По-малко джаджи – по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

По-малко джаджи - по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията
Любов и партньорство

По-малко джаджи – по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

Не е нужно да пътувате известно време или да ходите на семеен терапевт, за да се свържете отново емоционално. Нашата героиня разказва как един уикенд извън града помогна на нея и съпруга й.

По-малко джаджи - по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

По-малко джаджи – по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

„Бракът ни може да се нарече добър. Общувахме добре, обичахме се, гледахме криминални драми заедно, преживяхме трудни времена. Съпругът ми беше тежко болен, имах проблеми в работата и още няколко трудни житейски цикъла.

След поредния провал разбрахме, че сме изтощени. Дори нямахме сили да общуваме, просто правехме всичко с усилия. Отвън отношенията ни изглеждаха страхотни, но ни липсваше романтика и позитив.

И тогава видях необичайно предложение за ваканция: не просто селски хотел сред природата, а убежище, модерен вариант за „рестартиране“ на мозъка в наши дни. Никога не сме опитвали нещо подобно и тръгнахме.

Ще ви разкажа за основните правила на ритрийта.

Без телефони – за мнозина това е труден момент, особено за мен, тъй като работата е свързана с интернет.

Няма телевизия – свикнали сме да гледаме телевизионни предавания, но не и този път.

Любов към природата – добре, ще ходим много.

Отидохме само за няколко дни. Помислихме си, добре, едва ли ще си починем, но поне ще превключим мозъците си. Пристигнахме, настанихме се, легнахме… Още на сутринта усетихме колко по-добре се чувстваме, когато няма постоянен градски шум зад прозореца и ръката не се протяга към телефона.

На следващия ден ни очакваха различни работилници и дейности. Беше интересно да се гледат други двойки: някои действаха като отбор, някои играеха един срещу друг, някои ругаеха през цялото време за дреболии …

След това излязохме на разходка, въоръжени с карта на туристически маршрути … и почти веднага се изгубихме. Трябваше да се изпотя, за да намеря пътя си към дома при липсата на карта в смартфона ми! Но работихме страхотно заедно, ходехме и говорихме за всичко на света. Намерихме някакво кафене, хапнахме и попитахме как да стигнем до хотела. За щастие се оказа, че не сме далеч от временния дом. Вървяхме хванати за ръце и пеехме песни, които не се бяха случвали от много време…

След като се върнахме, се изкъпахме заедно (това е невъзможно у дома, тъй като няма достатъчно място, но тук имаме джакузи на наше разположение), а след това играхме настолни игри (и какво друго да правим при липса на джаджи? ). Една от игрите включваше отговаряне на въпроси един за друг и разбрахме колко сме забравили за десет години брак.

На следващата сутрин лежахме в леглото до обяд, което никога не сме правили у дома! Говорихме, поръчахме храна в стаята и разбрахме, че за дълго време трябва да отидем някъде и да се разсеем от всичко, освен един от друг.

Върнахме се вкъщи с осъзнаването какъв прекрасен брак имаме. Оттогава често организираме вечери без джаджи, говорим и се опознаваме отново. Оказва се, че за да възстановите предишната тясна връзка, е достатъчно просто да си вземете почивка от екраните и да поговорите сърце на сърце!“

infomax-logo-50-15-HW Къде се снима „Ергенът“?

infomax-logo-50-15-HW Андреа с разкрития за скандалното си участие, защитавала от мутри честта на Кубрат

По-малко джаджи - по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе