Невероятна рецепта! Отървете се от подуването на корема и отслабнете

подуването в корема
Добра форма

Невероятна рецепта! Отървете се от подуването на корема и отслабнете

Невероятна рецепта! Отървете се от подуването на корема и отслабнете, съветват експерти.

Имали ли сте някога подуване на корема? Кой не е! Знаете ли причините за това? Подуването е често срещан здравословен проблем, който причинява осезаем дискомфорт. В нашата статия ще разберете защо това се случва и какво домашно лекарство ще ви помогне да се отървете от подуването за няколко минути.

Симптоми на дефицит на витамин А

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Здравето е богатство!

Невероятна рецепта! Отървете се от подуването на корема и отслабнете.

Знаете ли какво причинява подуването на корема? Първо, трябва да знаете, че подуването е често срещан здравословен проблем, който е не само неприятен за окото (прави корема ви да изглежда много по-голям, отколкото е в действителност), но и причинява редица неприятни усещания. Трябва да знаете, че има няколко причини за това състояние и най-често срещаните са храни, които задържат вода в тялото и забавят храносмилането.

Друга честа причина за подуването на корема е инфекция с бактерията Хеликобактер пилори. Инфекцията може да присъства при повече от половината хора по света. Истинската и грозна истина е, че повечето хора не осъзнават, че имат тази инфекция, защото никога не са се изследвали за нея.

Ако имате признаци и симптоми на пептична язва, вашият лекар вероятно ще ви тества за инфекция с Хеликобактер пилори, тъй като тя може да се лекува с антибиотици.

Е, за съжаление, повечето хора с тази инфекция никога няма да имат никакви признаци или симптоми. Все още не е ясно защо, но някои хора се раждат с по-голяма устойчивост към вредните ефекти на инфекцията.

Признаците или симптомите може да включват: стомашна болка, която е по-лоша, когато стомахът ви е празен; гадене; загуба на апетит; често оригване и подуване на корема. Ако сте се сблъсквали с този проблем преди, тогава ви е познато това чувство – чувствате се неудобно, а в същото време не можете да се отървете бързо и лесно от него. Но не е нужно да се притеснявате, защото в тази статия ще ви покажем как да си направите най-ефективното домашно средство срещу подуване на корема.

Този лек е невероятен. Ще се отървете от подуването на корема само за 60 секунди. Тази рецепта е много проста и лесна за изпълнение. Просто следвайте простите инструкции.

Ще ви трябват следните съставки:

  • 1 средно голяма краставица (обелена и нарязана)
  • 1 средно голям лимон (ситно нарязан)
  • 1 чаена лъжичка настърган джинджифил
  • 12 малки листа мента
  • 2 литра вода

Начин на приготвяне: Много е просто – смесвате всички съставки до получаване на хомогенна маса!

Трябва да пиете 8 до 10 чаши на ден от тази невероятна напитка. Тя съдържа мощни съставки, които подобряват храносмилането и предпазват от запек и подуване на корема. Определено трябва да опитате тази домашна рецепта. Ще бъдете изумени от бързите резултати! Няма да повярвате, че на сутринта коремът ви е отново прибран, няма никакво подуване и тежест, няма метеоризъм и гадене, нито газове.

Все пак, ако често имате изброените по-горе оплаквания, отидете на лекар и поискайте точна диагностика. Само с кръвен тест може да се установи със сигурност дали имате бактериална инфекция и как да я лекувате.

infomax-logo-50-15-HW В кукленския манастир „Св.Св. Козма и Дамян” стават чудеса, психичноболните оздравяват

infomax-logo-50-15-HW Бургаският д-р Хаус: Приспивам хората, но хубаво, че мога и да ги събудя

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе