един мъж
Любов и партньорство

Как да спечелите един мъж

Да спечелите един мъж понякога може да не е много лесна задача. Различните хора обикновено искат различни неща в една връзка, но любовта, лоялността, грижата, подкрепата, глезенето и романтичните жестове са няколко общи неща, които всеки желае. Решението на проблема как да спечелим един мъж просто изисква голяма отдаденост към този човек.

Истинската връзка ни подтиква да направим всичко възможно, за да я създадем и след това запазим непокътната и здрава.

Как да спечелите един мъж

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Ето и някои полезни съвети за това как спечелите един мъж:

Накарайте го да се чувства достоен

Получаването на комплименти ни кара да се усмихваме и повишава увереността и самочувствието ни. От време на време хората обичат да чуват колко са страхотни, особено от близките си. Един мъж също харесва да бъдат признати усилията му. Затова го направете и му благодарете за малките и големите неща, които прави за вас. Освен това го оценявайте за невероятния човек, който е. Когато чува малки комплименти от вас, един мъж ще разбере, че го цените. Той ще се почувства достоен и ще иска да бъде с вас завинаги.

Как да спечелите един мъж
Как да спечелите един мъж

Бъдете такива, каквито сте

Не трябва да се променяте за един мъж или за който и да е друг човек на планетата. Освен това никой не може да се преструва на друг твърде дълго. Например, ако един мъж се интересува от футбол и вие се преструвате, че обичате този спорт, за да привлечете вниманието му, това може да проработи във ваша полза веднъж или два пъти. Но когато истината излезе наяве, партньорът ви може да бъде наранен.

Здравата връзка се гради върху основата на честността. Добре е да проявявате интерес към неговите интереси и хобита, но да се преструвате, че харесвате всичко, което прави, може да го отблъсне. Запазете своята индивидуалност в опитите да го спечелите, като същевременно обръщате внимание на неговите предпочитания, за да задържите вашия човек на въдицата.

Как да спечелите един мъж
Как да спечелите един мъж

Не бъдете злопаметни към един мъж

Хората редовно грешат, но ако те осъзнаят грешката си и поискат прошка, трябва да приемат извинението и да продължат напред. Същото е и в отношенията с един мъж, който може да познавате, но още да не можете да спечелите, а и след това. Най-важното е, че дори и в кавга, трябва да бъдете цивилизовани и да не протакате излишно спора. Когато грешката е била простена, се въздържайте да я повдигате в настоящата кавга.

В трудни ситуации егото може да бъде най-големият враг на една връзка, затова го дръжте настрана и проведете спокоен разговор с този човек. Това ще запази връзката ви здрава и вашият човек ще се интересува истински от вас.

Подкрепяйте амбициите му

Зад всеки успешен мъж стои една жена! Всеки мъж заслужава дама, която може да го мотивира да се справя по-добре и винаги, когато се чувства зле, може да му даде тласък, за да постигне мечтите си. Ако искате един мъж винаги да е доволен, бъдете с него във възходите и паденията. Насърчавайте го да преследва мечтите си и той ще ви цени завинаги. Това е гарантиран признак, че може да спечелите сърцето му.

един мъж
Как да спечелите един мъж

Бъдете любопитни за него

Връзката не се състои само в това винаги да си прекарвате добре. Човек трябва да познава партньора си отвътре, за да поддържа стабилна връзка. Задавайте на един мъж всякакви въпроси, за да му покажете, че наистина се интересувате от него. Трябва да знаете всичко за него – от хобитата му до миналите му преживявания. Въпреки това не го подтиквайте да ви разказва за нещо, което му е неприятно. Дайте му известно време, за да се отвори. Освен това бъдете искрени в подхода си и не задавайте въпроси само за да изглеждате заинтересовани.

И накрая – просто бъдете търпеливи и най-вече искрени с този човек. Никога няма 100% гаранция за успех, но следвайки тези съвети, шансовете ви да спечелите един мъж се увеличават.

Вижте още:

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Зодиите, които лесно изпадат в паника

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе