дневен хороскоп за 5 март 2023
Астрология

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023: Днешната енергия е подходяща за това да сте в добро вътрешно равновесие. Избягвайте да поемате прекалено много ангажименти и избягвайте да поемате нови. Това е така, защото тези, които се нуждаят от помощ и подкрепа, ще имат приоритет и ще се наложи да се откажете от личните ви дела. Някои от обещанията, които ще дадете днес, може да не издържат. Бъдете търпеливи към действията, които трябва да направите, за да стигнете до целта си.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Орхидея – къде да я позиционирате, така че да цъфти дълго и да расте активно?

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

Не изхвърляйте портокаловите кори, а си направете тор за стайните растения

ЗДРАВЕЦ ЗА ЗДРАВЕ

Хвощът е безценен при камъни в бъбреците

Рецепти при сърцебиене от лечителката Мария Требен

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Овен

дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, 28 февруари 2023, около вас ще бушува ураган от емоции. Още щом излезе от дома и се слеете с околната среда, ще се смеете, ще плачете и ще изпитвате крайни емоции. Задачата ви е да бъдете възможно най-обективни във всяка ситуация. Опитайте се обаче да не се вкопчвате в драматичните събития, които се случват пред вас. Ако не го направите, рискувате да загубите вътрешното си равновесие, което може да ви попречи да се справите с важни въпроси и да постигнете целите си.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Телец

дневен хороскоп за 28 февруари 2023

През този ден хората активно ще искат да общуват с вас. Дори да предпочете да си останете вкъщи с поглед, вперен в екрана, книгата или лаптопа, вероятно ще се наложи да се слеете с тези, които се интересуват от вас. Добрата новина е, че няма да съжалявате за промяната в плановете ви. Информацията, която ще получите от събеседниците, ще ви бъде изключителна полезна. Това е чудесна възможност да изградите връзки и познанства, които ще ви донесат големи перспективи в работата, във финансовото ви положение и в личния ви живот.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Близнаци

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 28 февруари 2023, Близнаците имат чудесна възможност да постигнат целите си. Характерни за този ден ще бъдат решителността, увереността и прекомерната вътрешна сила. Хората под влиянието на този знак ще имат решаващо влияние върху случващото се и ще могат да променят всичко в своя полза, което ще ги доближи още повече до осъществяването на мечтите им. Ако от дълго време имате нова идея в главата си, време е да я реализирате. Късметът е на страната на смелите, в този случай – с вас!

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Рак

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес може да бъдете озадачени от неочаквано предложение. Дилемата дали да го приемете или не няма да отнеме много време, но все пак ще трябва да помислите малко. Вероятно днес ще бъдете много нерешителни, въпреки че сте обмислили всичко и сте чакали с трепет този момент. Не бъдете колебливи и плахи. Защото времето тече, а всяка минута е минута, която може да ви отдалечи и рискувате да пропуснете възможността. Разчитайте на инстинктите си и действайте бързо.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Лъв                         

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 28 февруари 2023, изграждането на интимна, това не означава непременно сексуална, връзка с някого е в своя пик и двамата трябва да приемете този факт. Това състояние не означава, че вие ще изчезнете от живота на някого, а той ще изчезне от вашия, а че е време да размените ролите си, ако искате да продължите да бъдете щастливи заедно. Възможно е да ви е по-лесно да приемете това състояние на нещата, отколкото партньора ви, така че бъдете готови да срещнете твърда съпротива, дори ако първоначално не сте искали да поемете по пътя на промяната.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Дева

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Ако ви е скучно и търсите ново занимание, любопитството ще ви вдъхнови. Ако имате нужда от време, за да се измъкнете, за да видите нови неща, да разгледате всички забележителности и да изследвате всяко кътче около вас, използвайте този ден – няма да останете разочаровани. Днес, дори и твърде познати места ще ви се представят в различна светлина и ще си възвърнете това, което някога сте загубили. Вървете през света с отворено сърце и ще получите много приятни изненади.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Везни

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Чудесен ден, както за личните дела, така и за семейните ценности. Много хора в това съзвездие ще открият партньора в живота си. Новите запознанства ще се развиват много добре. Можете да очаквате помощ и подкрепа от влиятелни хора. Идеите за вечерта ще бъдат подкрепени: най-важното е да отложите работата и да се занимавате с по-интересни неща. Чувството ви за красота ще бъде много изострено и ще можете да виждате красотата във всичките ú форми. Ще бъдете удивени от красотата около вас в живописта, музиката и модата. И защо да не си направите малък подарък?

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Скорпион

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днешният ден е чудесен за уреждане на важни неща, като например да преосмислите приоритетите си или да изясните недоразумение в отношенията с приятел. Това е и чудесно време за започване на нов проект, така че запретнете ръкави и се заемете с работа. Не се колебайте, тъй като вътрешната ви енергия не е безкрайна – има моменти на възход, има и спадове. Въпреки това ще се наслаждавате на всеки миг от живота, докато вътрешните ви резерви не се изчерпят.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Стрелец

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 28 февруари 2023, е възможно да станете свидетел на назряващо разногласие между приятели, които рискуват да развалят взаимното ви приятелство. Вие не сте пряко засегнати от това преструктуриране, но е добре да дадете добър съвет в подходящото време. Не бързайте, а им дайте време да уредят нещата и да възстановят справедливостта. В същото време не бива да се намесвате и да подкрепяте едната или другата страна. Разговаряйте с приятелите си, както обикновено и се отнасяйте добре с тези, които наистина имат значение за вас. Ще се чувствате  спокойни и способни, само когато сте бодри, активни, изпълнени с енергия и воля.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Козирог

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днешният ден е наситен със събития и изпълнен с интензивна енергия. Ще бъдете лесно възбудими и бързо ще се изправяте пред стресови ситуации. Първата половина на деня обаче ще се запомни със застоя в работата. Несъмнено днес ще изпитате радост, щастие, любов и положителни емоции. Дори и да отложите или да промените нещо – не изпитвайте вина от това. Днешната ситуация изисква от вас да бъдете възможно най-ефективни. Приятелите и семейството ви със сигурност ще ви разберат, ако се наложи да промените работното си време.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Водолей

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес трябва да обърнете повече внимание на семейството си. Желанието ви за стабилност, печалба и повишение ще ви позволи да отделите повече време на кариерата си. Енергични, напористи и разговорливи, ще бъдете харесвани от околните. Никакво разсейване няма да ви отърве от чувствата, които притискат съзнанието ви. Мислите в главата ви ще препускат. Ето защо, за да разрешите всичко веднъж завинаги, все пак трябва да започнете онзи разговор, който избягвате по всякакъв начин. Първата стъпка е най-трудната, но трябва да намерите сили в себе си, за да я направите. И не се съмнявайте в себе си.

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Риби

Дневен хороскоп за 28 февруари 2023

Това, че човекът, който държите в прегръдките си, е много внимателен към другите, не означава, че не може да се грижи и за себе си. Така че, не се притеснявайте за това как вашият приятел или любим човек ще се справи с трудни ситуации. Трябва да му се доверите и той никога няма да ви разочарова. Днес не е подходящ ден да настоявате със съвет. По-добре е да бъдете до партньора, когато внезапно почувства нужда от вашата безценна помощ.

infomax-logo-50-15-HW Конспиративните теории избуяват: Земетресенията в Турция са предизвикани с HAARP

Tagged , ,
на горе