съвет за 28.08.2022
Астрология

СЪВЕТ за 24.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 24.08.2022: Никога не влизайте в спор или дискусия с хора, които само ви критикуват, самите те не са постигнали нищо.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 24 август 2022 (сряда)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24 август 2022 (сряда)

СЕДМИЧЕН хороскоп 22 август – 28 август 2022

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

Истинска любов с отворени очи

 Вашият съвет на астролога за днес, 24.08.2022, според зодията

Съвет за 24.08.2022 зодия ОВЕН

Имате гениална идея, която искате да осъществите, за да допълните бюджета си. Доверете се на интуицията и работете усилено, за да я реализирате.

Съвет за 24.08.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Ако днес времето не ви достига и закъснявате. Намерете разумно извинение и не казвайте на никого, че не сте в настроение.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 24 август 2022: Никога не забравяйте онези моменти от животът ви, когато сте били истински щастливи и когато не е трябвало да се преструвате пред целия свят.

Съвет за 24.08.2022 зодия РАК

Ако не искате да се разделяте с проект, който вършите от дълго време и вече не сте изправени пред напрежение, можете да си направете кратка почивка.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Гледайте другите с добри очи и подминавайте злобата на определени хора. Това е най-мъдрото и правилно решение.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Още сте развълнувани от изненадите, които Вселената ви поднесе преди няколко дни и това ви дава голяма решителност да продължите напред. Имате пълното право да мечтаете за всичко, което ще бъде по-добро за вас!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Съвет за 24.08.2022 зодия ВЕЗНИ

За вас животът се състои от малки моменти с различна реалност, днес приятел може да ви помоли за съвет. Но не давайте съвети, които не могат да бъдат приложени на практика!

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН             

Миналото ви зове да се върнете към него, но имате много амбиции и трябва да гледате към бъдещето. Не бъдете толкова упорити, вслушайте се в съветите на близки хора.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 24 август 2022: Днес имате много работа, а колегите ви се задъхват от енергията ви. Трябва да спирате от време на време, за да не се превърне настроението ви в нещо непоносимо.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Кой, каквото и да ви казва, вие сами знаете какво да правите. В личните отношения трябва да правите това, което искате да правят с вас.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Днес е специален ден за вас. Ще получите много внимание от партньора си в живота и това е свеж вятър във връзката. Помислете и му подарете нещо мило и специално.

РИБИ, вашият съвет за днес

Джобът ви става все по-дебел, така че основният съвет в случая е да внимавате как разходвате съдържанието му.

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе