Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него
Любов и партньорство

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Мъжът, който лъже е склонен да дава твърде много информация или да мълчи – внимавайте и с двете. Познаваш своя партньор и знаеш кога той не се държи като себе си. Ако той е бъбрив и изведнъж не е, нещо става. Ако твоят човек е много тих и изведнъж ти дава твърде много подробности, отново има нещо, за което ти не знаеш. Нима партньорът ти е напълно откровен с теб? Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него. Но колко силна е неговата любов?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че той ви лъже

Той отказва да говори лично

Повечето хора, които се чувстват комфортно във връзка, са отворени да споделят подробности от живота си. Ако един човек е необичайно дистанциран и пази в тайна почти всичко за себе си, той вероятно крие нещо. Не се заблуждавайте от човек, който казва, че това е твърде  лично и не желае да споделя с вас. Ако този мъж ви обича и ви има за близък приятел, той ще разкрие душата си.

Истинската любов – красивата мечта на всяка жена

Загуби я, приятелю! Този път завинаги

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Започва да прикрива следите си

Ако вашият човек постоянно изтрива хронологията на браузъра си или изключва телефона си, или ако има много случаи, в които е невъзможно да се свържете с него, може да искате да се измъкнете оттук – бързо. Ако сте с човек, който носи два мобилни телефона, но единият от тях никога не звъни, или ако той плаща само в брой или веднага тръгва към душа, когато се прибере вкъщи, всичко това може да води до едно – този мъж има друга жена.

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Липсата на уважение води до раздялата и тъжния край на връзката

Той е много предпазлив

Ако установите, че той прави много паузи, когато отговаря на въпросите ви, става прекалено нервен и отбранителен или не може да ви погледне в очите, бъдете подозрителни, защото може да изрича лъжа след лъжа, а вие така и да не разберете.

Постоянно ви обвинява

Въпреки че е естествено човек да бъде малко раздразнителен, когато го разпитват, ако забележите, че той винаги прехвърля вината, така че вие да изглеждате като виновна страна, попитайте за мотивите му. Ако всяко твое притеснение бъде изкривено и хвърлено обратно към теб, той прави класически ход на виновен човек. Като те държи в отбранителна позиция, се предпазва от проблем.

Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Той омаловажава лъжите си

Лъжците имат предимство, защото това, което казват, е това, което искаме да чуем, и те го знаят. Дори и да ви залъгва с малки лъжи, които ви карат да се чувствате добре със себе си, не забравяйте, че това са лъжи. Трудно е непрекъснато да мислиш, това ли е истината, дали това не е истината? Дори и да изглежда достатъчно невинно, някой, който лъже за дребни неща, ще лъже и за големи неща. Ако останете във връзката, изградете отново доверието бавно и бъдете наясно, че ако той излъже отново, всичко е свършено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Лъжата убива любовта бавно, но сигурно

Престъпно е да лъжеш жената, която те гледа с толкова обич и доверие

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе