любовен хороскоп за 5 март 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023: Днес е добър ден за големи съвместни планове. Може да е веднъж завинаги, може и за профилактика, а може и просто така – да изпуснете парата. Основното е, че вашият любим човек ясно разбира целта на подобни действия, в противен случай ефектът може да надхвърли всичките ви очаквания. Или напълно да ги отхвърли.

Всяка жена е една Вселена! Ти си силна жена и можеш да постигнеш всичко!

8 отличителни черти на елегантната жена

Блондинка или брюнетка? Каква жена предпочитат мъжете?

Витамини за красота: 11 задължителни добавки за всяка жена

Величието на жената е вечно

Щастлива жена=Щастливо семейство

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Овен

любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, 28 февруари 2023, звездите препоръчват да направите супер изненада на любимият ви човек, и то такава, която не би могъл да очаква от вас или да си представи. Нека бъде толкова изненадан, че за известно време да загуби силата на речта – да остане безмълвен. В същото време ще се насладите на неговото мило и изненадано изражение.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Телец

любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Не създавайте фантастични теории, за да обясните нелогичното поведение на любимият човек. Все-още не можете да познаете. Първо, всички хора са различни, което означава, че начинът им на мислене е различен, и второ, за мъжете е трудно да разберат жените като цяло, както и обратното. Затова е по-добре да го попитате лично. Най-вероятно той/тя ще ви отговори.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Близнаци

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Да обичаш, означава да съзреш чудото, невидимо за другите. Днес прогнозата е особено благоприятна! Отдайте се изцяло на любовта, на чудесата и фантазиите, извлечете максимума от това. Това е денят, в който ще ви е лесно да забравите за проблемите на реалния свят и да се потопите с избраника в света на мечтите. Е, такова „гмуркане“ може да бъде подпомогнато чрез гледане на филм заедно, романтична вечеря или просто разходка.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Рак

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, 28 февруари 2023, в любовните отношения не всичко е толкова мрачно, колкото ви изглежда и си мислите. Проблемът по-скоро не съществува в реалността, а само във вашето въображение. И във въображението на любимият ви човек. Но къде без него? Отворете очи и погледнете разумно на вашият тандем: все още е добре! За вас ще бъде важно да дадете обективна оценка на текущото състояние на нещата в животът ви, за да можете ясно да дефинирате своите желания и цели.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Лъв

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес няма да се налага вашият любим човек, дълго да ви убеждава, да направите едно или друго нещо. Вие сами ще се съгласите с това без никакво колебание. Все-пак няма да му навреди да създаде някакви изкуствени затруднения, за да е по-интересно. Ако не можете да кажете нещо конкретно на човека, който идва при вас за помощ, тогава е най-добре да запазите съвета за себе си и да го пренасочите към някой експерт по темата.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Дева

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Един поглед може да понижи силата на връзките, но и може да я възкреси. Днес това твърдение е повече от всякога вярно, така че бъдете внимателни, както с възгледите, така и с твърденията. Всичко зависи от това какви цели преследвате. Ако имате нерешени проблеми в любовта – например, не можете да се осмелите да я насочите в друга посока или да признаете чувствата си пред някого – днес е чудесен ден за такива радикални решителни действия.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Везни 

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, според любовен хороскоп за 28 февруари 2023, любовта не може да се обясни с думи. Това е нелогично и ни кара да правим необмислени неща. С всичко това днес Везните няма да бъдат съгласни. Вие ще копнеете да изразите чувствата и емоциите си. Ето защо, ще задавате куп въпроси за взаимоотношенията с любимия ви човек. Вие все-още няма да успеете, да постигнете кристална яснота, но ще бъде напълно възможно да стигнете до разногласие. Преди да предявите претенции към сродната си душа, помислете дали си струва да си развалите настроението.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Скорпион

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес Скорпионът ще има шанса да погледне с други очи към човека, който познава от дълго време. Може би причина за това ще бъдат някои от вашите действия, а може би просто усмивка или многозначителен поглед. Какво е това – повод за започване на романтична връзка или просто незначителен флирт? Днес трябва да решите, но както и да е, не си струва да насилвате събитията. Насладете се на ситуацията и оставете нещата да поемат посоката от само себе си.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Стрелец

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, в любовните отношения, Стрелецът трябва да смекчи гордостта си, иначе това няма да доведе до нищо добро! Постарайте се да обясните гледната си точка на избрания, ако е необходимо, за втори или дори трети пореден път. Ако сте обидени от любимия човек, кажете му за това директно и не смилайте обидата в мълчание. В крайна сметка, любимият човек не е длъжен да чете мислите ви. Говорете с него и той ще разбере всичко. Оставете всичко както е – и ето ви повод да се напрегнете.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Козирог

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес трябва да постигнете пълно съгласие с партньора. Вашият магнетизъм ще бъде искрата, от която пламва огнена страст. Благодарение на важни познанства и верни приятели, лесно ще успеете да постигнете успех и щастие! Ако успеете да разрушите обичайните стереотипи и да демонстрирате най-добрите си страни на характера, успехът ви е гарантиран! Очакват се много интересни познанства и срещи.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Водолей

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес, 28 февруари 2023, ще бъде ден пълен с вълшебни и незабравими моменти, особено ако вашият партньор е в същото настроение. Забравете всички проблеми и се насладете на любовта. Отворете сърцето си за магични чувства. Ще се чувствате между два огъня: романтика или търсене? Звездите препоръчват първото. Тази вечер ще почувствате истинското вълшебство на любовта.

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023 зодия Риби

Любовен хороскоп за 28 февруари 2023

Днес Рибите имат шанс да издигнат отношенията си с любимия на седмото небе! В този ден вие и партньорът ви ще бъдете настроени на една и съща вибрация, заедно ще се чувствате добре и спокойни. Ако искате, можете да измислите нова ситуация и да се сближите още повече. Най-доброто, което можете да направите, е да се насладите на компанията си, къпейки се в извора на чиста любов.

infomax-logo-50-15-HW Българските води в Черно море крият приказни съкровища, има поне 20 000 потънали кораби

Tagged , ,
на горе