на среща
Любов и партньорство

5 начина да поканите мъж на среща

Старомодните хора вярват, че мъжът трябва да бъде този, който кани жена на среща. Това обаче вече не е точно така. Да поканиш мъж на среща може да бъде изнервящо, особено ако не сте свикнали да поемате инициативата в романтични ситуации. Има много начини да поканите мъж на среща и в днешния свят няма причина жените да не могат да направят първата крачка и да инициират среща с някого, който ги интересува. В края на краищата, защо да чакате някой друг да поеме инициативата, когато може да пропуснете една потенциално страхотна връзка?

Затова, ако не сте сигурни как да поканите мъж на среща, не се притеснявайте – ние можем да ви помогнем.

5 начина да поканите мъж на среща

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Излизат мемоарите на Бритни Спиърс, Барбра Стрейзанд и Илон Мъск

Така че независимо дали търсите небрежно кафе или нещо повече, прочетете за малко вдъхновение как да поканите мъж на среща!

Бъдете директни

Понякога най-простият подход е най-добрият. Ако се чувствате уверени в себе си, опитайте се да поканите мъж на среща директно, като кажете нещо от рода на: „Здравей, приятно ми е да прекарвам време с теб. Искаш ли да излезеш на среща с мен някой път?“ Да бъдеш директен изисква смелост, но това може да бъде и най-ефективният начин да предадеш посланието си.

5 начина да поканите мъж на среща
5 начина да поканите мъж на среща

Използвайте фраза за сваляне

Пикантните реплики могат да бъдат прости, но могат да бъдат и забавен начин да разчупите леда и да разсмеете някого. Макар че те може и да не са подходящи за всеки, те могат да бъдат лек начин да започнете разговор и да покажете интереса си. В днешно време тези начини да поканите мъж на среща са тенденция.

Осъществявайте контакт с очите и се усмихвайте

Понякога всичко зависи от езика на тялото. Осъществете зрителен контакт с мъжа, който ви интересува, и му се усмихнете. Ако той реагира положително, използвайте възможността да започнете разговор и да видите докъде ще доведе, а постепенно го поканете на среща.

Влезте в неговите социални мрежи

Ако се чувствате смели, последвайте мъжа в социалните мрежи. Изпратете му съобщение, в което казвате, че с удоволствие бихте го опознали по-добре и вижте дали е готов да изпиете по едно питие или да хапнете. Макар че този подход може да е рискован, особено ако не познавате добре човека, той може да бъде и ефективен начин да започнете разговор и да установите връзка.

на среща
5 начина да поканите мъж на среща

Ето няколко начина, по които можете да привлечете безпроблемно вниманието на мъж:

Започнете с комплимент

Да направите комплимент на мъжа за нещо, на което се възхищавате в него, може да бъде чудесен начин да разчупите леда и да покажете интереса си. Уверете се, че комплиментът е истински и конкретен.

Бъдете непринудени и приятелски настроени

Започнете разговора с непринуден и приятелски тон. Не се опитвайте да бъдете прекалено силни и не флиртувайте с него от самото начало. Просто бъдете себе си и оставете разговора да тече естествено.

Задайте въпрос

Задаването на въпрос може да бъде чудесен начин да продължите разговора и да опознаете по-добре човека. Попитайте за неговите интереси, хобита или за нещо, което сте забелязали в профила му в социалните мрежи.

Избягвайте да бъдете прекалено настъпателни

Въпреки че е добре да изразите интереса си към мъжа, избягвайте да бъдете прекалено настъпателни или агресивни. Уважавайте границите му и подхождайте към нещата с темпо, което е удобно и за двама ви.

Не бъдете прекалено настойчиви

Ако мъжът не отговори веднага или изглежда, че се колебае да разговаряте, не бъдете прекалено настойчиви. Дайте му пространство и време да отговори според неговите условия.

Помолете го за услуга

Хората обичат да се чувстват полезни, така че молбата за услуга може да бъде добър начин да започнете разговор и да покажете интереса си. Помолете го за препоръка за добър ресторант или бар или за предложения по проблем, с който се занимавате. След като разговорът потръгне, можете да преминете към покана да излезете на среща с него.

5 начина да поканите мъж на среща
5 начина да поканите мъж на среща

Вижте още:

5 признака, че сте пристрастени към интимността в леглото

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Интимност по график? Защо не!

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Как да се отървем от колит: 5 магически точки

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Как да не загубиш себе си във връзката! Виж тези съвети (номер 5 ни е любимият)

Мъжът, който истински обича, никога не би излъгал жената до него

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе