ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 6 август 2022: Днес е денят на желанията. Ден, в който ще искате най-много и сега, веднага, на момента: повече целувки, повече признаци на внимание, повече време, което да прекарате с тези, които харесвате. Ако сродната душа не може да задоволи внезапните желания, на тази основа са възможни детски оплаквания, обвинения и дори конфликти, чиято единствена цел е да привлекат вниманието към себе си. Хороскопът ви съветва: днес не трябва да изисквате твърде много от любимия човек, за да не превърнете горещите си прегръдки в задушаващ въздух.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)

Вкусно руло от тиквички

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Етапи на развитие на връзката

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 6 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 6 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Както всички знаят, няма лесни начини да получите любов. Но днес не е така. В този ден ще имате неочакван късмет, ще можете да постигнете много, и то с прости, но изпитани методи: сладкиши, цветя, романтични срещи, ресторант. И ще има не само много романтика, но и ефективен резултат. Струва си да се възползвате от това.

Любовен хороскоп за 6 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 6 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

На този ден музиката е тази, която ще помогне на вас и вашият любим човек, да почувствате особено силно привличане на душите ви. Основното е, музиката да бъде внимателно подбрана, като се вземат предвид взаимните ви настроения и желания. С такова мощно оръжие трябва да се борави внимателно и предпазливо.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 6 август, звездите от хороскопа предупреждават Близнаците в общуването с противоположния пол да избягват споровете. В противен случай разговорът с любимия човек може да доведе до напрежение и да наруши общите планове. И всичко това се дължи на факта, че Близнаците в този ден може да не са сдържани в думите и околните ще ги тълкуват по свой начин. Не всичко е загубено. Просто се опитайте да не подреждате нещата през този ден и когато предявявате претенции, спокойно обяснете какво сте имали предвид. Търпението и учтивостта ще коригират ситуацията.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 6 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

В този ден отношенията ще се развият перфектно, не само между вас с половинката, но и с приятели, роднини. Ще имате топли, нежни отношения със сродната ви душа, ще се чувствате още по-близки. Сънищата отговарят на реалността, а душата е спокойна и лека, както никога досега. Ще искате да организирате почивка с вашата половинка в живота и да отидете на вълнуващо пътешествие с нея.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, в отношенията с противоположният пол, звездите на хороскопа съветват Лъва да остави ситуацията да се развие от само себе си. Не забравяйте, че политиката на натиска и желанието за контрол на ситуацията не винаги е успешна. И ако активните ви действия в този ден не донесат желания резултат, тогава не трябва да чукате на затворена врата. Между другото, напълно е възможно, щом спрете да водите инициативата, обектът на вашата симпатия веднага да я вземе в свои ръце.

Любовен хороскоп за 6 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес е денят, в който Девите ще могат да променят ситуацията около себе си, и то само чрез силата на своите мисли и желания. За да спечелите вниманието на любимия човек или да промените нещо към по-добро в отношенията си с него, звездите ви съветват да се концентрирате и разрешите този проблем. Колкото и „антинаучно“ да е то, в близко бъдеще вие ще имате всички шансове, да видите как днешните ви мисли постепенно се превръщат в реалност.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Везни, настъпи денят, в който да изразите себе си! Днес, 6 август, звездите на хороскопа ви съветват в общуването с противоположния пол да загърбите комплексите и да бъдете максимално активни. Само по този начин ще успеете да привлечете вниманието на човек, който харесвате. Възможно е днес, за да постигнете целта си, да ви се наложи да нарушите някои условни „общоприети норми на благоприличие“. Но, както се казва, в любовта и войната всички средства са правилни. Действайте!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Звездите на хороскопа съветват Скорпионите да не слагат каруцата пред конят, относно любовните им отношения. Всичко ще бъде наред. А това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да изграждате грандиозни (но засега абстрактни) планове за бъдещето. Може би вашият партньор ще успее да насочи енергията си в правилната посока и да помогне да се погледне по-реалистично на ситуацията. Но е желателно, Скорпиони в този ден да се заемете сериозно и да организирате съвместно посещение на културно събитие, романтична среща или вечерна баня със свещи и розови листенца.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 6 август сърцето на Стрелецът ще е леко неспокойно: мисли за любов или страдание от липсата й ще го занимават цял ден. Хороскопът съветва да не се противопоставяте на тенденциите на деня, а да отделите възможно най-много време на личния си живот. Да, можете и трябва да работите върху отношенията и има прости и достъпни начини да ги подобрите: направете нещо хубаво за избраника си, не забравяйте да го попитате за проблемите и ще почувствате истинска близост. Днес на Стрелците е позволено да бъдат романтични и сантиментални!

Любовен хороскоп за 6 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът ще бъде решителен в любовните дела и готов за победа! Вие ще бъдете толкова уверени в себе си, че няма да приемате откази, няма да залагате на обещания или мисли, а директно ще действате напред. Разбира се, такова властно поведение може да завладее някого, но може и да отблъсне, ако партньорът реши, че упражнявате груб натиск върху него. Затова звездите на хороскопа ви съветват в този ден да уравновесите емоциите, освен ако, разбира се, резултатът не е важен за вас. Ще се изненадате, но днес ще бъде по-лесно да постигнете това, което искате с нежност и обич, отколкото с натиск.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 6 август 2022 (събота)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес Водолеят трябва да слуша сърцето си и няма да сгреши! Ако наскоро не сте успели да разрешите някакъв проблем, свързан с връзката, в този ден интуицията ще ви каже какво да правите най-добре. Любовният хороскоп ви уверява: днес съдбата ще ви даде улики, които определено трябва да последвате! Чувствате ли се добре с някой, когото дори не сте смятали за партньор? Може би това е вашата съдбовна половинка! Нищо ли не чувствате, докато целувате любимият човек? Нима това се е превърнало, просто в навик? Време е да разнообразие връзката.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 6 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите са изложени на риск да загубят контрол над емоциите. Хороскопът предупреждава: в зависимост от обстоятелствата, в такива дни можете да направите скандал или да се влюбите лудо. Е, не можете да наредите на сърцето си, така че всичко, което остава да направите днес, е да се овладеете и да се държите в рамките на приличното и нормалното. Не крещете публично, ако все пак сте решили да се скарате с някого, но и не се нахвърляйте на врата на избраника, ако сте били улучени от стрелата на Купидон. Дръжте емоциите в златната среда.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе