астрологичен съвет за 26 март 2023
Астрология

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023: Започва периодът на личностно израстване и преосмисляне на ценностите. Дойде време да погледнете своя богат вътрешен свят! Както предвещава седмичният хороскоп от 27 февруари до 5 март 2023 г., на семейните хора ще им е по-трудно. Те ще трябва да се разкъсват между работа и дом, а освен това ще трябва да намерят време и пари за общуване с приятели.

Сега е подходящ момент да се заемете с финансовата документация, да подредите нещата в счетоводството. Наслаждавайте се на живота – и съблазнителността ви ще се увеличи значително. Ще бъдете много решителни и отворени към романтиката, което ще ви даде отлични перспективи за създаване на устойчива връзка. Умствените задачи ще се решават с гръм и трясък. Почивката и грижата за собственото ви здраве няма да са излишни през тази седмица.

Неочаквани събития и изненади през новата седмица 27.02-5.03 за 7 зодии

ПРОШКИ-СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ-НЕДЕЛЯ СИРОПУСТНА

Великденски пости: 7 причини да ги спазваме; дни, указания, правила и хранене

Дневен хороскоп за 26 февруари 2023

Любовен хороскоп за 26 февруари 2023

Астрологичен съвет за 26 февруари 2023 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 26.02.2023 според зодията

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Овен

седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според прогнозата в седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, тази седмица Овните ще чувстват по-силна необходимост от директно общуване. Във вашето полезрение ще има много хора, благодарение на контактите, с които ще сте в течение на всички актуални събития. Ще има и възможност за нови запознанства. Те могат да се случат по време на кратки пътувания, в университета или на съвсем неочаквано място.

Романтичните отношения ще се развиват особено, направо завидно, хармонично. Може да имате случайна среща с някой, с когото сте имали романтична връзка в миналото. Поемете инициативата и направете първата крачка към промяната.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Телец

седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023: Телците тази седмица ще покажат най-добрите си качества. Ще имате достатъчно сили и материални ресурси, за да се справите с битовите проблеми в дома. Някои мебели или домакински уреди може да се нуждаят от ремонт или подмяна.

Време е да поговорите с ваши близки роднини. Може би те ще ви разкрият някаква семейна тайна, която преди е била внимателно пазена. Освен това роднина може да ви дойде на гости. Добре е да прекарате това време в уединение. По-често да си осигурявате време за релакс. Едва ли ще имате нужда да се впуснете в шумни и динамични дейности.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, Близнаците ще успеят да възстановят контактите си с тези хора, с които са общували преди време. В полезрението често ще попадат бивши познати. Бъдете в готовност да получите важна информация. Например, ще ви бъдат разказани подробности за история, която преди ви е силно вълнувала.

Също така може да се включите в решаването на проблеми на други хора и затова ще прекарате много време в разговори и ангажименти.

Това е страхотна седмица за тези, които се обучават. Запазете оптимизъм във всяка ситуация и вярвайте в късмета.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Рак

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според настоящия седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, през тази седмица звездите ви съветват да отделите малко повече време за личностно самоусъвършенстване. Ако обстоятелствата позволяват, най-добре е да отидете в тих район, за предпочитане близо до вода. Комфортната уединена среда ще ви помогне да възстановите умствената и физическата енергия.

Това е много подходящо време за тези, които се занимават с духовни практики: автогенен тренинг, йога, медитация. Сега се препоръчва да слушате гласа на интуицията: тя няма да ви подведе и винаги ще даде правилния отговор.

Не отказвайте да помагате на хората, тази седмица е особено важно да проявите милосърдие и добронамереност.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, Лъвовете тази седмица ще бъдат заобиколени от приятели, съмишленици, такива, с които са установили приятелски отношения. Сега имате шанса да преживеете период на преоценка на вашите възгледи за определени житейски приоритети. Най-вероятно ще бъде трудно да го разберете сами, така че приятелската комуникация сега е изключително необходима.

Вашите интелектуални способности и жажда за знания ще допринесат за успех във всякакъв вид обучение. Това е чудесно време за дългосрочно планиране на живота: плановете, направени сега, рано или късно ще бъдат изпълнени.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Дева

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, Девата тази седмица уверено ще върви към целта си. За да почувствате удовлетворение от живота, трябва ясно да разберете към какво трябва да се стремите. Дойде време за конкретни практически стъпки в тази посока. Можете успешно да постигнете целта си, използвайки методите на тайната дипломация. По някои въпроси е по-добре да действате тихо, без да привличате прекалено много внимание към себе си.

Моментът е подходящ да отправите запитвания за хора, които ви интересуват, да търсите информация, която силно ви интересува. Може би ще разберете нещо, което е било внимателно скрито от вас преди време. Благоприятен период за упражняване на духовни практики.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Везни

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според настоящият седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, тази седмица звездите съветват Везните по-често да се вслушват в мнението на другите хора. По-добре е засега да запазите личните си мнения и инициативи. Опитайте се да бъдете по-внимателни и толерантни към други гледни точки, настройте се на открит стил на поведение и не отказвайте да помагате на другите.

Препоръчва се активно взаимодействие не само с отделни хора, но и с екипа. В този случай ще можете да направите сътрудничеството интересно и взаимноизгодно. Най-вероятно вашата активност в интернет ще се увеличи, особено във форуми, социални мрежи и сайтове за запознанства.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според прогнозите в настоящия седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, тази седмица ще успеете да се отървете от някои вредни навици. Основното нещо е да осъзнаете вредата, която си  причинявате. Ако искате да се откажете от пушенето за дълго време, опитайте да откажете цигарите от вторник и да издържите до края на седмицата. Този период ще бъде достатъчен, за да замените стария навик с нов – да водите здравословен начин на живот.

Добър момент е и за смели решителни действия във всяко начинание. На първо място, това се отнася до кариерата. Например, ако искате да смените работата си, тогава трябва да имате достатъчно решителност да предприемете тази стъпка. Не забравяйте, че всички промени, които настъпят тази седмица, в крайна сметка ще доведат до подобряване на вашата ситуация. Това е подходящо време за експерименти.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, семейните Стрелци ще усетят значително подобрение в брачните отношения. Ще усетите колко скъп ви е вашият партньор, колко много положителни качества притежава той. Не очаквайте действия от страна на партньора, направете първи нещо хубаво, проявете внимание и търпение.

Необвързаните Стрелци може да имат късмета да срещнат своята сродна душа. Това е особено вероятно по време на дълго пътуване, туристическо приключение, ваканционен романс. Ако сте поканени да бъдете гости на важно събитие, не отказвайте. Въпроси, свързани със сътрудничество или правни аспекти, ще бъдат успешно разрешени.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, Козирозите ще имат уникален шанс значително да подобрят финансовото си състояние. Банковата ви сметка много бързо може да нарасне.

За тази седмица е добре да планирате пътуване до санаториум или балнеологичен курорт, където можете да преминете курс на специална релаксираща терапия в съответствие със здравословното ви състояние. Също така през този период трябва да се обърне специално внимание на състоянието на тялото.

Мнозина ще почувстват истинско подобрение на благосъстоянието, след като почистят заобикалящото ги пространство от ненужни предмети и вещи.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Според седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023, тази седмица Водолеите не могат да се скрият от стрелите на Купидон. Това ще бъде особено почувствано от тези, които наскоро са започнали романтична връзка. Влюбването ще измести всички останали чувства, ще мислите само за любимия човек, без да забелязвате никого наоколо. Може да получите неочакван подарък, да ви изненадат с приятна изненада.

Семейните ще могат да преосмислят съпружеските отношения. Не се страхувайте да обсъждате с любимия човек теми, които ви вълнуват. Конструктивният диалог с брачния партньор ще ви помогне за изясняване позициите и в крайна сметка ще постигнете взаимно разбирателство.

Общуването с децата също ще ви достави много удоволствие. Това е подходящо време за туристически пътувания. Макар и някъде съвсем наблизо. Препоръчително е да бъдете цялото семейство.

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023 зодия Риби

Седмичен хороскоп 27 февруари-5 март 2023

Тази седмица семейството ще има особено значение за вас. Едва ли ще искате да отидете някъде и още повече да напуснете дома си. Концентрирайте се върху завършването на общи дела. Всички домакински задължения ще бъдат изненадващо лесни и бързи. Може да се наложи да отделите време на роднини: родители, деца, братя и сестри. Важен положителен фактор ще бъде приятелският микроклимат в семейството.

infomax-logo-50-15-HW До 300 лева струват билетите за турне 2023 на Лили Иванова

infomax-logo-50-15-HW Ванга дава страшно пророчество на Борис III, показва на Тодор Живков писмо от жена му

Tagged , ,
на горе