Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана
Мода

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Бандана – забавен и актуален щрих за пролет и лято. Какво по-модерно от прическа с кърпа в косите? Морски вълни, пясък, слънце и пъстра кърпа в косата, за да се спасим от жегата. С бандана е много по-забавно. Те носят цветно разнообразие от материи и шарки!

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Какво е бандана?

Това е универсален аксесоар, който обикновено се носи като шал на врата, но се използва и за прически.

Бандана представлява кърпа, която се носи върху косата или отпред на лицето и врата. Има 3 вида: кърпа, шал и шалче с уши. И млади, и възрастни обичат да носят тази кърпа в различни вариации.

Къде може да видите бандана?

Типичен пример за носене на този вид аксесоар са рокерите, които връзват кърпи на врата или лицето си, фермерите в САЩ, феновете на стадионите и всички, които обичат небрежния стил.

Бандана създава настроение, сладко излъчване за жените, носи нотка на игривост и закачка за всяка визия. Забава. Понякога носи романтиката на ретро стила на дамите от 50-те и 60-те години.

Най-страхотните летни прически стват с кърпа или шалче! Те са много лесни и изглеждат красиво. За всички жени, които носят опашка, ще дадем идеи тук.

Топ 3 на шаловете тази пролет: как да ги носим

Преходно време – какви дрехи да носим пролетта

Ех, Любов! Без теб не можем! Спиращи дъха цитати за любовта

Ето 3 лесни прически с бандана за вас, дами:

Пин-ъп стил

Пин-ъп (pinup) стилът е много модерен. Най-популярната прическа е тази, която създава пин-ъп (pinup) визията. Всички знаем призива „We can do it” от американските плакати. Тя носи духа на ретро стила от 50-те. Това е прическа с шалче, вързано с възел на главата.

Вземете една по-голяма бандана, сгънете кърпата на триъгълник и я завържете на челото си с възел. Придърпайте и драпирайте кърпата, като я изтеглите напред и я приберете под възела. Така ще създадете желания ретро имидж. Може да прикрепите с фиби.

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Ниска опашка в бохо стил

Супер летен хит! Стилно и модерно изглежда кърпата, завързана в основата на опашката. Бохо стилът създава усещане за свобода и волност.

Първо, завържете косата си на ниска опашка и после увийте шалчето върху ластика. Пуснете двата края на банданата да висят отстрани. Ако морският бриз ги развява около косата ви, ще усетите нежния полъх на лятото! Може да направите едри къдрици с машата си, за по-красива визия.

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Елегантен класически кок

Лятото е месец, в който ни се иска да сме на прохладно място. Приятно е за нас да приберем косата си така, че да не ни пречи на врата. Затова е добре да оформите косата си в класически кок и като акцент да включите цветна бандана.

Шалчето ще ви даде красив, романтичн вид. За целта, към обикновената опашка, хваната с шалчето отгоре, вземете в ръце косата и усучете на опашка в елегантен кок. Краят на косата хванете с ластик. Оформете кок с фиби и се порадвайте на летния вятър по тялото ви.

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Това са 3 най-популярни прически с шалче за лятото. Има и други начини да носите бандана и да я използвате за косата си.

Ето кратък списък с 5 начина да носите бандана:

Като лента за коса

Като плитки с вплетено шалче

Като панделка на главата

Като част от кока

Като небрежна опашка

Като тюрбан

Като пират

Като ефирен кок

Като елегантен кок

Всички тези варианти ще добавят индивидуалност към визията, свеж вид, модерно излъчване и ще добавят обем към косата ви.

Банданата ще направи всяка прическа по-ефектна, по-модерна и по-стилна, но може да я носите не само на главата.

Младите момичета и момчета ги връзват на врата с триъгълната част отпред и изглеждат перфектно. Така както фермерите ги носят на Запад. Десените са в подходящ цвят и допълват модерната визия.

Дайте нов живот на старите си дрехи, добавете цветни шалчета и приложете тези нови начини за носене на бандана.

Лесно и стилно – 3 прически с модерна банданаЛесни стъпки да подредите дрехите си в малък дрешник – съвети от дизайнера на знаменитости Лиза Адамс

Лесно и стилно – 3 прически с модерна бандана

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе