ще ви помогне да намерите подход към хора, от които зависи много. Не искате да следвате утъпкания път, опитайте се да намерите своя собствен път към целта и това със сигурност ще се получи. Може би ще трябва да се намесвате в делата на други хора или да коригирате грешките, направени от другите. Едва ли ще е приятно и интересно, но ще ви позволи да се срещате и сприятелявате с много необичайни хора.

Рак 22 юни – 22 юли

Периодът ще бъде благоприятен за важни въпроси и сложна работа. Ще се съсредоточите върху основното, няма да се разсейвате от дреболии, така че няма да изпуснете нищо от поглед, няма да правите грешки. Това, което сте научили преди, ще ви бъде от полза. Вашият опит ще впечатли другите. Възможно е хора, от които зависи много, да искат да ви сътрудничат. Но ще има време и за релакс, и за приятно общуване, и за забавление. Може да искате да организирате домашно парти, импровизирано парти за най-близките си приятели. Ще останете доволни: всички ще си прекарате страхотно.

Лъв 23 юли – 22 август

Тази седмица за Лъвът ще бъде свързана с изпълнение на рутинни задължения, които не могат да бъдат изоставени, дори и наистина да искате. Може би много домакински задължения и напрежението, свързани с подреждането на нещата в къщата, ще легнат върху вашите плещи. Звездите ви съветват, наред с ангажиментите, да не забравяте за собственото си здраве. Опитайте се да редувате работа и свободно време. Най-натоварените дни ще са 25 и 26 април. През свободното си време се препоръчва да разговаряте с приятели, да ходите на срещи по интереси, а също и да общувате в интернет. Благодарение на това можете да научите много нови и интересни неща.

Дева 23 август – 22 септем.

Тази седмица Девите ще имат повече контакти, но много от тях ще бъдат доста интензивни. Нараства интересът към информацията, пътуванията, образованието. Но бъдете готови за факта, че нищо няма да ви е лесно. Например, ако трябва да намерите необходимата информация, ще трябва да положите много усилия. И ако трябва да се запознаете с човек, чиято помощ ще определи изхода на вашите дела, тогава срещата може или да се провали поради обстоятелства извън вашия контрол, или изобщо няма да върви по начина, по който сте искали. Ако обстоятелствата не ви движат, се препоръчва да отложите изучаването на всеки образователен материал до по-добри времена.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Звездите ви съветват тази седмица активно да укрепвите отношенията с роднини и членове на семейството. Нещата може да ви се усложнят в работата: например ще има конфликт с началниците ви. Въпреки това, при пристигането си у дома, трябва да оставите целия негатив извън прага на дома. Опитайте да се зареждате със сили в семейния кръг, да се възстановите от преживяванията и тревогите. Можете също да се консултирате със стари приятели: те ще ви дадат правилния съвет. През уикенда можете да посетите роднини или да организирате съвместно пътуване извън града за пикник.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

През първата половина на седмицата Скорпионите ги очакват много нови запознанства и впечатления. Нуждата от приятелство нараства. Ще искате да споделите новините си с приятелите си, да разберете как се справят. Може би ще бъдете поканени на приятелско парти, където ще се забавлявате добре. Ако често сърфирате в интернет, тогава най-вероятно комуникацията ви в социални мрежи, форуми, сайтове за запознанства ще бъде активна. През втората половина на седмицата най-вероятно ще искате да промените коренно външния си вид. Жените ще почувстват тази нужда особено силно. Опитайте да промените стила на прическата или грима. Малко вероятно е да останете незабелязани с нова визия.
Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

През първата половина на седмицата Стрелците трябва да си поставят конкретни цели и да предприемат практически стъпки за постигането им. Не се разсейвайте от външни фактори, а продължете напред. Това е основното условие за успех. Тези, които не полагат никакви целенасочени усилия, ще живеят това време без ярки и запомнящи се събития. Може би основните промени ще бъдат свързани с вашата кариера. Но не само. Втората половина на седмицата най-вероятно ще насочи вниманието ви към спокойно и непретенциозно забавление. Малко вероятно е да искате да действате активно и да докажете нещо на някого. Много по-добре е, ако се опитате да разберете себе си, своите чувства, желания. Ако сте тайно влюбени, но не ви стига решителност да започнете връзка, тогава през този период можете да се заемете с автотренинг, за да преодолеете срамежливостта.
Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Тази седмица ще предостави възможност да преоцените предизвикателствата, пред които сте изправени, особено тези, свързани с вашата кариера, репутация и роля в обществото. Ще се почувствате фокусирани и решени да завършите започнатото и да постигнете нещо ново. Комуникацията с близките ще се подобри за вас и това е чудесно време да бъдете забелязани и чути, така че говорете открито и спокойно. Проверете два пъти всичко, което трябва да подпишете, и обърнете внимание на детайлите. Ако забележите, че влизате в режим на самосъжаление, заемете се и се съсредоточете върху това, което е важно. Помолете за помощ приятелите си и приемете подкрепа от тези, на които имате доверие. Може би ще преосмислите как прекарвате дните си и какво правите, за да постигнете целта си. 
Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Тази седмица подчертава ежедневните ви дейности, навици и отговорности. Енергията на планетите ще ви помогне да бъдете активни и продуктивни, за да успеете. Ще имате възможност да видите какво може да сте пропуснали, да завършите това, което не сте направили и да разберете как да използвате времето, енергията си още по-ефективно. През този период ще мислите и за любов, творчество и проекти. Вложете сърцето си, поемайте рискове, въплъщавайте идеите, които са останали в застой в ума ви. Забавлявайте се и се съсредоточете върху намирането на радост през това време.
Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февр. – 20 март

През този период кой сте и кой искате да бъдете подлежи на ревизия. Планетите ще ви дадат енергия за саморазвитие и ще лекувате рани от миналото, докато преоценявате какво и кой в живота ви е най-важно за вас. До края на седмицата вътрешният ви свят ще започне да блести по-силно и ще се почувствате по-добре. Успокойте се и се вслушайте във вътрешният ви глас. Хората от миналото може да се появят отново в живота ви или в сънищата ви и това ще ви ядоса. Но не вземайте никакви прибързани решения или прибързани действия точно сега. Мълчанието е най-мощният ви инструмент в момента.
Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп 24 април-30 април 2023

на горе