Зодия Везни-хороскоп за 2024
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Везни: В пълна бойна готовност Везните ще посрещнат октомври 2022 г. Да, отново е борба, но всяка стъпка напред принуждава врага да отстъпи, което ви доближава до победата. В един по-стабилен и спокоен период Везните ще могат да подредят всичко по рафтовете и да обмислят по-нататъшните си действия. Не може да се каже, че комуникацията с другите ще се развие перфектно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

хороскоп за октомври 2022 везни

През първата половина на месеца, до 16 октомври 2022 г., Везните все още ще усещат влиянието на дисхармоничните енергии, което може да повлияе на продуктивността им и качеството на комуникацията.

На много от вас действията ще бъдат придирчиви и непоследователни, така че бързо ще изразходвате енергията си, без да постигнете много. Освен това, ще имате много външно влияещи фактори, поради които делата и отношенията ще спрат, така че е по-добре да отложите важните дела и срещи до средата на месеца.

По това време Везните няма да оценят съвсем правилно случващото се, поради което са възможни грешки, досадни гафове, както и погрешни представи за нови хора, които могат да се появят в тяхната среда.

Везните трябва да бъдат много внимателни при разглеждане на дела, особено свързани с документация, тъй като грешките могат значително да навредят на репутацията и да засегнат финансовата стабилност. По същата причина не трябва да правите големи покупки, инвестиции, да теглите заеми, да давате пари на заем, както и да поемате рискове. В същото време аргументите на опитни и компетентни хора могат да ви бъдат от съществена полза.

Относно здравето на зодия Везни през октомври 2022

Физическото и умственото претоварване може да доведе до известно чувство на умора. Натоварванията трябва да са умерени, почивката – оптимална. Спазвайте дневен режим и спете достатъчно.

Втората декада на месеца е добър период за профилактика или посещение при физиотерапевт.

През третото десетдневие на октомври ще попадате на различна медицинска информация. Приятелите ви ще се надпреварват да дават съвети: какви лекарства да приемате, какви храни да ядете, какъв спорт да практикувате. Не се поддавайте на влиянието на други хора – филтрирайте информацията и преди да експериментирате със здравето, консултирайте се с лекар.

Хороскоп за октомври 2022 Везни – взаимоотношения

Свободните представители на знака този месец могат да създадат няколко успешни романтични запознанства. За да изберете своя спътник, преди края на месеца трябва да решите кой от мъжете, които са ви впечатлили, е най-достоен и да продължите отношенията си само с него.

За несемейните Везни октомври е чудесен месец за сключване на брак. Не бива да очаквате предложение от партньора – можете да вземете нещата в свои ръце. Упоритостта и увереността на везните няма да изплашат сродната душа, а само ще дадат увереност в искреността на чувствата. Везните, които са във връзка, трябва да се вгледат по-отблизо в себе си.

За семейните представители на знака ситуацията с партньора през октомври 2022 ще бъде доста спокойно.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Везни за октомври 2022

През октомври Везните ще имат възможност да напреднат в кариерата и да подобрят отношенията с партньорите. Безработните ще станат по-уверени и ще започнат активно да търсят работа. Опитите за намиране ще се увенчаят с успех в средата на месеца. Хороскопът съветва да не се отчайвате, ако не можете да постигнете целта от първия път.

Служителите ще бъдат целеустремени и енергични. Някои от тях ще бъдат наградени с нова длъжност, поради изобретателност и постоянство при решаване на работни проблеми. Съгласете се на ново назначение и не обръщайте внимание на недоброжелателите.

Лидерите ще станат по-добри към партньорите си. Благодарение на тяхната отзивчивост и откритост, те ще могат да сключват нови договори и обещаващи сделки.

През октомври Везните ще имат „второ дихание“, което ще доведе до огромен успех в бизнеса. Ще постигнете ефекта, за който сте мечтали. Възможно е във вас да се отворят невероятни таланти, за които сами не сте подозирали. Това може да бъде, както технически, така и творчески способности. Всичко ще ви бъде от полза в производството, не се колебайте да се покажете в пълен ръст.

Ще има достатъчно енергия за всичко, изграждане на мостове и подписване на изгодни договори. Дори и конкурентите и недоброжелателите „пораснат“ по пътя, вашата почтеност и справедливост незабавно ще разрушат плановете им.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе