Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Любов и партньорство

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви? Сигурна съм, че всяка жена по света си е задавала този въпрос много пъти в живота. Случва се, когато говорите с мъж, когато минава покрай вас или когато е готов да ви прегърне. Но дали това е приятелско докосване или нещо повече?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От една страна, не е като да те е целунал или да е направил нещо конкретно, за което можеш да се задържиш. Въпреки това, в същото време дълбоко в себе си знаете, че той ви изпраща някакъв невербален сигнал. Е, проблемите ви приключиха, защото най-накрая сте на път да научите какво означава, когато някой ви докосне по кръста. Не само това: смятам също да ви разкажа всички тайни зад всеки тип докосване, идващо от мъж.

Докосването на кръста на момиче е едно от нещата, които всички момчета обичат да правят. За тях това физическо докосване има символично значение – представлява едновременно принадлежност и защита.

Това е чувствен, страстен жест – в това няма съмнение. Един мъж ще ви докосне по кръста, ако иска да ви придърпа към себе си. Той може да се приближи към вас отзад, да сложи ръце на кръста ви и да ви превърне в нежна прегръдка. Или може просто да държи ръката си на кръста ви, докато стои близо до вас. Така или иначе, той иска да сте близо и иска да се знае, че сте негова.

Знаете, че мъжете са родени защитници. Те имат този вроден инстинкт на герои, които им казват, че трябва да пазят „своите“ жени в безопасност. Е, това е един от начините му да го направи – особено ако сте на публично място. Този мъж иска всеки друг в стаята да знае, че не може да се забърква с теб, защото си „негова“.

Не е нужно да ви казва това директно, но този знак е повече от достатъчен. Може да не го виждате, но всичко това е част от „мъжки език“ – неговият начин да изпрати съобщение до всеки друг мъж. Повярвайте ми – ще работи. Когато всички тези други мъже видят ръката на вашия човек около кръста ви, никой няма да ви безпокои по никакъв начин.

Те няма да се доближат до вас или да ви направят някакви движения. Те не се интересуват дали двамата се срещате или какво се случва тук. За тях ще бъде достатъчно да видят начина, по който вашият човек ви е наложил „собственост“ и най-важното – фактът, че му позволявате да ви хваща за кръста.

Какво означава, когато ваш приятеля ви докосне кръста?

Тук ситуацията е доста ясна – дори и да откажете да я видите. Този човек иска да сме повече от приятели, но няма начин да ви го каже.

Или може би няма смелост да го направи. Възможно е той да се е опитал да признае чувствата си, но вие не сте го забелязали и в крайна сметка сте го поставили в приятелската зона. Така или иначе, този човек е влюбен във вас. Може да се опита да го скрие, но тялото му ще го издаде. Вместо това той има желанието да ви придърпа възможно най-близо и да бъде до вас и точно това прави.

Единственото изключение от това правило е ситуацията, в която вашият приятел мъж ви хваща за кръста, за да ви „защити“ от някой друг, който ви притеснява.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Tagged , , , , , , , ,
на горе