Добрите намерения се сбъдват: ГОЛЯМ КЪСМЕТ на 1.10.2023 за три зодии

Добрите намерения се сбъдват: ГОЛЯМ КЪСМЕТ на 1.10.2023 за три зодии
Астрология

Добрите намерения се сбъдват: ГОЛЯМ КЪСМЕТ на 1.10.2023 за три зодии

Късмет на 1.10.2023 ще имат три зодиакални знака. Романтиката е във въздуха – астролозите на списание Happwoman обясняват това с факта, че е настъпил сезонът на знака Везни, отговорен за хармонията и любовта.

Освен това сме след Пълнолунието в Овен, което винаги се свързва с кулминацията на стремежи, цели и мисли. Това, което си пожелахме и се надявахме да видим, има всички шансове да се сбъдне и донесе късмет на 1.10.2023.

Добрите намерения се сбъдват: ГОЛЯМ КЪСМЕТ на 1.10.2023 за три зодии

Памела Андерсън се появи на Седмицата на модата в Париж без грим (СНИМКИ)

Бурен УСПЕХ през новата седмица 2.10-8.10 за шест зодии

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Ето кои зодии ще имат късмет на 1.10.2023:

Близнаци, ще имате невероятен късмет на 1.10.2023. Новият месец ще ви помогне да поставите всичко на мястото си. Ще отхвърлите страховете и тревогите. Днес можете да видите, че си струва да се доверите и да запазите вярата в любимия човек.

Често се оттегляте след най-малките трудности и пречки, така че губите шансовете си за успех, признавайки поражението си твърде рано. Някога не сте очаквали да намерите една любов до края на живота си, но днес ще осъзнавате истинската стойност и дълбочина на взаимните чувства.

Може би в началото на месец Септември сте усетили, че нещата не вървят така, както бихте искали. Но след пълнолунието в Овен е идеалното време да изпълните желанията си и да вървите смело напред. Основното е, че вашите цели са насочени към успех и хармония, а сега имате и огромен късмет на 1.10.2023, които ще ви позволи да постигате всичко с лекота.

Имате късмет на 1.10.2023 и ще успеете да подобрите отношенията си с партньора. Искрените разговори ще насърчат взаимното разбирателство. Няма да има фанфари или шумни празненства, само успокояващото съзнание, че и двамата сте на една вълна и искате да работите за постигане на обща цел заедно.

Транзитите във Везни вървят добре с вашата природа и характер, а след пълнолунието в Овен ще ви помогне да внесете хармония и страст във вашите взаимоотношения.

Всичко, от което се нуждаете, е мир в дома ви и тази лунна фаза имате късмет на 1.10.2023 и вашите надежди и мечти ще се сбъднат.

Ще създадете наистина уютна и комфортна атмосфера и ще можете да разрешите спорове, които ви тормозят от дълго време.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе