месечен хороскоп везни май 2023
Астрология

Месечен хороскоп Везни май 2023

Месечен хороскоп Везни май 2023: Според месечен хороскоп Везни, вашата управляваща планета Венера ще бъде почти през целия период в знак на Рака, поради което у вас може да се появи чувство на ревност, а майчинският инстинкт ще бъде ваша движеща сила дори в работните дела. Факт е, че зодия Рак за вас е мястото на вашите професионални и кариерни стремежи. Така че, ако искате да ръководите или образовате някого, не се въздържайте. Опитайте се да сте напълно наясно с действията си в такива моменти – ще научите нещо ново за себе си.

Месечен хороскоп Везни май 2023

Месечен хороскоп Овен май 2023

Месечен хороскоп Телец май 2023

Месечен хороскоп Близнаци май 2023

Месечен хороскоп Рак май 2023

Месечен хороскоп Лъв май 2023

Месечен хороскоп Везни май 2023

месечен хороскоп везни

Според месечен хороскоп Везни, месец май ще премине под знака на символа на дома и семейството. А това означава, че късметът и успехът ви очакват точно там, където душата ви се стреми. Далеч от съмненията! Надеждите ви обаче ще се сбъднат не без външна намеса и помощ от компетентни лица.

Стойте стабилно на мястото си, иначе много скоро ще ви стане ясно, че сте направили грешка и това не е трябвало да се прави. Търсете спокойствие и мир в семейния си живот, в домакинската работа, в общуването с близки приятели. Не пропускайте да отделите време за срещи с добри приятели, както и да посетите близки роднини.

Месечен хороскоп Везни май 2023: Здраве

Здравословното състояние е относително нормално и болестите ще ви заобикалят, ако съзнателно поддържате борбен дух и оптимистична нагласа.

Обърнете особено внимание на душевното си състояние през първата половина на месеца. По това време Меркурий, който отговаря за вашето психическо здраве, ще бъде в знака на Телец. Ситуацията ще се влияе и от ретроградното движение на Меркурий, възможно е обостряне на хроничните заболявания. Погрижете се за себе си през втората половина на май. Спете достатъчно, намерете време за пълна почивка.

Месечен хороскоп Везни май 2023: Любов и взаимоотношения

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Според месечен хороскоп Везни, по отношение на вашата половинка трябва да се придържате към интуицията. Има особеност в отношенията, когато партньорът ще отправя само намеци, вместо да говори директно за желанията си. Този месец това ще бъде през цялото време, така че обединението на сърцето и мозъка трябва да се включи в работата.

На свободните представители на знака съдбата е подготвила подарък, без да уточнява, дали любовта ще е в кръга на познати, колеги или ще чака на опашката. Струва си да запомните, че съдбата няма да направи всичко, а само ще ви даде тласък в правилната посока.

Месечен хороскоп Везни май 2023: Работа и финанси

През първата половина на май във всичко, което се отнася до работата, не бива да се пришпорва. Въздържайте се от вземане на сериозни решения, не започвайте нови проекти, сведете до минимум деловите контакти. Всичко това ще ви спести от непоправими грешки и безполезни проблеми. По това време е най-продуктивно да подреждате книжа и документи, да работите с архиви.

Можете постепенно да влезете в активен работен режим не по-рано от 17 май, когато Юпитер навлиза в знака Телец, в който се регистрира не само вашето здраве, но и се натрупват доходи от други източници. Създават се благоприятни условия за успешно водене на бизнес и в резултат на това подобряване на финансовото състояние.

Месечен хороскоп Везни: Таро съвет за май 2023

През целия май картата Кралица Жезли ви поема под настойничество, символизирайки весела, креативна и силна жена. И това обещава прилив на енергия, повишена привлекателност и придобиване на независимост в делата и мислите. Картата също ще ви настрои за доброта и щедрост в отношенията с хората и външния свят. Всички смели начинания имат отлични шансове да бъдат успешно завършени.

Не бягайте от сериозната конкуренция, състезавайте се със силни противници, наслаждавайте се на всичко, което правите. Така ще създадете около себе си атмосфера на увереност и благополучие, което ще привлече правилните и влиятелни хора в сферата на вашите интереси.

Мотивираща мисъл за зодия Везни за месец май 2023:

Късметче за вашата зодия Везни

Добре е да се научите мислено да преминавате през изпитания и на двата полюса, като си представяте благоприятно стечение на обстоятелствата, а след това точно обратното и себе си, преминавайки през тях. Тогава сблъсъкът с тях в реалния живот ще стане така, сякаш вече са били в миналото, а съзнанието победоносно е преминало през тях, запазвайки баланса си.

Щастлив месец май, скъпи Везни!

Месечен хороскоп Дева май 2023

infomax-logo-50-15-HW Древните изработвали кожени дрехи още в епохата на горния палеолит

Tagged , ,
на горе