Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия
Астрология

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия.  От професионалния ви живот до личния ви живот, ето какво ви предлага новият м. Май 2023 година според зодиакалните знаци.

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Овен (21 март – 20 април)

Късметче за вашата зодия Овен

Карта Таро прогноза за м. Май: Поражение (5 меча)

Овен, „Страхът от поражение поражда поражение.“ Затова основната ви задача през м. Май е да не се съсредоточавате върху своите тревоги и страхове, които могат да спрат и забавят активното ви движение напред. Слушайте интуицията си, оставете я да ви води.

Всеки път, когато страхът започне да ви разтърсва, задайте си въпроса „От какво се страхувам най-много?“ Отлични методи за работа със страхове: арт терапия, медитация.

Телец (21 април – 20 май)

Късметче за вашата зодия Телец

Карта Таро прогноза за м. Май: Знание (6 меча)

Телец, м. Май ще отвори пред вас нови хоризонти. Ако отдавна обмисляте да отидете на курсове, време е да подобрите уменията си. Всички нови знания, които ще дойдат при вас през май, ще ви помогнат да изградите по-нататъшна стратегия за развитие, както и да ви помогнат да увеличите доходите си

Възможно е да получите неочаквана и важна за вас информация. Този месец ще трябва да бъдете гъвкави и нестандартни в разрешаването на спорни въпроси.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Карта Таро прогноза за м. Май: Кралица на мечовете

Близнаци, м. Май ще изисква от вас умение да бъдете гъвкави към обстоятелствата, да се адаптирате бързо, като същевременно не забравяте истинските си „желания“. Картата показва голям брой бизнес преговори и чести пътувания. Когато преговаряте, свържете своята харизма, чар и когато вземате решение, разчитайте на вътрешното си чувство ​​и острие си ум. Не смесвайте емоциите, те могат само да ви пречат.

Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Карта Таро прогноза за м. Май: Лукс (4 чаши)

Рак, очаква ви прекрасен м. Май. Имате всичко, за да се чувствате „в най-добрата си форма“, да се наслаждавате на всеки момент, но доволни ли сте? Тук има голям въпрос. Обърнете внимание на вашите чувства и усещания. Дори това, което преди е изглеждало като най-голямо щастие, може да престане да радва. Следователно вашата задача е да виждате, забелязвате и чувствате. Живей тук и сега. Обградете се с хора, които обичате, които могат да ви изслушат и подкрепят.

Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Карта Таро прогноза за м.Май: Труд (3 диска)

Лъвове, мотото за м. Май: „Каквото посееш, това ще се пожънеш.“ Предстои месец на материална стабилност и спокойствие, но за да е така ще е необходимо да работите ползотворно. Може би в един момент всичко ще ви изглежда като скучна рутина, ще се почувствате уморени. Но вие имате цел, така че не спирайте да вървите напред.

Дева (23 август – 22 септември)

Късметче за вашата зодия Дева

Карта Таро прогноза за м. Май: Принцесата на мечовете

Дева, всичко ново, което ще дойде при вас през май (информация, учене, задачи), ще бъде усвоено и схванато в движение. Успявате да запазите самообладание, което е много важно, но винаги търсите уловка в нещо. Бъдете внимателни с търсенето на грешки: това може да доведе до обезценяване на вашите успехи, постижения и победи. Не се сравнявайте с никого, това само ще ви закара в задънена улица

Анализът, способността ви да се справяте бързо с всичко и да излизате победител дори от най-неприятната ситуация ще ви доведат до резултата.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Късметче за вашата зодия Везни

Карта Таро прогноза за м. Май: Колесницата (Големи Аркани)

Везни, м. Май ще бъде важен месец: как ще го прекарате ще определи по-нататъшната траектория на вашето движение. „Колесница“ – карта на промяната: преместване, командировки, бизнес срещи – всичко това може да ви донесе приятни бонуси. Тази карта се пада само на истински воини: бъдете търпеливи, поели сте по правилния път Помогнете си още малко с действия и ще стигнете до резултата, за който сте мечтали. Пътят не е близък, но определено ще успеете.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Скорпион

Карта Таро прогноза за м. Май: Луна (Големи Аркани)

Скорпион, м. Май също ще бъде знаков за вас. Имаш карта на път и търсиш, понякога тези търсения могат да доведат до мрачни мисли. Не влошавайте ситуацията със страхове, подкрепете се. Опитайте се да чувствате повече, отколкото да мислите. През този период могат да се появят пророчески сънища, ще видите признаци

Чудесно време да използвате своята женска, сексуална енергия: женски тренировки, ритрийти, момински партита и уроци по танци ще ви помогнат в това.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Карта Таро прогноа за м. Май: Еон (Големи Аркани)

Стрелец, през м. Май ви очаква приятна промяна. Това може да се отнася както за личните отношения, така и за работата. В работата това може да бъде промяна на задълженията, обучение, повишаване на квалификацията, промяна в сферата на дейност. В личните отношения това е излизането на отношенията на качествено различно ниво. Хора от миналото могат да „почукат“ във живота ви .

Не насилвайте нещата, нека промените в живота ви се случват плавно и постепенно. И един ден ще се събудите и ще бъдете изненадани как се е променил животът ви.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Карта Таро прогноза за м.Май: Рицар на жезлите

Козирози, очаква ви месец на победи и постижения. Но за да може всичко това да дойде във вашите ръце, ще трябва да се докажете възможно най-много, да декларирате своите таланти. Май ще бъде изпълнен с ентусиазъм, високи скорости: възможни са премествания и тотална смяна на визита ви. В любовната сфера е време за страст, желание да спечелите партньор и да покажете лидерство в отношенията. Също така често картата пада в самото начало на една връзка, когато всичко се развива с главоломна скорост, има дух на авантюризъм и риск.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Карта Таро прогноза за м. Май: Примирие (4 меча)

Водолей, през май ще бъде много важно за вас да изградите правилно комуникацията, основана на интелектуална близост, а не на импулсивни желания. Точност в думите, точност в действията е вашето мото за този месец. Търсете подход към хората, бъдете деликатен, намерете общ език, който ще задоволи всички участници в разговора

Картата показва важни бизнес преговори за вас, може да получите предложение за партньорство.

Риби (19 февруари – 20 март)

Късметче за вашата зодия Риби

Карта Таро прогноза за м. Май: Рицар на мечовете

Риби, май ще прелети с високи скорости за вас. Може би ще бъдете посетени от неочаквани идеи и прозрения. Това е чудесно време да подобрите професионалните си умения и да разширите своя опит: преминете интензивно обучение, семинари, майсторски класове. През май ви очаква интензивно общуване, обмен на информация с хора и това може да доведе до сблъсък на интереси. Затова се опитайте да избягвате спорове и конфликти

infomax-logo-50-15-HW Къде се снима „Ергенът“?

Таро прогноза за м. Май 2023 за всяка зодия

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе