Как да откриете вашата половинка: На човек му се дават три шанса да намери съдбата си

Как да откриете вашата половинка
Любов и партньорство

Как да откриете вашата половинка: На човек му се дават три шанса да намери съдбата си

В най-благоприятния сценарий на човек му се дават три шанса да намери съдбата си. Възможностите се предоставят една по една, а не едновременно. Ако сте във връзка и се появи друг мъж, който ви се е сторил кармичен, помислете за това.

Съдбата никога не ни принуждава да избираме между двама мъже, защото ни е предназначен само един. Може би човекът, до когото сте в момента, не е ваш, защото с наистина вашия мъж не бихте имали подобни съмнения.

Правила за търсене на партньора

Наслаждавайте се на малките неща и животът ще ви възнагради.

За да се срещнете по-бързо с вашия човек, трябва да се придържате към следните правила:

Помислете какво искате

За да привлечете своя идеал, трябва ясно да разберете какъв трябва да бъде той. Това може да включва личностни черти, поведение, навици и т.н. Но не бива и не е нужно да си представяте външния вид в мислите си, в противен случай можете да влошите нещата. Представяйки си образа на партньор в живота, вие изпращате сигнал към Вселената. Рано или късно тя ще ви чуе.

Не оставайте без работа

Не оставайте без работа, но не бързайте. Срещайте се, общувайте, опитвайте. Колкото по-активно ръководите, толкова по-големи са шансовете ви да намерите мъжа си. Не изпадайте обаче в крайности: не е нужно да се убеждавате, ако не ви харесва по някакъв начин.

Спортувайте или танцувайте

Това ще ви направи по-очарователни и уверени, по-привлекателни. Ще ви стане по-лесно да общувате с други хора.

Наслаждавайте се на малките неща и мечтайте

Мисленето положително ви помага да видите цялата картина, а не отделните детайли. Също така, с негативизма си можете случайно да отблъснете вашия човек.

Пуснете миналото да си ходи

Не можете да намерите щастие, докато се фокусирате върху вече отминалото. Признайте миналото си, не го отричайте, а само го възприемайте като преживяване.

Много жени се обезсърчават след поредица от неуспешни срещи и спират да търсят. Те решават, че съдбата ще ги намери, дори и да не направят нищо. Например мъж сам ще почука на вратата на къщата. Или запознанство ще се състои в хипермаркет.

Такъв шанс не може да бъде изключен и за това съществуват редица примери, но по-добре не разчитате на него.

Ако останете неактивни, има голяма вероятност мъжът ви никога да не успее да ви намери.

Особено често негативните мисли започват да посещават жените след 30 години. Те смятат, че за тях е твърде късно да се оженят и е трудно да раждат, че по-младите мъже ще предпочетат младите спътници в живота.

Всъщност можете да намерите своето щастие на всяка възраст. Някои мъже също имат същите трудности при намирането на сродна душа, така че няма големи разлики между копнежите на двата пола.

Как да разберете дали мъжът е вашата съдба?

Знаете, че този мъж никога няма да ви нарани. И ако това се случи, то би било случайно, поради незнание.

Лесно и спокойно ви е до него. Нямате затруднения в общуването. Не е нужно да мислите за нищо, всичко се случва от само себе си.

Жаждата ви за анализ изчезва. Не ровите в себе си и отношенията си. Всичко продължава за вас без силна морална съпротива, съмнения и личностно преодоляване.

Основният знак е, че дори преди да се срещнете, често попадате на този човек. Неволно се озовавате в една и съща компания и се срещате на най-неочакваните места. Например в различни части на града, на път за вкъщи и т. Н. Съдбата сякаш ви тласка към запознанство.

Може ли вашият човек да си тръгне от вас?

Когато възникнат разногласия, жената започва да се съмнява дали кармичният мъж няма да си тръгне.

Всъщност, конфликтът е естествена част от връзката. Липсата им показва, че хората или възприемат реалността неправилно, или са безразлични един към друг.

Най-често след раздяла с кармичен мъж съдбата ви дава още няколко шанса

Рано или късно връзката отново се подновява. Има шанс да възникнат разногласия отново по същата причина.

Това е опит на Вселената да даде урок. Ако се справите, връзката ще стане по-силна.

Tagged , , , , , ,
на горе