хороскоп за октомври 2022 скорпион
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

Хороскоп за октомври 2022 зодия Скорпион: трябва да сте разумни, а не принципни. Претегляйте думите и делата, без да правите шоу пред обществото. Това важи особено за тези, които работят в екип или управляват собствен бизнес. Ще създадете добри условия за стабилна финансова база. Ще научите много за себе си и ще можете да постигнете резултати, за които дори не сте се замисляли преди.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 26.09.2022–02.10.2022

Вълшебното Новолуние на 26 септември ще зарадва само три знака от зодиака

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

хороскоп за октомври 2022 скорпион

Октомври 2022 не е най-лесният месец за Скорпионите и е по-добре да го посветите на планиране, ограничавайки се до минимум активни действия. По този начин можете да структурирате мислите си и да дефинирате по-добре целите си.

През първата половина ще почувствате липса на енергия и психо-емоционална нестабилност, поради което е възможно да реагирате по-остро на откровените забележки на партньорите.

В бизнеса, както и в отношенията, може да има застой, така че не трябва да планирате важни дела и срещи за това време. Въпреки това, интелектуалният потенциал на Скорпионите ще бъде доста висок, така че те ще могат да успеят в образователни, научни дейности, проявявайки интерес към знанието, самообучението и духовната страна на живота.

Може да се каже, че това е доста подходящ период за комуникация и обмен на информация, когато другите могат да окажат значителна подкрепа в бизнеса, да дадат практични съвети, които да помогнат да се решат лични проблеми.

Относно здравето на зодия Скорпион през октомври 2022

Първото десетдневие на октомври е чудесно време за започване на диета, терапевтична или насочена към отслабване. Тялото лесно ще приеме промяната в диетата – няма да почувствате дискомфорт.

През втората декада на октомври е много важно да се доверите на вътрешния глас. Ако не сте сигурни относно предложеното лекарство или режим на лечение, обсъдете притесненията си с вашия лекар. Със сигурност има алтернативни методи и препарати, които напълно ще ви допаднат.

През третата декада на месеца ще сте склонни да приемате всичко твърде лично. Всяка критика може да предизвика влошаване на физическото благосъстояние, така че е добре да прекарате посоченото време в самота, без да излагате своите творби и таланти пред обществото.

Хороскоп за октомври 2022 Скорпион – взаимоотношения

През този период е най-добре да се фокусирате върху собствените си чувства. Именно през този месец подсъзнанието ще ви даде сигнали, които ще ви помогнат радикално да промените живота си към по-добро. Основното нещо е да не ги бъркате със собствените си импулсивни желания или тенденции на блуса.

Семейните дами трябва да съживят отношенията с партньора си чрез собствените си промени. Експериментите в кухнята, новата прическа или диета могат да позволят на мъжа да преосмисли партньора си, основното е да изберете пътя, който ще бъде най-подходящ за спътника.

Скорпионите, чието сърце все още е свободно, през октомври ще открият, че в обкръжението им има хора, които са изключително загрижени за тяхното положение и са готови да вземат пряко участие в уреждането на личния им живот.

Вдъхновени от идеята да ви запознаят с потенциална сродна душа, загрижените хора ще организират среща – не пропускайте тази възможност! Ще прекарате времето си интересно и весело и дори да не прехвръкне искра между вас с новият познат, със сигурност ще намерите добър приятел в негово лице.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Скорпион за октомври 2022

Октомври 2022 ще бъде труден в професионален план за Скорпионите. Недоброжелателите, които искат да се намесят в кариерата ви, може да се активизират.

Безработните внезапно ще открият изгодни професионални перспективи за себе си. Те ще изградят последователен план за действие и до края на месеца ще отидат на работа.

Ако през октомври ви очаква пътуване, благодарение на него може да направите важно запознанство. Човекът, който ще срещнете, ще предложи дълго и ползотворно сътрудничество тук или в чужбина. Не казвайте веднага „не“, помислете го сто пъти. Без излишни забавяния и финансови кризи ще протече работата на тези, които се занимават с рекламен бизнес.

Вашето влияние е толкова голямо, че спътниците не смеят да спорят дори и по глобални въпроси. Само не бъдете прекалено амбициозни, това ще навреди на топлото общуване. Какво е важно в частният бизнес? Играйте честна, но забавна игра.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе