Изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии

Астрология

Изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии

Истинска любов през седмицата 3-9 октомври очаква пет зодии. В средата на есента личният живот на зодиите ще се промени сериозно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

Ето кои зодии ги очакват изненади и истинска любов през седмицата 3-9 октомври

 

Козирог

За Козирозите периода 3-9 октомври обещава да бъде най-романтичният в годината. Но това ще се случи само ако можете да слушате собствените си чувства и желания. Истинска любов през седмицата 3-9 октомври ви очаква.
Може да ви донесе сродната душа, която сте търсили цял живот, но също така може да подготви почвата за фатална грешка. Вслушайте се в интуицията си: тя ще ви каже кое е ваше и кое не. За тези козирозите, които вече имат партньор, отношенията могат да се развият към по-голяма привързаност. Вие отново ще се преоткриете за ваша голяма изненада. Просто истинска любов през седмицата 3-9 октомври ви очаква.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Лъв

През седмицата 3-9 октомври ще сте в центъра на вниманието на противоположния пол през цялото време. Може би, ако по-рано не сте успели да спечелите симпатиите на определен човек, скоро той самият ще започне да показва признаци на внимание към вас.
И ще се случи напълно неочаквано. Също така в първите дни на седмицата Лъвовете могат да започнат таен роман. Лекият флирт внезапно ще прерасне в ярка и страстна връзка, която ще ви даде много емоции. Истинска любов през седмицата 3-9 октомври ви очаква.
За тези, които се срещат, 3-9 октомври може да бъде време на драстични действия. Ще искате да се преместите при партньор или да се ожените. Но всички решения трябва да се вземат на трезва глава. Отделете време и се насладете на момента.

Дева

И въпреки че Дева трудно може да се нарече спокоен знак, през седмицата 3-9 октомври всичко ще бъде относително тихо и стабилно в личния им живот, без сериозни конфликти или жестоки разправии. Напротив, много двойки сега ще работят върху стабилността на собствения си живот и по-комфортни условия. Истинска любов през седмицата 3-9 октомври ще ви заобикаля. Все пак Девите трябва да внимават за поведението си. Ревността едва ли ще е от полза за връзката ви. Освен това през втората половина на седмицата 3-9 октомври Девите ще имат нужда от повече внимание и подкрепа от любим човек. Опитайте се сами да инициирате срещи. Що се отнася до необвързаните Деви, този период седмицата 3-9 октомври не допринася за благоприятното начало на романтични чувства. Засега просто създайте нови приятели и се опознайте по-добре.

Не мога да те накарам да ме обичаш,  но мога да обичам себе си 

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Загадъчен и вълнуващ: за 3 зодии Октомври 2022 ще бъде страхотен

Шест зодии ще имат КЪСМЕТ с ПАРИТЕ през Октомври 2022

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Телец

Истинска любов през седмицата 3-9 октомври ще ви омае. В същото време Телецът ще се сблъска с много трудности в личния си живот и сериозни промени: някой ще реши да се ожени, а някой, напротив, ще се раздели със сродната си душа. Но такива промени ще ви открият нови възможности и перспективи в личния ви живот. Ще се окаже, че разбирате любовните интриги и ще разберете какво е скрито от вас. Свободният Телец трябва да бъде внимателен: романтичните запознанства и срещите на сляпо могат да доведат до най-приятните последици. И са се окаже, че ще сте омаяни от истинска любов през седмицата 3-9 октомври.

Близнаци

Истинска любов през седмицата 3-9 октомври
за Близнаците. Ти ще бъдат в центъра на вниманието. Ще бъдете завладени от чувства, които ще ви опияняват и карат да правите луди неща в името на любовта. По този начин обаче можете да покажете потенциала, който ще помогне в други области. Но все пак не трябва напълно да забравяте за разума. Семейните двойки могат да имат конфликти. Ще има промени в живота ви, за които и двамата няма да сте подготвени. От друга страна решавате да запазите връзката и да докажете на любимия колко много го обичате и искате да го задържите. Ти ще успееш, защото истинска любов през седмицата 3-9 октомври ви е омагьосала.

Феерия от ЩАСТИЕ през 2023 г. очаква пет зодии

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 КОЗИРОГ

Хороскоп за октомври 2022 ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за октомври 2022 РИБИ

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица